Cu swingul la spovedanie

Posted by buburuzii on Thursday Feb 4, 2010 Under Uncategorized

Acum cateva zile, imi spunea Mcleons ca el vrea un post despre fanteziile sexuale, de ce unii nu le fac cu partenerul de viatza dar in swing, cu un alt partener, incearca sa le faca sau chiar le fac.L-am rugat sa scrie un comentariu in pagina “Ce ne intereseaza”, de acolo am sa il preiau eu si am sa fac un post cu el, sperand eu ca uita sau ii e lene si scap de el.

Gresit, nu a uitat, l-a scris ( plin de parantezele de rigoarea , sa fie sigur ca recunosc care e al lui ) si mi-a amintit zi de zi de el. Cum de gura nefastului (vorba karmacom-ei) nu puteam scapa, in plus a promis si o ciorba de burta inaintea party-ului din Bucuresti, a fost musai sa il scriu. Ce sa ii scriu eu omului sa aiba legatura cu subiectul?

“Oare ziua in care ii spusesem nevestei ca am o fantezie si ca as vrea sa le swingeresc pe secretara fabricii(unde lucrez) si pe o poloneza din alta sectie si mi-a ars o palma peste ochii, de nu am mai vazut bine cu stangul 2 zile, o fi avand vreo legatura cu subiectul dat?” – m-am gandit eu.Sigur NU, mi-am zis.Deoarece nu vroiam sa schimb nimic cu sotii doamnelor mentionate, decat impresiile “artistice” de dupa.

Atunci mi-am amintit ca in urma cu cativa ani, stand la o sueta ( ca fetele lui Bahmu pe tv-ul turcaletilor) cu un cuplu de amici, dupa o partida “racoritoare” de swing, tipul din cuplu imi zice : ” Am ceva pe suflet !” . “No, zic eu, da’ de ce nu apelezi la un preot sau un psiholog?”. “Mai, imi zice el, am fost, si inca fara sa vreau , dar nu ma mai duc caci iar ma intorc acasa julit in coate si genunchi. Stai sa iti explic.”

Imi explica omu’ cum au cunoscut ei un cuplu, s-au placut si au planuit impreuna o seara pentru urmatorul pas – swingul. Zis si facut, s-au intalnit……mai o poveste, mai un raset, mai un pahar de vin si cand se simtea momentul potrivit in aer, cand erau ei mai incalziti, umezi si golasi, ca puii de gaina, celalalt cuplu le spune : “Inainte de orice, trebuie sa va facem o confesiune : nu v-am spus cu ce ne ocupam : el e preot si doamna preoteasa, si daca va deranjeaza asta, putem sa ne oprim aici ! ” . Acu’ cum sa le mai zica sa se opreasca, era cam tarziu pentru asta. “Bine, zic ei, dam inainte , nu-i bai mare.” La care celalalt cuplu le zice : ” Dar ar mai fi o mica problema : noi nu prea putem face decat in camere separate, swing inchis”. “No, zic amicii nostri, incercam si asa, nu e o problema.” “Mai , dar, ar mai fi inca o problemuta, zic iarasi ceilalti, doamna preoteasa nu prea are experienta si ii place doar pozitia misionarului…si atat….si daca poti, cu blandete, sa ii mai areti una-alt, sa o mai indrumi”.

Eu nu mai rezist si ii spun amicului meu : ” Asta e, am mai avut parte toti de partide nereusite in viata, dar eu nu vad de ce trebuie sa o ai chestia asta pe suflet, se mai intampla”. “Mai, zicel el, stai sa termin : cand am intrat cu preoteasa in camera si am inceput noi preludiul, deja am avut banuiala ca ceva nu e bine. Si 15 minute mai tarziu, in timpul primei pozitii, a misionarului ( asa cum mi-a zis popa sa fac) , am primit si confirmarea ca ceva nu e bine : un deget in fund din partea preotesei. Era clar……stia mai multe decat mi-a zis popa.”

Eu ii spun printre rasete : “Poate incerca femeia sa nu se faca de ras, sa nu te dezamageasca” , la care el , aproape zbierand : “Maaai, 4 ore nu m-a lasat sa ies din camera, mi-a tras-o preoteasa incat 2 saptamani nu m-am putut indrepta de spate, in pozitii care nu credeam ca exista. Am intrat profesionist si am iesit prost si incepator din camera aia.”

