BDSM in swing

Posted by buburuzii on Friday Feb 5, 2010 Under Resurse Swing

Dupa ce s-a tot vehiculat ca trebuie sa fii rafinat si open minded ca sa faci swing vin sa va propun un exercitiu de toleranta: BDSM-ul si ca sa fiu in tonul blogului spun, BDSM in swing.
Nu cred ca trebuie sa definesc notiunea de BDSM ca banuiesc ca are habar fiecare ce inseamna.
De-alungul timpul, unii au considerat BDSM-ul ca o deviere comportamentala, ca pe ceva patologic, altii au sustinut ca e “capatul de linie” in ceea ce priveste sexul, ca e culmea “progresului”, unii ca e o refulare a copilariei si ca toti cei cu “apucaturi” din-astea au ceva sechele si probleme la mansarda, sau ca e un rafinament sexual care nu e la indemana oricui. Stau pe ceva site-uri si forumuri bdsm si mi-a fost dat sa recunosc ceva cupluri practicante de acest “sport” si pe hotswingers si stau sa ma gandesc daca cand fac swing fac sex pur si simplu sau practica BDSM.
Ce parere aveti despre BDSM si despre swingul sub aceasta forma? Daca aveti fantezii din aria asta a BDSM-ului aveti cu cine sa le puneti in practica? Aveti curajul sa o spuneti sau va e teama de parerile celorlalti? In fiecare om exista un submis, un dominant sau un versatil, fiecare are un coltisor intunecat acolo, fiecare are fantezii pe care ii e teama sa le recunoasca si siesi d’apoi partenerilor de sex. Cum va descurcati cu asta?
So, sa aberam …

P.S. Precizez ca trasul de doua palme la cur si de bataia luata de nefasta de la sotul turmentat nu se numeste BDSM.

Post realizat de Karmacoma

32 Responses to “BDSM in swing”

  1. McLeons Says:
    avatar

    Din umilele mele cunostinte BDSM inseamna -Bondage & Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism…deci asta fiind spuse,trebuie si oarecare experienta-n asa ceva…nu se poate compara cu sexul care,cum am mai spus,il avem in gene,dam din coor si avem erectii din copilarie..am auzit ca pe Ro sunt doar 2-3 stapane autentice(care o fac de placere) pt simplul fapt ca sunt procedee bondage pt care daca nu ai experienta decesul survine in 4-5min..si sa exemplific…unui tip legat fedeles in pozitia culcat,i se pune o tipa pe caile respiratorii(anusul pe nas,putza pe gura)si daca nu are respectiva experienta il poate asfixia fara dar si poate…nu stiu amanunte dar am auzit(din surse demne de incredere)ca nu e la indemana oricui…deci BDSM-ul e apanajul “profesionistilor”(sau sub indrumarea lor)si nu-i doar simple palme pe fumd,capuri in gura si masele scoase…:P


  2. damian Says:
    avatar

    Uei ce imi place ! tare as vrea sa ii vaz pe niste cocalari suferind in modul asta….geee si sa dau si niscaiva indicatii ca am imaginatie.


  3. McLeons Says:
    avatar

    Sa nu intru in detalii…scatofilia(asta pt a avea o idee cei care-s nestiutori in ale bdsm-lui)e inclusa in BDSM…in Ro scatofilia e mai mult practicata de politicieni:P…un scatofil occidental merge la medicul de familie si-i spune de “pasiunea” lui..acel medic ii da o plasa de antibiotice profilactic(adica le ia preventiv)kiar daca in urmatoarea luna nu practica fantezia…la noi…sa fim sinceri,cati din cei(putini)care practica acest gen de “perversiune” merg la medicul de familie si spun “imi place sa pap rahat,dati-mi ceva sa ma protejeze”…si asta in contextul in care 100g de excremente umane ekivaleaza ca toxicitate ,cu 4.000 de tigarete fumate….


