After White Sensation Busteni Party

Posted by pisicoasa on Friday Dec 2, 2016 Under Petreceri HotSwingers

Week-end-ul 18-20 Noiembrie a fost unul incarcat de magie: o petrecere swingers stralucitoare, iar dress code-ul a fost respectat: orice fel de costumatie sexy, provocatoare, dar musai sa fie ALB.

Cuplurile swingers au fost surprinse si ele atat de organizare cat si de participarea cuplurilor noi, care au venit sa cunoasca cupluri noi, sa socializeze si chiar sa marcheze o prima experienta de petreceri swingers extrem de reusita!

Cuplurile hot swingers au petrecut un week-end de poveste, iar comentariile after party stau marturie ca petrecerea White Sensation a fost un succes:

“Stati sa va spuna parerea cineva care a plecat de acasa la acest party cu inima indoita ca nu cunoaste pe nimeni si care s.a intors cu o parere total schimbata. O familie minunata care stie sa primeasca pe oricine cu bratele deschise. O familie numeroasa care stie sa se distreze, sa spuna buna ziua, sa aprecieze frumosul si tot ce tine de spiritul sw. Felicitari tuturor si mii de multumiri organizatorilor care reusesc sa adune la un loc atatia oameni frumosi.”

“Am participat pentru prima data la o astfel de petrecere, emotiile si teama noastra de necunoscut au fost foarte meri inainte de a ajunge si din pacate nu am reusit sa trecem peste nici in perioada cat am petrecut acolo (cu toate ca am fost ajutati si primiti cu bratele deschise de participanti si organizatorii petreceri) insa cu siguranta la urmatoarel participari vom fi in regula. DESPRE PARTY CE PUTEM SPUNE(din punctul de vedere al oamenilor care au spart gheata): – ORGANIZAREA FOARTE BUNA, FARA CUSUR; – ORGANIZATORII OAMENI DE EXCEPTIE, CARE AU FACUT TOTUL PENTRU CA CEI CARE AU PARTICIPAT SA SE SIMTA CAT MAI BINE POSIBIL; – PARTICIPANTI, FARA EXCEPTIE, OAMENI EXTRAORDINARI, DEGAJATI, CALZI, COMUNICATIVI; – LOCATIA IMPRESIONANT DE FRUMOASA. In final dorim a multumi organizatorilor, cuplurilor participante si sa va dorim tot binele din lume!!!! VA PUPAM CU DRAG!!!!”

“Noi avem o singura dezamăgire…NU AVEM CE SA RECLAMAM…totul la superlativ.Va pupam.”

“Felicitări pentru petrecere. Ne am simțit minunat si speram sa revenim curând. A fost un party care ne a depasit toate așteptările. Va mulțumim si va pupam.”

“Felicitări celor doua cupluri pentru organizarea acestui Party .Ne-am simțit tare bine, am revăzut si cunoscut oameni faini.Vom reveni cu mare placere. Va pupam ”

“Noua ne-a placut si cu siguranta vom reveni cu aceeasi “nebunie” si cu sufletul deschis ca de fiecare data! Am inceput numaratoarea inversa in asteptarea urmatoarei petreceri!:) Va pupacim”

“Si noi multumim organizatorilor pentru week end-ul reusit….si pentru faptul ca au tinut cont de placerea noastra pentru vinul rosu…dar baieti,nu demidulce…noi vrem sex,pardon…sec”

“Multumim frumos pt organizarea frumoasa si petrecerea reusita.daca te numesti swingers trebuie neaparat sa participi la aceste frumoase petreceri.”

“Multumim tuturor pentru cele doua seri minunate! Irina si Calin”

“Multumim frumos pentru primire, gazduire si coordonare. Ne-am simtit foarte bine cu voi! Speram sa ne revedem curand! Multi pupici organizatorilor!”

Cum luna cadourilor si cea mai frumoasa perioada din an se apropie, Hotswingers va propune cateva petreceri incendiare! Accesati sectiunea Petreceri a site-ului Hotswingerscel mai cunoscut site swing din Romania!

Atentie! Exclusiv pentru cuplurile hot swingers si care au validare prin webcam!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.