Pleasure (after) Army Party

Posted by pisicoasa on Tuesday Mar 28, 2017 Under Petreceri HotSwingers, Petreceri Swing Romania

Week-end-ul 17-19 Martie a fost destinat instructiei si apelului la … distractie! Si sa nu credeti ca misiunea a fost una usoara 🙂

Cupluri (hot)swingers din toate colturile tarii au raspuns “PREZENT!” invitatiei comandantilor responsabili cu inviorarea, buna dispozitie si erotismul acestui sfarsit de saptamana!

Vestimentatia pentru acest swingers party a fost dress-code Camuflaj army : orice fel de costumatie “militareasca”, de camuflaj, sexy si provocatoare, sa starneasca imaginatia si curiozitatea participantilor.

Experienta Army a fost una de neuitat, dovada stau comentariile cuplurilor swingers care au indeplinit misiunea:

“Cuvintele sunt de prisos! Totul la superlativ!Multumim tuturor-pupam cu drag gasca vesela “Brăila -Galati””

“Super petrecere superbii oamenii !! Recomandam !!”

“Deși la început ma gindeam cum ma voi simti daca vin singura, acum pot spune ca am avut parte de douo zile extraordinare in care nu m -am simțit nici o clipa singura. Multumesc din suflet organizatorilor si participanților si astept cu nerăbdare revederea. ”

“Un super party… muzica buna…locatie de 7 stele… multumim organizatorilor pentru efortul depus… vom reveni cu placere ..pupici”

“Un party reusit – as always! Organizatori la fel de implicati si de iubibili 🙂 , atmosfera placuta si nu numai! Noi ne.am simtit bine ca de fiecare data! Va pupam :-*”

“Ne-am simtit foarte bine, am petrecut alaturi de oameni frumosi si pusi pe distractie pe unii dintre voi va cunoastem si ne-a facut o deosebita placere sa va revedem , pe altii nu ii cunosteam dar cu toate acestea ne-am cunoscut acolo si ne-am simțit foarte bine impreuna. Locatia super, cazarea super, eforturile organizatorilor de fiecare data fac ca totul sa iasă perfect. Va pupam cu drag . Cris si Alex”

“Multumiri si felicitari organizatorilor pentru inca un party reusit si pentru ca fac o treaba excelenta din toate punctele de vedere care tin de organizare ( cazare, logistica, muzica, comunicare). De aceasta data insa avem cateva remarci la adresa comportamentului unor participanti. Este prima data cand ramarcam astfel de lucruri, si speram sa fi fost doar un complex de imprejurari de moment care nu se vor mai repeta: – ma asteptam ca posibilitatea de a fuma in bucatarie seara sa fie folosita cu bun simt si doar dupa schimbarea in dress code, nu incepand de dupa masa; este foarte neplacut sa ai nevoie de mancare sau bautura din bucatarie si sa stai intr-un aer irespirabil; mai ales cand temperatura de afara permitea fumatul afara ( mesajul este redactat de partea fumatoare a cuplului nostru); – intelegem ca fiecare a venit sa se simta bine, sa fim relaxati si sa ne distram liber si in mai multe feluri; insa distractia ar trebui sa fie in ton cu specificul party-ului, acela de swing, si sa contribuim cu totii la crearea unei atmosfere erotice, cel putin dupa inceperea petrecerii,  sau macar sa nu deranjam in play room cu atitudine de “caterinca” pe cei care au venit pentru swing si nu doar pentru un party cu muzica; – cu privire la continuarea ad-hoc a petrecerii in vila 2 de dimineata, la initiativa unor participanti, la fel, ne asteptam ca o astfel de continuare sa fie una cu tenta erotica si sexy, iar muzica sa fie la un volum confortabil pentru toti cei cazati in vila (avand in vedere ca de regula aceasta vila este strict pentru dormit si te astepti sa fie liniste); Vom participa bineinteles cu placere si la party-urile viitoare!”

“Ne plac la nebunie petrecerile voastre!!!Sunteți minunați!!!Vă pupăm cu mare drag”

“Ne-a placut maxim, ca drept dovada ne-am platit abonament”

“Locatie-10 cu plus,organizare-10 cu plus,atmosfera 10 cu plus!! Aveti 3 de DA din partea administratiei!! …mergeti in etapa viitoare!!”

“Străbatem wk-ul cu ochii “legaţi”, putem, mai mult sau mai puţin, să presimţim şi să ghicim ce ne aşteaptă în clipele următoare și totuşi, abia pe drumul spre casă, când deschidem ochii şi examinăm tot ce s-a întamplat, ne dăm seama de ceea ce am trăit, un sfârșit de saptamana minunat, alături de oameni extraordinari și momente cand ni s-a tăiat respirația. ”

“Organizare excelenta ca de obicei,nimic de obiectat…singura”problema”e cea a unor invitati,care nu prea inteleg notiunea de swing! Ca sugestie,cred ca ar fi ok ca,clientela sa fie din cei care stiu exact ce vor de la genul asta de Party! Cu toate astea,pt ca ce am mentionat nu tine de organizatori ci de persoane,de la mine primiti un 10 cu felicitari!!! Sunteti niste oameni extraordinari cu totii,ma bucur sa va cunosc,ma simt excelent in compania voastra a tuturor si sper ca si pe viitor sa va fiu alaturi!!! Multi multi pupici!”

“Un super party!!! Mii de multumiri organizatorilor!!!”

Daca vrei sa participi si tu la o petrecere Hot Swingers, nu trebuie decat sa-ti rezervi un loc din timp! Nu uita, locurile sunt limitate!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.