La apus de soare, cele mai pasionale si mai excitante cupluri au petrecut la Mamaia, la cel mai asteptat party swing al verii – Pleasure Party Summer Beach Mamaia!

Indiferent ca erau din Constanta sau din alt oras al Romaniei, Summer Beach Mamaia a adunat cupluri erotice, care stiu sa se bucure de un party hot swinger si care au avut grija, alaturi de organizatori, ca distractia si swing-ul sa nu lipseasca si sa transforme week-end-ul 9-11 Iunie intr-unul de neuitat:

“Serile la mare au un farmec aparte… piele arsa de soare, buze fierbinti, saruturi patimase…timpul parca zboara alaturi de oameni minunati. Multumim organizatorilor pentru ca au facut ca toate acestea sa se implineasca!”

“Cea mai mare bucurie a fost revederea cu cupluri dragi cat si noi cunostinte care ne-au surprins in mod deosebit. Multumim organizatorilor pentru sansa de a fi alaturi de atatia oameni de inalt nivel. Ne pare rau ca amplecat devreme si nu am apucat sa va pupam pe toti. O facem acum si cu siguranta la urmatoarele petreceri.”

“Ne bucuram ca am putut trece sa va revedem, chiar pret de cateva minute, dar ne pare rau ca nu am putut “stationa” mai mult. Din septembrie revenim si noi la un nou episod.., va iubim ! Multumesc Dulceata ! :D”

“Oameni frumosi , mult sex de calitate, organizatori foarte atenti , cu alte cuvinte o petrecere de neuitat ! Doua minusuri mari : -lipsa playroom-ului -a durat doar 2 zile !:)) Pupam toti participantii”

“A fost un party minunat…ca de fiecare data…multumim participantilor si nu in ultimul rand organizatorilor…va pupam si abia asteptam urmatorul…”

“Un party așa cum ne asteptam , bine organizat , cupluri frumoase si puse pe distracție , organizatorii dedicați . Vom reveni de fiecare data cu mare plăcere pupam toți participanții”

“Acasa fiind poate nu am simtit la fel de intens atmosfera de party. Locatia in mod clar a avut lucruri in minus. In acelasi timp party-ul la malul marii e un party deosebit oriunde s-ar face. Una peste alta a fost o seara deosebita in care am cunoscut cupluri extraordinare. Nici nu ne asteptam altfel. Despre organizatori….incercati si nu va va pare deloc rau!!!”

“Am cunoscut oameni foarte deschisi,frumosi si foarte nebunatici!Un party foarte reusit!Felicitari organizatorilor pentru eforturile depuse. Totul la superlativ,vom reveni cu drag, pupici!”

“Un weekend perfect!!!Soare,mare,oameni dragi…,combinația perfectă!Mulțumim”

“Super!!! Felicitări pentru inițiativa!”

“Dragilor, noi ne-am distrat de minune, am petrecut clipe super alaturi de oameni deosebiti si putem spune, cu mana pe inima, ca a fost unul din cele mai frumoase (si obositoare 😀 😀 ) party-uri la care am avut placerea sa participam!”

“Orice as scrie si ori cum as incerca sa sune,ar fi in zadar! Ca sa simtiti ce v-as scrie sau spune,ar trebuii sa fiti prezenti la party! Pentru mine personal a fost de vis,am trait fiecare clipa la intensitate maxima,alaturi de oameni minunati! Era cat pe ce sa nu vin,as fi regretat enorm! Multumesc jumatatii mele ca a insistat sa merg,a avut dreptate ca va fi un party reusit!… Cat despre organizatori,inca odata jos palaria,stima si respect! Oameni deosebiti,facuti cu fainosag ma!Va multumesc si va iubesc! … Ne revedem in iulie la Busteni,abia astept! Pupici tuturor si sa ne revedem cu bine”

Daca te-am facut curios, te asteptam la urmatorul swing party, in week-end-ul 21-23 Iulie!

Swing placut tuturor!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.