Venetian (after) Ball la Conac

Posted by pisicoasa on Thursday Jan 26, 2017 Under Cluburi Swing, Petreceri HotSwingers

Incepul anului 2017 a adus prima petrecere hotswingers – o petrecere swingers extrem de asteptata si o desfatare pentru cuplurile care au ales sa-si petreaca week-end-ul 20-22 Ianuarie la Busteni!

Atmosfera de mister si erotism a fost intretinuta si de tematica petrecerii – Venetian ball, unde cuplurile participante au avut ocazie sa fie misteriosi si sa-si ascunda chipurile in spatele unor masti special alese pentru acest eveniment.

Locatia moderna si cocheta din Busteni, organizarea si tema aleasa au fost pe placul participantilor iar comentariile after party nu au intarziat sa apara:

“O experienta placuta,o sa revenim :* :*”

“O petrecere superbă! Una dintre cele mai reușite petreceri la care am participat , mulțumim pentru integrarea rapidă acest lucru fiind meritul gazdelor dar și al persoanelor deosebite pe care le -am cunoscut aici. Locație deosebită și oameni minunați! Abia așteptăm să revenim! ”

“Un party reusit, locatie eleganta, cupluri frumoase!”

“aceste petreceri ne ajuta sa devenim din ce in ce mai dezinhibati si relaxati. Cu fiecare petrecere mai facem cate un pas inainte in lumea swingului in care tot timpul descoperi ideologii si caractere noi. Intr-un final toate trec, raman doar amintirile, de aceea e bn sa avem amintiri frumoase”

“Aceasta petrecere a fost prima pentru noi ne bucuram ca v-am cunoscut! Locatia, atmosfera, gazdele, cuplurile totul a fost reusit ! Multumim pupici !”

“felicitari pt party .Se vede un progres evident.”

“Ca de obicei…atmosfera care sa creat in aceasta vila superba sâmbătă seara este de nedescris.Super petrecerea si distracția la maxim.”

“A fost prima petrecere la care am participat, am rămas placut impresionați , mulțumim organizatorilor si tuturor cuplurilor participante pt cele douo zile minunate. Asteptam cu drag următoarea …..! Pupici! ”

“Cel mai important aspect(de apreciat altfel)este faptul ca exista oameni care se straduiesc sa ne ofere aceste party-uri la standarde din ce in ce mai inalte…Felicitari!”

“Pupam organizatorii, pupam toti participantii, si ne bucuram ca am facut parte din aceasta mica si minunata comunitate. O petrecere de vis. La mai multeeeeeee…”

“Super,super distractie ,felicitari organizatorilor … o petrecere reusita din toate punctele de vedere, atmosfera incendiara … asteptam si alte petreceri cu mare nerabdare!!! Pupici”

“O petrecere REUSITA. Din toate punctele de vedere!!! Pe aceasta cale tinem sa multumim atat organizatorilor cat si cuplurilor participante! Pe data viitoare”

“Inca o petrecere reusita…cu atmosfera incitanta ! Ne-a facut placere sa ne reintalnim cu oameni dragi ,dar si sa cunoastem cupluri noi! Ne-am bucurat foarte mult si de micile “atentii” din partea organizatorilor …,precum orezul cu lapte, simtindu-ne rasfatati “ca la mama acasa”! Va multumim si asteptam cu nerabdare urmatoarea experinta …, pentru ca detaliile fac diferenta …”

“Un weekend minunat ,alături de oameni frumoşi………ne vom revedea la următoarele petreceri!!”

“super petrecere,atmosfera deosebit de erotica,organizare impecabila,ne-a facut sa indragim acest gen de petrecere swing fiind pt prima data prezenti. Am fost un pic timizi la inceput dar persoanele prezente au stiut sa destinda atmosfera iar gazdele sa ne elimine inhibitiile. pt asta va multumim si sigur vom mai veni daca bineinteles vom fi invitati….mai ales ca…am pus ochii pe cateva cupluri hot…inclusiv din gazde”

“Excelenta petrecerea! Abia asteptam sa revedem atatia oameni frumosi laolalta!”

Chiar daca esti un cuplu la inceput in swing sau aveti mai multe experiente la activ, petrecerile Hotswingers iti ofera posibilitatea sa cunosti intr-un week-end mai multe cupluri, persoane reale, sa faci cunostinta cu oameni noi si sa uitati pentru un week-end framantarile cotidiene!

Te-am facut curios? Rezerva-ti un loc la una din petrecerile organizate pe cel mai cunoscut site de swing din Romania!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.