After Pleasure Party – XXX Sexy Snow Party

Posted by pisicoasa on Friday Dec 30, 2016 Under Petreceri HotSwingers

Week-end-ul 16-18 Decembrie a fost unul mult asteptat si parca a trecut mult prea repede; Craciunite si Craciunei, pusi pe distractie si-a dat intalnire in Busteni unde au petrecut un week-end intreg in spiritul Craciunului si asteptandu-l pe Mosul!

Vestimentatia dress-code Sexy Xmas Party : orice fel de costumatie sexy de Craciun, provocatoare. Pana la ora 22:00 participantii sunt rugati sa poarte vestimentatie de club/lounge/cocktail , iar dupa aceasta ora se trece la vestimentatia de party (dress-code-ul prezentat anterior).

Ca aceasta petrecere swingers de Craciun a fost una extrem de reusita stau marturie comentariile cuplurilor care au reusit sa “evadeze”  pentru a se intalni cu Mosul Craciun:

“Salutare tuturor participantilor! Ma bucur ca am luat decizia de a participa pentru prima data la evenimentul de la Busteni. Am intalnit niste oameni deosebiti. Gazde ireprosabile. Atmosfera, de vis. Ne-am integrat perfect si sper ca Mosul si Craciuneasa lui nu va-au dezamagit cu cheful de dans si dragoste impartasita celor dornici. Va tucam cu drag din nordul infierbantat si abia asteptam sa ve revedem. V&M”

“Party-ul a fost la superlativ!Gazdele extraordinare,locatia ,muzica,atmosfera plina de senzualitate ne-au deschis apetitul pentru petreceri. PS Recomandam cu drag cuplurilor incepatoare in ale party-urilor sa vina aici pentru ca se vor simti foarte confortabil. L&C”

“A fost un an frumos alaturi de voi. Va dorim tuturor un an nou minunat, plin de dorinte si fantezii implinite! In plus, organizatorilor le dorim inspiratie pentru petreceri cel putin la fel de frumoase si incitante!”

“A fost un party super , ne-am simtit extraordinar, gazdele minunate,o atmosfera minunata multumim organizatorilor!”

“Multumim organizatorilor si felicitari! Inca un party reusit cu atmosfera relaxata, participanti simpatici si o locatie foarte draguta si potrivita pentru astfel de evenimente din care nu a lipsit nimic pentru a te simti foarte bine. Vom reveni cu drag si cu alte ocazii. Salutari tuturor”

“Ca de fiecare data, un SUPER-PARTY alaturi de super-organizatorii si super-cuplurile participante cu care am petrecut un weekend fierbinte siiiii.. MAI VREEEM! Va pupacim si va imbratisam cu drag! Sarbatori fericite tuturor! :* :*”

“Din nou o petrecere la cele mai inalte standarde..multumim organizatorilor pentru efortul depus.”

“A fost o petrecere foarte bine organizata la care au participat oameni interesanti si open mind. O experienta deosebita pe care o vom repeta cu siguranta. Multumim mult organizatorilor care ne-au ajutat sa ne integram si sa ne simtim confortabil, un lucru important pentru cei care participa prima data la un astfel de eveniment, asa ca noi. ”

“Am petrecut intens alaturi de organizatori si cuplurile participante, in spiritul craciunului, ca intr-o mare familie unde cu totii ne-am apropiat si am incins atmosfera. Ca de fiecare data, la petrecerile de pe hot unde am fost, inca plutim si visam cu nostalgie la ce a fost si ce va sa mai fie…by the way : fesul mosului – superjmecher”
craciunita

Va invitam sa va rezervati din timp un loc la cele mai dezinvolte si excitante petreceri swingers si suntem singuri ca aceste experiente nu vor fi uitate (prea curand!)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.