Dragii mei, eu unul stiu de la bunicu’ ca la preot si la politist nu e bine sa le spui tot, dar acu’ vin si va intreb : Nici atunci nu-i bine cand preotul te-a “inmatriculat” pe numele lui si te-a luat pe semnatura????

Orice asemanare cu persoane reale este pur…………adevarata.

Ma inclin

AlinYouTube Preview Image

25 Responses to “Cu swingul la spovedanie”

  1. admin Says:
    avatar

    Eu stau si ma intreb. Oare preoteasa asculta si ea spovedanii ? Poate stia la perfectie partea teoretica, si a facut practica atunci ? :))


  2. McLeons Says:
    avatar

    Ceea ce spui alin e partea frumoasa si haioasa..dar cum am auzit povesti(adevarate),doamna dintr-un cuplu nu facea anal,s-au intalnit cu alt cuplu care de asemeni d-na nu facea anal si cu toate astea unul din domni a incercat(desi stia ca rasp e NU)sa-si strecoare madularul in anusul partenerei sw…respectiva nu l-a putut opri decat ridicandu-se..si atunci te-ntrebi,daca-si doreste atat sex anal de ce nu incearca cu consoarta..isi iau kamasutra,studiaza tehnici de relaxare,etc si daca reusesc ok,daca nu,ramane domnu numai cu fantezia neimplinita…


  3. buburuzii Says:
    avatar

    leo….crede-ma ca e ffffffff adevarata si asta


  4. McLeons Says:
    avatar

    te cred aline si daca acel domn a stat sa-i bage deshtu-n fund preoteasa desi nu-i facea nici o placere..inseamna ca-i masokist..:)..io m-as fi ridicat de la a2a incercare(la prima as fi atentionat-o)si i-as fi fluturat batista din prag…Fac sw sa ma simt bine..e adevarat ca sunt interesat si de placerea partenerei sw dar atata timp cat eu nu fac nimic ce ii displace sau daca fac ma opresc imediat ce-mi da de inteles ca nu agreeaza “procedeul”,am aceeasi pretentie din partea ei…


  5. crisssdemi Says:
    avatar

    poate aveau probleme de spovedanie ADICALEA EL NU PUTEA ASCULTA SPOVEDANIA EI ERA VICIU DE PROCEDURA IAR EA NU SE PUTEA SPOVEDI LUI DIN MOTIVE LESNE DE INTELES SI SE SPOVEDEA IN SWING GASEA PREOTI DESTUI NU?


  6. McLeons Says:
    avatar

    =))inspirata melodia pt topicul asta…mi-l imaginez pe saracu domn sarind ca mingea de ping-pong cand sub,cand deasupra,cand in lateralul,cand in spatele preotesei…si-n ritmul lui Bregovici desigur…:))


  7. buburuzii Says:
    avatar

    😛


  8. buburuzii Says:
    avatar

    dar as prefera sa nu uitam de ideea topicului, de ce unii nu isi satisfac fanteziile sexuale acasa, cu partenerul, dar in swing ……parca innebunesc ?!


  9. crisssdemi Says:
    avatar

    de ce ? buna intrebare pentru ca asta e de fapt swingul pt ei acasa e mai monoton intervine respectul ,obisnuinta,plafonarea,plictisul si cand ies cu altcineva pt a demonstra partenerului ca nu e obosita,plictisita,monotona ca acasa(valabil si la masculin) dau pe pereti de placere,se dau in spectacol cu uite ce stiu eu dar sa nu spui…… a nu se intelege ca asta se intampla in cuplul crisssdemi si orce asemanare cu persoane reale este pur…………adevarata poopici


  10. Anybody Says:
    avatar

    Off topic : Vara trecuta am fost la un concert Goran Bregovici. Sonorizarea insa a lasat de dorit, muzica insa a fost pe masura asteptarilor mele 🙂
    On topic : Foarte haios sau nu postul. Cred ca amandoi nu vor sa isi recunoasca unul altuia si lucrurile mai picante pe care si le doresc.
    Parerea mea 🙂
    Laurentiu.


