Mexican Pleasure (after) Swingers Party

Posted by pisicoasa on Saturday Apr 29, 2017 Under Petreceri HotSwingers, Petreceri Swing Romania

Aribaaaaaa! Cine s-ar fi gandit ca in week-end-ul 21-23 Aprilie la munte ninge iar stratul de zapda masoara peste 30 de cm? Cu siguranta, nici organizatorii si nici cuplurile hot swingers participante. Dar nu-i nimic, atmosfera a fost una extrem de incinsa iar zapada a fost topita! (si la propriu, si la figurat)

Vestimentatia propusa de organizatori a respectat tematica petrecerii mexicane, iar cupluri swingers au respectat dress code-ul propus: orice tinuta provocatoare, lenjerie intima, in culori cat mai vesele, menita sa starneasca imaginatia si curiozitatea participantilor. Daca erati in pana de idei, cu siguranta organizatorii v-ar fi ajuta cu ceva accesorii!

Comentariile dupa swingers party nu au intarziat sa apara, comentarii sincere si care reflecta atmosfera incinsa de care participantii s-au bucurat in week-end-ul care de abia a trecut (din pacate!)

“Supărător de multe impresii pozitive. Noi suntem pe o poziție puțin contrara. De ce? Pai pentru ca organizatorii ăștia aduna ilegal de multe cupluri frumoase pe metru pătrat. Asigura o atmosfera atât de încinsă încât nu mai ai timp sa-ți tragi sufletul. In doua zile nu am reușit sa adunam mai mult de patru ore de somn. Apoi febra musculară de la atata dans. Când credeam ca am scăpat…am fost luați de un alt cuplu la fel de încins care ne-a răpit si ne-a pus pe butuci. In final noi propunem sa scoatem aceste petreceri in afara legii pentru ca provoacă dependentă ”

“Super party! Felicitari organizatorilor!!!”

“Un nou wk, un nou party de exceptie, noi cunoştiinţe şi poate noi prieteni, noi experiente pe care le strangem in cutia cu amintiri şi în bagajul personal, multumim echipei organizatoare.”

“Ne-am simtit foarte bine! Vom reveni! Felicitari organizatorilor!”

“Un parte de calitate cu, cupluri alese și multă multă acțiune :)) Mulțumim organizatorilor.”

“Încă doua nopți incendiare! Ne-am simtit extraordinar!!! Mulțumim atat organizatorilor cat si cuplurilor participante! Pupici pana data viitoare!!! ”

“”Magnifique”! Multumim atat organizatorilor cat si participantilor pentru un party de neuitat.  ”

“Super party!!!Ne-am simțit tare bine intr-o locație frumoasa cu oameni frumosi si dragi noua .Multumim celor 2 cupluri care se implica in organizarea acestor petreceri frumoase! Va pupam.”

“Un party SENZATIONAL alaturi de oameni frumosi!!!Multumim organizatorilor!”

“A fost minunat să revedem oameni foarte dragi!!!!.Mulțumim pentru tot..,vă pupăm cu mult drag ….până la următorul party”

“un party fantastic..multumim organizatorilor”

“In conditiile in care a fost prima experienta de genul, am intalnit atmosfera pe care o cautam! Felicitari organizatorilor si participantilor!”

“Un party reusit!!! Super locatie, super distractie, super organizare! ”

“va multumim pentru ospitalitate si ne-am simtit foarte bn.cu siguranta ne vom vedea la cat mai multe petreceri !! pupicei”

“Multumim, am petrecut doua seri excelente….ne am simtit foarte bine, si abia asteptam sa revenim…Felicitari pt organizare si atmosfera placuta! M&M”

“Multumim din suflet pentru eforturile voastre de a organiza o petrecere superba. Am fost coplesiti de primirea calda si de bucuria dea reintalni multecupluri dragi. 7 Stars.”

Important: accesul este permis doar cuplurilor membre pe site-ul de swing Hot Swingers si care au profilul validat prin webcam. Nu lasa rezervarea pe ultima suta de metri, mai ales ca locurile sunt limitate si ar fi pacat sa pierzi o petrecere swingers pe care n-o vei uita prea curand!

Pisicoasa

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.