  4. crisssdemi Says:
    avatar

    FIIND VORBA DE O FEMEIE JOS PALARIA (KARMACOMA) SI ASTA O ZIC CHIAR DACA NU AM CUNOSCUT-O PERSONAL DOAR DIN VORBE SI SUNT SIGURA CA NU MA INSEL AM STAT 2 ORE PE NET SA GASESC CEVA INTELIGENT DE ZIS DESPRE SUBIECTUL ASTA SI IA UITATI CE AM GASIT:
    PRACTICI BDSM:
    Ageplay
    este o forma regresiva de Roleplay, in care un adult adopta rolul unui copil. Aceasta practica poate fi pur regresiva, cu scopul de a retrai copilaria intr-un sens fara incarcatura sexuala, sau poate avea forma sexuala, implicand simularea unei relatii copil/adult in cadrul raporturilor sexuale.
    Bloodplay (Blood Fetish, Vampire Fetish, Hematolagnia, Haematophilia)
    reprezinta un fetish pentru sange si, de asemenea, un mijloc de a stabili o legatura intima cu o persoana. Anumiti fetisisti sunt stimulati sexual de cele mai multe ori la vederea sangelui sau a persoanelor goale sau semi-goale, pe cand altii sunt excitati la simpla vedere a sangelui.
    Bondage (Vincilagnia)
    implica legarea unei persoane, in scopul imobilizarii complete sau a unor parti ale corpului acesteia.
    Breast Bondage
    Legarea Sanilor este o tehnica ce difera de majoritatea tehnicilor de bondage prin faptul ca nu are ca scop imobilizarea directa a persoanei legate. Totusi, poate avea indirect acest efect, atunci cand este combinata cu alte tehnici. Se pot prinde si clipsuri pe sfarcuri sau in alte zone, pentru si se pot folosi mai multe metode de torturare a sanilor pentru a obtine un efect erotic mai mare.
    Breathplay (Autoerotic asphyxiation, asphyxiophilia, breath control play)
    este o practica ce implica reducerea intentionata a cantitatii de oxigen ce ajunge la creier in timpul stimularii sexuale, pentru a amplifica placerea provocata de orgasm.
    Flogging (Flagellation)
    Biciuirea cu un cat o’nine tail.
    Gunplay
    Aceasta practica presupune folosirea unor arme de foc veritabile sau doar imitatii, intr-o scena BDSM. Motivatia difera de la o persoana la alta, insa multi folosesc arme ca o metoda suplimentara de a induce si a controla teama, in timp ce altii vad in puterea unei arme un simbol al dominarii.
    Humiliation play (Erotic humiliation)
    implica folosirea consensuala a umilirii intr-un context sexual, aceasta ducand la excitarea unei persoane, datorita trairilor puternice provocate de umilire si injosire sau de umilirea altei persoane. Umilirea poate fi verbala sau fizica, in particular sau publica.
    OTK – Over The Knees
    indica pozitia “peste genunchi” (persoana submissive este asezata pe genunchii persoanei dominante, cu fata in jos), folosita de obicei pentru Spanking.
    Rape role-play (Consensual force fantasy, Ravishment, Rape fantasy)
    este o fantezie sexuala care presupune participarea la un viol, o poveste fictiva despre un viol sau o scena de simulare a unui viol, intre doi adulti care au consimtit acest lucru.
    Scat (Coprophilia)
    este un fetish ce presupune obtinerea de placere sexuala prin contactul cu fecale.
    Sensation Play
    se delimiteaza de formele psihologice ale jocurilor erotice, precum transferul de putere sau jocul de roluri, prin faptul ca reprezinta o serie de activitati menite sa induca partenerului senzatii fizice. In cazul cuplurilor care nu se considera activi in BDSM, Sensation Play implica folosirea esarfelor de matase, a penelor, ghetii, uleiurilor pentru masaj si a altor obiecte asemanatoare pentru obtinerea placerii fizice. Sensation Play se poate desfasura si pe plan sado-masochist, presupunand aplicarea de stimuli atent controlati, astfel incat corpul uman sa reactioneze ca si cum ar fi fost ranit. Desi poate provoca durere, aceasta practica este folosita de obicei in scopul emanarii de endorfina, ceea ce poate provoca o placere asemanatoare cu cea a orgasmului.
    Sensory Deprivation
    Privarea de simturi presupune reducerea sau inlaturarea deliberata a stimulilor unuia sau mai multor simturi. Pot fi folosite metode simple, precum legarea la ochi cu o esarfa sau purtarea unei glugi/cagule si a dopurilor pentu urechi, pentru a priva persoana submisiva de vedere, respectiv de auz. In afara de acestea, se pot folosi si metode mai complexe pentru a o priva de simtul tactil, gustativ, termic sau olfactiv.
    Spanking
    Aceasta practica presupune lovirea persoanei submissive cu palmele, cu o cravasa, o perie de par, curea sau cu un cordon de piele/material textil.
    Tease and Denial (T&D; Orgasm denial)
    implica stimularea sexuala a unei persoane, pentru a o aduce intr-o stare de excitare intensa, fara a-i provoca insa orgasmul. Se foloseste de obicei pentru a crea persoanei stimulate sentimentul puternic de frustrare sexuala si placere, aducand-o pana in pragul orgasmului, dar refuzandu-i orgasmul.
    Tickle Torture
    este o forma de tortura care presupune gadilarea unei persoane timp indelungat. In majoritatea cazurilor, persoana submisiva este imobilizata, astfel incat sa nu se poata feri, apoi ii sunt identificate punctele de pe corp in care gadilatul are cel mai mare impact, dupa care persoana este
    gadilata de-a lungul a cateva minute sau chiar ore.
    Urophilia (Urolagnia, Undinism)
    reprezinta un fetish care presupune obtinerea placerii sexuale prin urinare sau contactul cu urina.
    Wax Play
    este o forma de joc senzual, in care se picura ceara calda sau fierbinte (de ex. din lumanari) pe pielea unei persoane.
    Whipping
    Biciuirea cu o cravasa sau un bullwhip.


