(After) MASQUERADE BALL Swingers Party

Posted by pisicoasa on Monday Mar 6, 2017 Under Cluburi Swing, Petreceri HotSwingers

Ultimul week-end al lunii Februarie a adus in centrul tarii cea mai hot(swingers) petrecere: Masquarade Ball 2, unde cupluri swingers din toate colturile tarii au onorat invitatia la un bal venetian.

S-a anuntat a fi un week-end mistic plin de seductie si mister, in care inhibitiile au fost lasate la o parte si cele mai intime dorinte s-au dezlantuit, iar cuplurile participante au fost extrem de receptive la aceasta invitatie!

Mastile venetiene au asigurat un plus de mister, cuplurile hot swingers s-au lasat “ispitite” iar atmosfera a fost una de … neuitat. Marturie stau comentariile postate in pagina petrecerii:

“Superb totul impecabil ce sa mai zicem nota 10 Va pupam Pesteeee tottttt”

“Dupa un asemenea party, nu avem incotro decat sa asteptam cu nerabdare urmatorul. Pupici tuturor :*:*:*”

“Ca de obicei, am reîntâlnit cupluri dragi si am cunoscut oameni frumoși, iar atmosfera realizată de cei patru organizatori a fost una incendiara, ca la fiecare party!!! Speram sa putem reveni cât mai curând!!! ”

“Ca deobicei ne-am simtit foarte bine! De aceia si suntem nelipsiti de la aceste party-uri!Pupam organizatorii !”

“10* pentru participanti și 10* pentru organizatori, o petrecere spectacol…felicitari ”

“Super petrecere, totul la superlativ! Felicitari organizatorilor, am fost impresionata!”

“Super party,super organizare,super atmosfera!”

“Super petrecere,alături de cupluri frumoase şi organizatori de exceptie!!!”

“A fost un party reusit…la fel ca si toate celelalte party-uri la care am participat. Multumim organizatorilor si la cat mai multe astfel de petreceri”

“O petrecere super reusita, ca de altfel toate petrecerile organizate de acesti oameni deosebiti!! Va pupam dulce si sper sa ne revedem cat de curand!”

“A fost un party super , ne-am simtit extraordinar, gazdele minunate,o atmosfera minunata multumim organizatorilor!”

“A fost un party extraordinar, cu oameni frumosi si deosebiti. Organizarea…impecabila(ca de fiecare data).Asteptam sa va revedem pe toti! ”

“Cred că sunt cele mai tari petreceri in general indiferent ce vrei sa faci. Chiar și doar pentru atmosfera și oameni merita sa vii la party. Mulțumim încă odată organizatorilor.”

“Doua seri magice gratie celor doua cupluri organizatoare,Ana-Robert si Nico-Tuti, ce ne fac viata mai frumoasa. Demult nu am vazut atata pofta de distractie a majoritatii celor prezenti cum a fost sambata seara. Felicitari cuplurilor participante!”

“Cu toate ca am facut ceva eforturi sa ajungem, a meritat din plin. Super atmosfera si super participanti! Cat despre organizatori,… nici nu avem cuvinte :)”

“Am revenit cu multa placere la o noua petrecere marca “Desire Parties” unde am regasit aceiasi organizatori minunati (din toate punctele de vedere), dar si participanti deosebiti. Si cu riscul de a ne repeta acordam din nou nota 10 cu * Sweet kisses…”

“Awesome party!!! Așteptam cu nerăbdare să ne vedem luna viitoare :*”

“Doar ce ne-am intors acasa si ne este deja dor de voi. Doua cupluri dragi care de fiecare data ne coplesesc cu deliciile unui party de exceptie. Multumim din suflet Nico, Ana, Tuti si Robert. Si multumim tuturor cuplurilor care au reusit sa creeze o atmosfera ecploziva . Asteptam cu drag sa va revedem peste o luna la Great Gatsby party.”

“O petrecere la care am revenit cu drag, intr-o atmosfera incitanta, organizatori la inaltimea asteptarilor, iar participantii super-sexy.”

“super party ca de obicei , pacat ca am fost cam obositi si nu am avut chef de mare lucru o sa revenim cu drag :)”

Daca te-am facut curios si vrei sa incerci o experienta de neuitat, rezerva-ti din timp un loc la o petrecere Hot Swingers!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.