DESIRE PARTIES after HALLOWEEN FANTASY BALL

Posted by pisicoasa on Thursday Nov 3, 2016 Under Cluburi Swing, Petreceri HotSwingers

haloween
Boo! O petrecere excitanta de sinistra, cu bantuiri si gesturi fioros de incitante s-a desfasurat in week-end-ul 26-28 Octombrie intr-o atmosfera de … groaza!

“S-a anuntat o petrecere sinistru de nebuna, cu multe cupluri excitante” iar dorinta le-a fost implinita organizatorilor. Cupluri swingers care au respectat tematica petrecerii, pentru al doilea an consecutiv, au petrecut intr-o locatie numai buna de bantuit!

“Excelenta petrecere, ne-a fost dor de atmosfea si oamenii sexy care vin acolo. Va multumim pentru organizare si pentru supa crema de dovleac, va iubim”

“Stiam ca EXCELENT nu mai suporta superlativ. Voi tot timpul reusiti sa incalcati regulile gramaticale. Multumim Nico, Ana, Tuti si Robert. Va iubim si ne este deja dor de voi. Multumim si tuturor participantilor pentru rafinament, eleganta si incadrarea in tematica petrecerii.”

“Mult peste asteptari! Felicitari organizatorilor, Nico si Daniel, Ana si Robert sunteti oameni frumosi care puneti suflet in tot ceea ce faceti, va multumim. Vom reveni cu drag, ne bucuram ca am participat si ca am cunoscut oameni deosebiti la party cu care ne-am simtit extraordinar ;)”

“Super party si deja am rezervat în decembrie. Mulțumim organizatorilor pentru atmosfera si decor”

“nota 9….ca 10 e pt profi”

“Ca de obicei, un party super! Ca si participantii …”

“Organizare, decor, atmosfera si oameni deosebiti. Ce ne-am fi putut dori mai mult? Multumim pentru tot! Irina si Calin”

“Super petrecere!! Desi am participat pentru prima data ne bucuram ca am ales petrecerea organizata de voi. A fost mult peste asteptarile noastre si am simtit ca suntem cu niste prieteni pe care nu-i cunoscusem inca :)”

“Multumim organizatorilor pentru atentia acordata tuturor detaliilor acestui party minunat alaturi de oameni si costume frumoase.Vom reveni cu drag. Soso&Eva”

“Va Multumim frumos pentru organizare si pentru tot efortul depus de aceste cupluri faine :Robert si Ana, Nico si Daniel.Ne-am simțit foarte bine la Party-ul organizat de voi. Vom reveni ca de fiecare data cu placere.Va pupam.”

“Cu dovleacul ne-ati cucerit, cu gheata ne-ati racorit si cu swingul ne-ati pornit… Robert, Ana, Nico, Tuti multumim mult pentru primirea calduroasa si pentru amintirile frumoase castigate in acest weekend. Cea mai tare petrecere de Halloween la care am participat.”

“super petrecere ca de obicei :*”

“Va multumim pentru atmosfera incendiara (decor) si muzica de calitate. Ne-am distrat maxim si de abia asteptam sa revenim. Am petrecut un weekend frumos alaturi de cupluri frumoase. Va pupam si va iubim.”

Iti lansam provocarea Hotswingers: da click pe “Doresc sa fac rezervare la aceasta petrecere” si participa la o petrecere hot swing!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.