  5. McLeons Says:
    avatar

    criss…cu tot respectul si consideratiunea pt efortul de a gasi ceva pe net….eu zic totusi ca-i mai bine zici ce-ti trece prin cap,kiar daca nu este f inteligent,decat un copy-paste…doar spunand ce gandesti(cu cuvintele tale)pot blogerii sa-si dea seama cum gandesti…nu stiu daca ma intelegi,nu vreau sa supar si cu atat mai putin sa jignesc dar decat un copy-paste,mai bine dai linck-ul…:)si pt ca blogul se vrea un dialog al ideilor si un “indrumar”(swingul neavand gazeta,nici macar un tabloid)al miscarii sw,hai sa spunem ce si cum gandim….:)


  6. Anybody Says:
    avatar

    Nici nu vreau sa ma gandesc de s-ar face o emisiune la TV legat de BDSM. Stau si ma intreb daca pe cei ce practica swing-ul, i-au facut animale, tampiti, etc … pai pe cei ce practica BDSM-ul din retardati mintal nu i-ar scoate poporul roman. Din punctul meu de vedere asa cum swing-ul nu este o “normalitate”, la fel este si BDSM-ul.
    Nu am nicio fantezie care sa includa BDSM-ul, insa printr-un mod exceptional, mai mult de soft nu as incerca si probabil ca n-as putea sa fiu submisiv.
    Laurentiu 🙂


