Dezbracati suntem toti la fel?

Posted by pisicoasa on Sunday Jun 10, 2018 Under Controverse

“Dezbracati suntem toti la fel!” asa suna o descriere in profil a unei persoane singure. Oare chiar asa sa fie?

Dupa ce gasim un cuplu sau o persoana singura pe placul nostru, dialogam si ne impartasim sentimentele si fanteziile, stabilim o intalnire face to face. Ne pregatim, ajungem la ora stabilita, emotii, fluturasi in stomac, strangeri de maini, imbratisari si, evident, chimia (dar nu cea invatata in liceu!) atinge cote maxime.
Cum hainele reprezinta, in aceste momente, un serios impediment, se cer date jos si astfel presupusele bariere sociale dispar: ca doar dezbracati suntem toti la fel! Asta ar fi o situatie ideala in care partenerii, dezinhibati, se potrivesc din prima la pat si curg rauri de orgasme si se aud tipete mai ceva ca-n filmele erotice.

Ce te faci insa cand dai peste niste parteneri pe care nu reusesti sa-i scoti din “zona lor de confort”, pentru care povestile erotice sunt mai importante decat actiunea in sine, in care partenerul ar vrea sa faca ceva dar partenera e atat de timida incat sta cu ochii numai in podea de parca e o scolarita intrata de curand in clasa zero, care bifeaza doar intalniri la cafea si cred ca daca au un cont pe un site de swing s-au transformat in “swingeri”, visand ca intr-o zi sa treaca si la actiune!

Iata ca parerile sunt impartite si aceasta intrebare delicata este tema unui topic pe Forumul site-ului Hot Swingers:

“Anatomic vb suntem compusi din aceleasi lucruri cu mici/mari variatii insa aici trebuie luat in calcul cum fiecare se vede pe el… In general cred ca ne-am dezobisnuit cu naturaletea goliciunii in parametrii naturali ma refer (sa lasam scenele porno si altele asemenea) dar in esenta, da, dezbracati suntem la fel, diferenta e in ochii privitorului, parca asa era nu? Ma inclin”

“nu prea suntem la fel”

“Da… dezbrăcați suntem toți la fel, în acest mod diferențele sociale se șterg și toți suntem egali. Mergi pe o plajă de nudiști și fără a întră în vorbă cu cineva, vezi dacă-ți poți da seama cine a venit cu Loganul sau cu Merțanul… vezi dacă îți poți da seama care-i patronul și care-i angajatul.”

“Cei cu 7 ani de acasa, sunt la fel si imbracati si dezbracati ,e valabil si la cei fara……”

“Nu. Nu suntem toti la fel. ”

“Nu suntem la fel fiecare om are caracterul sau.fie ca e dezbracat fie ca e imbracat”

“Evident ca nu suntem la fel. Nici anatomic si nici dpdv al trasaturilor de caracter. Poate de aici se trage eterna cautare a “compatibilitatii”, aceasta Fata Morgana a swingului.”

“dezbracati intradevar suntem toti la fel … pana deschidem gura ”

“Eu zic ca frumusetea vietii este faptul ca nu suntem toti la fel, chiar si dezbracati …”

Personal cred ca dezbracati nu suntem toti la fel! Daca s-ar intampla acest lucru cred ca ne-am plictisi de moarte. Toti cautam diversitate, erotism si noutate. Lasand la o parte partea de anatomie, ne deosebesc anumite lucruri esentiale (pe care unii poate nu pun pret prea mare sau nu le iau in calcul): educatie, bune maniere, bun simt, igiena, vocabular si … stare materiala!

Voi ce parere aveti? Dezbracati suntem sa nu toti la fel?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.