Rough Play (after) Party Bucharest!

Posted by pisicoasa on Tuesday Jul 29, 2014 Under Cluburi Swing

 

Sambata seara, pe 26 iulie 2014, intr-o locatie premium si rafinata din centrul Bucurestiului s-a desfasurat un mult asteptat party de socializare – Rough Play Party Bucharest!

Cuplurile organizatoare, Alex & Sasha si Valentin & Andreea, au avut grija ca participantii la acest party sa se simta bine si sa socializeze, fiecare dupa placere si dupa vointa!

50 de cupluri au ales sa-si petreaca seara de sambata in compania altor cupluri swing participante si atmosfera a fost una relaxanta si hot! Bucuria organizatorilor a fost cu atat mai mare cu cat cupluri noi si-au invins temerile si au participat la acest party de socializare!

La party au participat doar cuplurile care au validarea web in profil si cont pe site-ul de swing Hotswingers.org! Barbatii singuri si femeile singure pot participa doar insotind un alt cuplu, in limita locurilor disponibile.

Parerile dupa petrecere stau marturie ca a fost o atmosfera relaxanta:

“Foarte interesant acest gen de socializare.:) Noi, am fost relaxati si ne-am simtit minunat, asadar o sa revenim cu placere ori de cate ori se va organiza o petrecere de genul! ”

“Din cate am vazut nu s-a mai tinut tombola…. Atmosfera placuta …. pacat ca lumea nu stie sa se distreze sa danseze sa faca nebunii… Toti sunt rezervati si impartiti in bisericute …. Pacat ca asa a ajuns comunitatea swingerilor”

“Super party….ne-am simtit ca de obicei foarte bine.”

“Frumoasa locatie oameni frumosi dar din pacate trebuie sa le dam dreptate lui Sorin & Ramona si speram ca pe viitor ceste lucruri se vor schimba iar cei prezenti nu or sa mai uite pt ce sunt acolo.”

“Pentru noi a fost super ca de obicei,multumim pentru atmosfera si ambientul create Alex & Sasha :* si Valentin & Andreea. Vom reveni cu siguranta!”

“Nice party!! Vom reveni :P”

“Multumim Vali, multumim Sasha, ne-am simtit super la revenirea noastra 🙂 Super party, recomandam si repetam”

“Frumoasa petrecere , frumoasa locatie , gazde nota 10 , cupluri frumoase . Mai vrem 🙂 ”

“Multumim tuturor pentru participare si speram ca v-ati simtit foarte bine toti cei care ne-ati facut bucuria de a ne vedea in aceasta frumoasa locatie! Va pupam cu drag pe toti, pe cei pe care ii cunoastem dar si pe cei care au participat pentru prima data la acest eveniment! (Andreea si Valentin)”

La acest party de socializare din Bucuresti au participat doar cupluri hot, frumoase si care sunt puse pe distractie carora organizatorii le multumesc si pe care ii mai asteapta si la urmatoarele evenimente de acest gen organizate de site-ul de swing Hotswingers.org!

Cu drag a dvs fidela trimisa pe terenul swing,
Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.