Swing de la prima intalnire?

Posted by pisicoasa on Saturday Oct 3, 2015 Under Controverse

Iata ca a venit si ziua cea mare! Ati comunicat destul prin mesajele de pe site, ati vorbit la telefon, ati observat in urma discutiilor ca sunteti compatibili si … stabiliti o prima intalnire swing!

Emotii mari, bineinteles, mai ales ca si pozele de la profil sunt apetisante. Ambii parteneri sunt pe placul vostru, si ei au o parere foarte buna despre voi si treceti la un nou pas: intalnirea face-to-face.

Intalnirea decurge foarte bine, realitatea corespunde cu profilul si aveti o impresie foarte buna unii despre ceilalti. Va propuneti sa faceti din aceasta experienta ceva de neuitat sau o amanati pe alta data?

Iata cateva motive pentru care swing-ul de la prima intalnire nu ar trebui sa fie ceva tabuu, ci un lucru firesc pe care toti cei implicati aleg sa-l incerce, de comun acord, fara constrangeri ori impedimente de natura sexuala:

1. Atractia intre partenerii swing este foarte mare:

Chiar daca comunicati pe mess, telefon, whatsup, o intalnire face-to-face face cat o mie de cuvinte.
Oricand, poti “sacrifica” cateva ore la o intalnire swing decat sa pierzi ore intregi in fata unui webcam.
Daca atractia intre parteneri este foarte mare, puteti discuta despre ceea ce va place in … swing!

2. Fii pregatit si pentru swing de la prima intalnire:

Nu trebuie sa pornesti din start de la ideea ca “NU vreau swing de la prima intalnire!”.
Nu uita ca cele mai frumoase experiente swing sunt cele spontane si care se intampla ca urmare a dorintei partenerilor swing.

3. Aflati daca sunteti compatibili in swing:

Dupa ce ati discutat anumite aspecte: ce va place in swing, ce nu va place in swing, care sunt limitele si ce va excita cel mai mult, puteti duce aceasta la un nou nivel de excitatie!

4. Afli marimea inca de la inceput:

O poza la profil cu un penis nu poate sa-ti produca atata placere ca ceea ce simti atunci cand sunteti in pat!

Pozele de la profil reprezinta doar conturarea unei idei, plus ca, unii masculi au obiceiul de a mai adauga cativa centimetri la marime! Sa nu-i criticam mai ales ca si femeile au obiceiul sa mai adauge ceva cm la dimensiunea bustului 🙂

Nu uita ca daca nu-ti convine dimensiunea lui, nu trebuie sa te supari: poate fi bun la altceva (sex oral sau anal) iar partenerul tau este in preajma si-ti poate sari in … ajutor!

5. Nu irositi timp pretios:

Timpul liber este din ce in ce mai putin alocat swing-ului si nu vrei sa-l irositi!
“Intalnirile” swing in care va cautati partenerul ideal iti mananca timp dar si bani, resurse importante pe care le-ati putea folosi in alte scopuri sau viitoare swing intalniri, mai ales daca cuplul swing cu care tocmai te-ai intalnit nu merita efortul!

6. Voi decideti daca exista “viitor”:

Daca experienta a fost una placuta cu siguranta, aceste intalniri swing vor mai exista si in viitorul apropiat!
Daca ati avut parte de o experienta mai neplacuta, nu uita ca nu este un capat de lume si ca toti putem avea parte de un esec in swing! Priveste partea plina a paharului: ai aflat de la bun inceput daca sunteti compatibili cu acel cuplu sau nu!

7. V-ati indeplinit o fantezie:
Multe cupluri swing ar incerca swing de la prima intalnire, insa au anumite retineri: “ce va crede celalalt cuplu despre noi?”, “oare ma voi simti mai bine decat cu partenerul meu?”, “cum trebuie sa ma comport cu doamna din celalalt cuplu?” etc.
Voi sunteti singurii care decideti daca veti mai repeta o astfel de experienta sau nu si singurii care va puteti transforma o seara swing intr-una de neuitat!

Sa lasam complexele si barierele deoparte si sa nu uitam ca in swing totul este permis doar daca duce la placere si la experiente de vis!

In speranta ca sfaturile mele v-au fost de folos, va imbratiseaza pe toti si va astept cu comentarii siropoase!

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.