  11. crisssdemi Says:
    avatar

    asa e laurentiu nu indraznesc sa-si spuna unul altuia ceea ce simt de aici si problemele muah


  12. karmacoma Says:
    avatar

    @crissdemi
    Am calculit, am calculot, am calculit..pe care le-am baut. N-am priceput asocierea intre respect si obisnuinta, plafonare si plictis


  13. buburuzii Says:
    avatar

    am ales aceasta melodie pentru ca in mintea mea o astfel de scena parca e rupta dintr-un film marca Emir Kusturica……si in mintea mea pelicula Kusturica merge a dracu de bine pe Bregović 🙂


  14. damian Says:
    avatar

    Obligatoriu merg in tandem….o versiune balcanica al absurdului de Eugen Ionesco.


  15. crisssdemi Says:
    avatar

    te respect de ai facem swing muah


  16. buburuzii Says:
    avatar

    crisssdemi asta ultima chiar nu am inteles-o 🙂


  17. damian Says:
    avatar

    Versurile di la canticel si acu urmeaza traducerea sa vaz daca ma descurc:

    Ej, što voliš miris kamiona
    Å oferskih gostiona
    Hormona do plafona
    Muškaraca tona
    Turbo je sezona
    Ej, što voliš miris od benzina
    Ej, ti tako fina
    Hop, hop, malo, malo pa krivina
    Ljulja se kabina
    Turbo je mašina
    Ajde, ajde, nije to od vina
    Ej, nije ni od serpentina
    Uhvatila te milina
    Šest meseci ti vrućina
    Turbo je godina
    Samo reci
    Mali, mali, meni toga fali
    Ćirilice, atmosferice
    Mali, mali, meni toga fali
    Gas do daske, bebice!
    Gas, gas…
    Gas, gas…
    Kelneri ko šećeri
    A pevaju Å¡oferi
    Nek se živi
    Pa ko preživi!
    Å oferi, Å¡oferi
    Ej, da vas je više
    VoliÅ¡, voliÅ¡, voliÅ¡…
    Ej što voliš kad na muško miriše
    Gas, gas…
    Gas, gas…


  18. damian Says:
    avatar

    Versurile sunt stari de spirit genul scrise de Nichita Stanescu.
    Sunt scrise in dialectul Bosanski din Sandžak din regiunea Munte negru, bosnia hetegovina.

    Hei, iubesc mirosul de benzina
    Hei, si imi e atat de bine
    Hop, hop, mica-i, mica-i, curba
    Muzica rock in cabina
    Turbo e masina

    Haide, haide ca nu mai este vin
    Hei nu sunt serpentine
    Capeti farmec
    Sase luni de caldura
    Ani de turbo

    Doar spune
    Mici, mici care nu este in regula cu mine
    Chirilice in atmosfera
    Mici, mici care nu este in regula cu mine
    Haide baga mare

    Benzina, benzina
    Benzina, benzina

    Chelnarul cara cafele
    Si canta soferii
    Sa vii
    Care scapa ma !

    Soferi, soferi
    Hei tu mai mult !
    Dragoste, dragoste, dragoste
    E cea ce iti place, atunci cand este parfum masculine.

    Benzina, benzina
    Benzina, benzina


  19. buburuzii Says:
    avatar

    Damiane daca imi spui si ce vin ii place sa bea te tuc pe frunte cand ne-om vedea…………am avut anul trecut ocazia sa il admiram de aproape, intr-un spatiu restrans, 3 ore cu paharul de vin in dreapta, acelasi impecabil costum alb facand ceea ce stie sa faca cel mai bine


  20. damian Says:
    avatar

    Vin negru sec de pe coasta dalmatiei.


  21. damian Says:
    avatar

    Bea si whiskey si slibovita. Tacsu era croat si maicasa sarboaica. el este castorit cu o bosniaca musulmana.
    Daca vrei este chintesenta balcanilor in tot cea ce face.


  22. buburuzii Says:
    avatar

    gresit ………..doar vin alb bea, cel putin in Italia, nu stiu ce bea pe meleagurile lui 🙂


  23. crisssdemi Says:
    avatar

    @KARMACOMA SI @BUBURUZII -SCZ MA GRABEAM SI A IESIT… IN OPINIA UNOR FEMEI RESPECTUL ESTE UN FEL DE SUPUNERE SI DE AICI RESPECT -OBISNUINTA,PLAFONARE,PLICTIS VA POOPACESC


  24. buburuzii Says:
    avatar

    intrebam doar de vin, nu contest ca duce bine si la wisky si slibovitza dar nu in concerte 🙂


  25. buburuzii Says:
    avatar

    acum parca, parca incep sa pricep si eu 🙂 …crisssdemi


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.