  7. karmacoma Says:
    avatar

    @Crissdemi
    Era de preferat sa spui ceva din experienta si traire proprie. Mi-ar fi placut sa-ti stiu o parere personala vis a vis de subiectul asta, sa stiu cum vezi tu bdsm-ul.
    Sunt pasionata de BDSM si de-alungul timpului am incercat diverse chestii ce mi-au trezit interesul si ce le simteam ca mi s-ar putea potrivi. Unele mi s-au potrivit, alte nu. Ca si in swing si in BDSM exista persoane ce nu au nicio legatura cu asta. Unele ce fac asta ca sa scoata ceva bani (si-s la mare cautare) si altii (indeosebi dominantii) ca si un exercitiu de putere. Ma rog, sunt multe de spus vis a vis de subiectul asta si n-am certitudinea ca ar interesa indeosebi pe cineva subiectul asta. Majoritatea tind sa excluda din start asta dar BDSM-ul nu inseamna numai scato, batai cu bice si taieri cu lama:) Sunt absolut convinsa ca fiecare ar putea gasi anumite chestii in BDSM ce li s-ar potrivi. Cum spunea Leo la noi nu exista o cultura in sensul asta si din aceasta pricina exista o gramada de accidente.
    Desigur bdsm-ul poate fi o chestie “grea” sau poate fi o joaca si facuta dupa niste reguli poate fi foarte placuta. BDSM-ul poate fi un “sport” fizic sau psihic sau imbinate. Din punctul meu de vedere cea mai erogena parte a corpului e creierul iar asta forjat corespunzator poate da niste senzatii si niste comenzi absolut de exceptie. Trebuie doar putina deschidere 🙂
    Deci, cineva ce cocheteaza cu asta? In experienta de swingeri v-ati lovit de chestii de genul asta la vreun cuplu partener?


  8. crisssdemi Says:
    avatar

    pai sincer nu prea stiu nik de subiectul asta de aia si….


  9. karmacoma Says:
    avatar

    dar stii despre trairile tale, despre fanteziile tale


  10. crisss.flo Says:
    avatar

    noi ne mai jucam si asa…dar deocamdata nu am invita pe nimeni din BDSM sa faca swing cu noi, si nici invers:)
    una e una si doua-s mai multe


  11. MasterKri Says:
    avatar

    Eu practic BDSM impreuna cu sotia cam de 10 ani insa din pacate am avut doar o singura experienta cu o alta persoana (o femeie dominanta) si principala cauza este teama sotiei de a nu se afla. Este foarte dificil sa gasesti persoane care sa nu te considere bolnav mintal si sa se abtina macar din a te judeca.Dupa parerea noastra pot exista si in swing cupluri care adora sa practice bdsm, sunt posibile o gramada de jocuri erotice gen schimb de sclave/sclavi sau umilire in fata mai multor persoane etc.


  12. IoRe_aka_AMA09 Says:
    avatar

    @MasterKri , poate nu ati cautat suficient sau nu ati lasat sa se inteleaga suficient de bine ce va doriti. Amatori de BDSM exista .


  13. MasterKri Says:
    avatar

    Nu am spus ca nu exista, stim foarte bine ca exista insa datorita modului in care societatea ne priveste ne este teama sa facem lucrurile care ne plac si nu este normal deloc.


  14. crisss.flo Says:
    avatar

    Poate tocmai asta sa fie problema: ca se gasesc “amatori” prea multi. Nu-ti trebuie licenta sa practici BDSM, dar nici pt oricine nu e..


  15. IoRe_aka_AMA09 Says:
    avatar

    Ei , asta a fost o replica super . Multi veniti , putini alesi. Durerea nu e pentru oricine.


  16. karmacoma Says:
    avatar

    @masterkri
    Pe site sunt ceva cupluri cu astfel de inclinatii deci nu asta ar fi problema, problema este ca sotia ta sa accepte ca astea ii sunt inclinatiile si sa nu-si refuze nimic pe motiv ca nush cine nush ce zice. Apoi, BDSM-ul poate sa fie gradual…sunt chestii soft pe care le practica majoritatea chiar daca nu le asociaza BDSM-ului ca “teasing and orgasm denial” etc.


  17. crisss.flo Says:
    avatar

    @ iore
    Poate pare savant, dar chiar asa e. Ai incercat?


  18. IoRe_aka_AMA09 Says:
    avatar

    Sa zicem ca da , dar nu am sa expun aici , prefer doar sa comentez , nu sa argumentez.


