Masquarade Ball (after) Party

Posted by pisicoasa on Thursday Mar 17, 2016 Under Cluburi Swing

O noua generatie de petreceri swing in Romania a aparut din dorinta de a oferi swingerilor posibilitatea de a testa atmosfera petrecerilor in trend, discrete, rafinate, accesibile si exclusiv pentru cupluri!

Distractia este asigurata de participantii atent selectati, imaginatia cuplurilor swingers participante fiind intretinuta si prin diversitatea temelor atent alese, menite sa provoace noi senzatii extrem de … excitante!

Ultimul week-end-ul al lunii Februarie a fost unul de senzatie! Masti venetiene, atmosfera de Bal Venetian a cuprins cuplurile hot swingers participante! Evenimentul a fost unul exceptional, lucru confirmat de cuplurile swingers participante:

“Totul la superlativ! Felicitari organizatorilor si participantilor pentru atmosfera deosebita!! Kisses”

“Super party ca de fiecare dată! Mulțumim pentru organizare și distracție! Kisses”

“un party memorabil … recomandam”

“Atmosfera superba locație superba cuplurile care au mai participat super ok. Va mulțumim pentru prima noastră petrecere swing. Nota 10+++”

“un party super reusit si oraganizat de nota 10 va pupam pe toti atentie aceste petreceri creiaza dependenta de swinnnnnnnnnnnngggg ”

“Cupluri frumoase si incitante, organizare impecabila, singurul neajuns: timpul…pentru ca a zburat fara sa ne dam seama.Salutari participantilor si organizatorilor!”

“Prima petrecere la care am participat. Gazde minunate, cupluri frumoase, atmosfera incitanta. Ne-am distrat si ne-am simtit foarte bine. Abia asteptam sa revenim. P.S. Ne pare rau ca am ajuns asa tarziu.”

“O petrecere minunata si o aniversare inedita!!! Multumim organizatorilor si participantilor pentru atmosfera super si distractia maxima! Pupici tuturor….va multumesc si sper sa ne revedem curand! kisses Paul&Cretzulina :*”

“Un party excelent,plin de mister, singurul nostru regret fiind ca timpul a trecut prea repede si nu am reusit sa socializam cu toate cuplurile prezente.Promitem sa ne revansam la urmatorul.Pupici dulci tuturor si va asteptam la cat mai multe party-uri de acest gen.”

“O petrecere superba si un nou play-room foarte bine aranjat, ne-am simtit perfect. Multumim organizatorilor pentru atmosfera si ne vedem la The Great Gatsby!”

“Super petrecere ..sper sa repetam experienta cat mai curand..multumim orgnizatorilor..pupici”

“O petrecere foarte reusita! Pacat ca nu am stat decat o seara… Felicitari organizatorilor si nu in ultimul rand participantilor, care au creat o super atmosfera !”

Luna Martie aduce un eveniment mult asteptat in ultimul week-end- Great Gatsby Carnival!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.