Despre discretie in swing.

Posted by admin on Thursday Feb 4, 2010 Under Controverse

Simt nevoia sa scriu cateva cuvinte pe aceasta tema. Multi dintre membrii siteurilor de swing, fac o mare greseala. Si o voi explica aici.

In primul si in primul rand, fiecare dintre membri este obligat sa aiba grija sa isi puna poze care sa nu poata duce la o identificare usoara. Oricat de securizat ar fi un site, totusi, orice text sau poza puneti pe un site se publica de fapt catre restul lumii. Orice alt om, din aceasta lume isi poate face cont pe un site public si vedea pozele, textele, etc pe care le publicati.

Un site NU va poate proteja, cand va puneti poze cu fatza de pilda. Orice fel de validare, telefonica, e-mail sau prin webcam, nu poate filtra persoanele “rauvoitoare”. Orice sistem de protectie a pozelor poate fi “pacalit” cu un banal screenshot, si dupa aceea e o treaba de copii sa se decupeze poza in photoshop sau un alt editor de poze.

In consecinta, sfatul meu este urmatorul : Voi sunteti responsabili pentru ce poze publicati pe siteuri de swing. Cuvantul e bine ales. Voi le publicati, si orice alt membru le poate salva pe calculatorul personal. Inca o data subliniez. NU EXISTA SITE CARE SA POATA PROTEJA POZELE SAU IDENTITATEA MEMBRILOR, DACA MEMBRII SUNT NEPASATORI SI INCARCA POZE DUPA CARE POT FI RECUNOSCUTI.

In plus, am constatat ca o multime de membri sunt fooarte naivi si trimit poze pe mess, dupa o scurta discutie. NU TRIMITETI POZE PE MESS NIMANUI. Prietenii nu au nevoie, dusmanii .. nu merita.

Tu cum iti protejezi identitatea ?

12 Responses to “Despre discretie in swing.”

  1. crisssdemi Says:
    avatar

    DISCRETIA IN SWING asta da subiect nu stiu exact daca este o reteta pentru toti si fiecare mai pune sau mai scoate un ingredient parerea mea e ca e treaba mea ce fac si nu intereseaza pe nimeni…. cu toate astea nu (mai)trimitem poze, nu primim si web doar la prieteni si rar pt confirmare in rest are toata lumea ceva de zis DAR E FOARTE IMPORTANTA DISCRETIA (poate cea mai importanta)


  2. raza_de_soare Says:
    avatar

    Perfect de acord cu autorul postului…un fel de paza buna trece primejdia rea. Referitor la discretie aceasta este o poveste, povestita sau dorita de un povestitor glumet. Discretia tine tot de tine sau de cuplul din care faci parte, practic de cat vrei tu sa faci public intr-o relatie swing.
    Sincer a semnat cineva vre-o clauza de discretie via confidentialitate inainte de a ajunge in pat cu un cpl!?


  3. crisssdemi Says:
    avatar

    ar fii o idee sa semnezi un contract inainte si cand faci contabilitatea stii exact cum stai ….glumeam


  4. karmacoma Says:
    avatar

    Nu ma protejez in niciun fel. Adevarat nu-s o persoana publica si nici importanta in societate dar nici atunci nush daca as face-o. Intotdeauna am fost eu cu toate bune si rele. Cui nu i-a convenit, s-a dat la o parte dar parol ca oamenii pot pricepe multe daca ai putina rabdare cu ei.


  5. damian Says:
    avatar

    Asa deci ejti contabila …le ai cu activul si pasivul, cont debit si credit….m-ai rupt in gura zau !


  6. kronstadtcd Says:
    avatar

    acum sa fim realisti. in momentul in care am optat pentru a face swing ne-am asumat si riscul ca, la un moment dat sa fim mai mult sau mai putin expusi. intr-adevar, sunt anumite situatii in care este bine sa nu faci o prea mare expunere catre …..exterior. fiindca e posibil ( si noi am trecut prin asta!) sa te intalnesti la o cafea cu oameni pe care, prin prisma vietzii de zi cu zi, i-ai intalnit si ai si altfel de relatzii…si aici sunt de acord cu recomandarile postate la inceput de admin…….la o adica e o joaca de copii cu un banal irfanview ( care mai e si free!) sa te trezesti cu un fel de publicitate nefasta care sa-ti strice cheful si sa nu-ti mai arda de postat si de trimis poze pe mess. si, se stie, in afara de printscreen-uri exista si tot felul de alte programele inventate de oameni cu mintea odihnita care pot captura imaginile, atat de pe site, cat si de pe messenger ( avataruri si chiar imaginile de pe web)…copilul nostru, acu vreo 2 ani mi-a aratat cum se face…si nu avea decat 16 ani si mult timp de stat pe net! asa ca, cea ce spunem si facem noi este sa folosim imagini cat mai depersonalizate si in nici un caz sa nu ne expunem pe messenger sau cu fotografii trimise……..ca de vrei sa afli ceva despre cineva………e destul ce vezi intr-o descriere, cateva fotografii ( mai mult sau mai putin “decoltate”), in mesajele primite de respectivii(respectivul/respectiva)…si mai ramane si clasica si sfanta ” cafelutza”, sau suc, sau pahar de vin…..unde cateva vorbe schimbate ochi in ochi pot face mai mult decat 0 mie de cuvinte sau fotografii…


  7. bogdanbh Says:
    avatar

    Am intilnit si eu tot felul de persoane care dupa 2 minute de discutii voiau poze nud sau chiar ” in actiune ” . Poti sa dai poze cuiva daca ai incredere in acea persoana , sau daca nu , o faci pe raspunderea ta


  8. cplu40vest Says:
    avatar

    cafeaua e cea mai relevanta la prima vedere.shimbul de foto poate fi interesant doar dupa ce ai cunoscut celalalt cuplu fff indeaproape.chiar incitant dar nu obligatoriu.parerea mea


  9. mara_la_mare Says:
    avatar

    Nu ma protejez pentru ca nu cred ca am de ce. Si inca nu mi s-a intamplat sa gasesc pe cineva atat de oripilat de ideea de swing, incat sa ma evite dupa ce a aflat ceea ce fac. Si chiar daca s-ar intampla, nu-i nici o paguba.


  10. cplu40vest Says:
    avatar

    Tine ideea departe de familie si batrani.Am vazut o reactie a unei doamne de 55 ani cand a aflat despre ideea de swing de la tv.Nu a mai avut saliva sa si scuipe n san.Asa ca….


  11. marian21 Says:
    avatar

    Atata timp cat traim in Romania, mai trebuie sa treaca ceva vreme ca lumea sa accepte ideea de swing ca un mod de viata, de aceea tot respectul pentru cei ce recunosc ca fac asta si incearca sa schimbe aceasta perceptie gresita despre swing.


  12. cplu40vest Says:
    avatar

    perceptia poate ca e gresita.dar eu cred ca nu prea e cunoscuta.si folclorul nostru poporal (sa zic asa) traduce aceasta activitate prin preacurvie.termen vechi.biblic.activitatea e veche .termenul de swing e nou.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.