  19. crisss.flo Says:
    avatar

    Nu era cu rautate. Doar curios, daca putem continua discutia.
    Cristian


  20. antistres Says:
    avatar

    Pai eu spun simplu asa: cand nu sti despre ce este vorba mai bine stai in banca ta.
    Pentru ce ce practica bdsm este ceva normal. eu unul nu cred ca trebuie sa ai ceva lipsa la mansarda ci doar sa iti placa asa cum mie imi plac alte lucruri in viata sexuala decat ei!


  21. MasterKri Says:
    avatar

    Draga karmacoma, nu e vorba ca nu isi accepta conditia, a progresat enorm si am incercat impreuna cam tot ce se poate incerca. Desigur anumite lucruri ne produc placere altele nu insa de experimentat am experimentat. Noi ne refeream la faptul ca nu putem trece la un alt nivel si anume o partida de dominare impreuna cu alte persoane fiindca sotia are o teama teribila, nu reuseste sa aiba incredere in altcineva si nu vrea sa riste cariera sau familia, aici e problema.


  22. euliberschimbist Says:
    avatar

    Nu incercati sa atingeti un subiect ce poate nu il cunoasteti….BDSM este o forma de viata…sunt trairi….am cunoscut o femeie submissiva…credeti-ma,nu-i boala ci forma ei de a se bucura de viata…ma rog,ii foarte complicat


  23. IoRe_aka_AMA09 Says:
    avatar

    E foarte complicat pentru cei care nu-l inteleg si pentru cei care nu il stiu explica.


  24. cplu40vest Says:
    avatar

    draga euliberschimbist daca mai ai contact cu doamna submisiva punema si pe mine in legatura cu ea.si a mea e submisiva si tare mi as dori 2 femei submisive.vorba aia…ce e mai bun ca o femeie?doua femei.si daca sunt si submisive…un adevarat bonus.deci…astept


  25. caiidemare Says:
    avatar

    ahaaaa,,deci asa se numeste bataia pe care o iau eu de fiecare data cand ma culc cu o femeie,,BDSM ???si le apuca taman dupa ce termin eu,,ca in ale 2 minute de actiune feroce ale mele ele isi sufleca manecutele si isi trag castronul cu seminte alaturi 🙂


  26. cplu40vest Says:
    avatar

    caiidemare nu uita si berea.ca doar semintele sunt sarate nu?


  27. marian21 Says:
    avatar

    Intotdeauna mi-am dorit sa fiu dominat de o femeie, sa fiu sclavul ei…si chiar mi s-a intamplat…a fost o experienta placuta , a fost o stapana mai blanda sa zic asa. Ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca daca toti cei implicati in aceasta practica isi doresc sa faca ceva anume si le mai aduce si placere este super ok.


  28. caiidemare Says:
    avatar

    las tovaraseilor ca pe aici pe la noi se gasesc si seminte ambalate in bulgaria,dealea cu papagalul 🙂 pe ele,,nesarate 🙂


  29. cplu40vest Says:
    avatar

    simpaticule.cum ajungem la mare va vom………calari.(e de bine)


  30. bogdanbh Says:
    avatar

    Depinde de fiecare cum percepe swing-ul . Daca iti place BDSM , atunci de ce nu ? Cu toti avem unele fantezii in acest sens , mai ” normale ” sau mai ” neobisnuite ” . Depinde cum le percepem si cum le intelegem . Deci , daca sint doritori , de c enu .


  31. caiidemare Says:
    avatar

    depinde cum sta manzisoara ta cu echilibrul deoarece nus daca ai vazut vreodata un catamaran,,axact asa sunt eu la 110 kg,eu ma las calarit de ea dar ea sa se tie bine in sa altfel nu vaz cum sa ne copulam decat sa stee ca mama iedului,,,, 🙂 scuze,,cred ca am depasit limita 🙁


  32. cplu40vest Says:
    avatar

    ne am descurca.cu multa grija si bagare de seama.ca de suntem mari si stim ce facem(sau cel putin credem)


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.