LEATHER AND LACE (after) party

Posted by pisicoasa on Sunday Sep 18, 2016 Under Petreceri HotSwingers

Ultimul week-end al lunii August a stat sub semnul senzualitatii: o mult asteptata petrecere swingers a reunit cele mai frumoase si erotice cupluri intr-un cadru intim, departe de ochii curiosilor 🙂

Fie ca au ales dantela ori pielea, dress-code-ul a fost respectat de cuplurile hot swingers participante si acest lucru a dat un plus de erotism atmosferei deja create de cuplurile swingers prezente la acest party de exceptie!

Tematica mereu diferita, menita sa stimuleze imaginatia, sa dezvolte atmosfera erotica si provocatoare de noi senzatii in cuplu a facut ca petrecerea din week-end-ul 26-28 August sa fie un real succes, acest lucru fiind exprimat prin comentariile postate in pagina petrecerii de catre cuplurile hotswingers participante:

“Un weekend de vis , alaturi de oameni minunati.”

“Sunteti Nr. 1 in materie de distractie! Va dorim un numar infinit de petreceri “Desire Parties”. Cupluri noi cat si prieteni vechi ne-am adunat la una din cele mai reusite petreceri la care noi am participat. Felicitari dragilor!!”

“De fiecare data ramanem mirati de cat de frumos poate reusi un weekend de swing atunci cand este bine organizat intro locatie frumoasa impreuna cu cupluri puse pe distractie. Bravo Desire Parties!”

“FELICITARI !!! SUPER PARTY !!! SUPER CUPLURI !!!”

“Pentru noi, e evident. La aceste petreceri, nu ai cum sa te plictisesti. Mereu se intampla ceva, mereu ti se intampla ceva. Si intotdeauna lucruri placute. Multumim Echipei Fantastice de organizatori, pentru ca fac aceste lucruri posibile. Pupe!”

“Ca de obicei…. Nota 10 ! Cine cunoaște , înțelege … Ceilalți , sa încerce măcar odată”

“Super party! Va pupam!”

“Ne-am luat “doza de nebunie” marca Desire Parties. Ne-am simtit minunat si abia asteptam sa revenim.”

“Am revenit cu mare placere la o noua petrecere marca “Desire Parties” si am regasit aceiasi organizatori si participanti minunati. Nota 10. Asteptam sa ne revedem curand la o noua petrecere reusita. Cu mult, mult drag … Adriana & Adrian”

“Ne-a facut placere sa va revedem, felicitari pt petrecere! Va pupam!”

Daca v-am facut curiosi si aveti cont pe Hotswingers, va doriti sa participati la un astfel de swing party si sa intalniti cupluri la fel ca voi nu ramane decat sa dati click pe “Doresc sa fac rezervare la aceasta petrecere”

Swing placut tuturor!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.