Sunteti chemati la incorporare! Cuplurile hot swingers au fost recrutate pentru ca, timp de 3 zile si doua nopti, sa participe la o swingers instructie!

Cu echipamentul pregatit, cu moralul ridicat si cu pofta de swing, cuplurile swingers au rezistat eroic instructiei swingers draconice. Comandantii de pluton nu i-au slabit din ochi si le-au dat cele mai grele sarcini: sa se distreze, sa lase inhibitiile la o parte si sa-si indeplineasca cele mai hot swingers fantezii!

Desi tinuti treji pana-n zori de zi si cu inviorarea de dimineata, cuplurile swingers nu s-au “plans” si au rezistat pana la sfarsit!

Asa ca, cu bucurie, anuntam ca toti cei prezenti au fost declarati “apti” de distractie si recrutati pentru viitoarele petreceri swingers:

“O locație super și niste gazde prietenoase e tot ce îți dorești ca nou venit!! Condițiile extrinseci fiind îndeplinite… restul e doar chimie!”

“Un party de excepție”

“Party incendiar cu oameni de excepție!!!!”

“super party ca de obicei au fost doua nopti fantastice multumim organizatorilor dar si participantilor”

“Super frumos, doar ca din cauza voastra (fetelor) am racit, pentru ca m-ati tinut dezbracat toata noaptea. Va pupam pe toti :”

“Un party desăvârșit!!! Cu, cupluri fascinante pe care ne -a facut placere să le cunoaștem, cu oameni minunați, de care ne -a fost dor ”

“Un party de excepție, organizatorii foarte prietenoși, vom reveni cu siguranță.”

“Cand totul este la superlativ …Cand te simti ca acasa intre oameni vechi si noi ,vinovați sunt doar organizatorii;)Va imbratisam cu drag pina data viitoare !”

“un party memorabil..multumim organizatorilor”

“O petrecere reușită vom reveni cu siguranța ”

Iepurasul iti aduce o petrecere fluorescenta in week-end-ul 20-22 Aprilie!  Nu uita sa apesi din timp butonul “Doresc sa fac rezervare la aceasta petrecere

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.