Frumosul si Eugenia sau Swingul in bucate

Posted by buburuzii on Tuesday Feb 2, 2010 Under Resurse Swing

Abia ce scrisesem ieri ca nimic nu ma mai poate surprinde, si azi, cautand printre vizitatorii recenti al profilului, un anumit domn ma prinde total nepregatit : “Domn Frumos caut cuplu pentru swing inchis” – scria in descrierea lui.

“Oare asta cum s-o face ?” ma intreb eu, si intru pe chatul siteului convins fiind ca, dintre atatia oameni, cineva are raspunsul. Am norocul de a-l vedea online pe castigatorul concursului de barbati.”El trebuie sa stie, imi zic eu, doar nu l-au votat degeaba atatea cupluri, sigur a facut el si asa ceva”.Ii deschid webcamul intai (are si webcam chatul asta), sa ii vad si reactia, si il contactez : “Laure, explica-mi si mie, daca un barbat vrea sa faca swing inchis cu noi, eu ce trebuie sa fac?Cum se face asta?”. Il vad ca se “pune” pe ras si apuca hotarat tastatura.”Asta 100% stie, imi zic, ca e prea sigur pe el”, si imi explica omul :”Mai la swingul asta inchis cu un barbat , el si cu nevasta-ta stau in dormitor si tu stai in bucatarie”.

Stau eu si ma intreb: “ce naiba fac eu in bucatarie singur?”.Logic….fac mancare.Imi aduc eu aminte ca la diferite party-uri cu diverse cupluri, ma tot intrebau ba ei, ba ele :”Facem un sandwich…Incercam un sandwich?”. Acum ma prind eu ca stiau ei ceva de faza cu bucataria, si ca sa nu par inexpert, in fata reprezentatului barbatilor frumosi de pe site, ii spun sigur de mine : “Mai Laure, ce zici, un sandwich ar merge in swingul asta?”…..mai si iarasi rade.Imi explica el ca sandwich-ul merge obligatoriu in swingul deschis si nu merge sub nici o forma in cel inchis.

Acu’ imi dau eu seama ca de fapt ma confrunt cu o problema muuult mai mare.Indubitabil trebuie sa ma informez asupra tipurilor de swing si al obiceiurilor corelate, sa nu ma mai fac de ras.

Cum stateam eu si gandeam problema, dintr-odata mi se deschide o fereastra de mess : “Buna, suntem Frumosul si Eugenia……incercam un cyber-swing ? “.Ma gandesc eu : “Oare sa fie acelasi Frumos si a gasit o eugenie pentru un cyber-swing de ocazie, sau o fi doar confuzie de nume?” . Oricare era situatia, nu puteam pierde ocazia sa mai aflu ceva despre un alt tip de swing si obiceiurile lui , asa ca ii raspund “DA”.

Imi da Frumosul webcam, ii dau si eu.Constat ca nu minte, putea fi considerat frumos in anumite parti ale globului.Nu reuseam insa sa vad cat de eugenie era doamna, deoarece era cu capul in poalele domnului si molfaia ceva.

“Sotia este ?”-ma intreaba Frumosul.Eu ca sa intru direct in subiectul ce ma framanta ii raspund: “Mananca acum si vine imediat” . “Si pisi a mea mananca”- imi zice el zambind cu subinteles.”Pai doamna mananca si poate va fi si satula la sfarsit, dar noi barbatii ce mancam in cyber-swingul asta?” il intreb eu.La care omul intelegator : “Sunteti incepatori?”.Ii explic eu ca ne-am mai intalnit cu cateva cupluri si nu suntem tocmai la inceput.La care Frumosul imi zice :”Noi live facem doar soft-swing”. Mai sa fie, alt tip de swing, iar ma vad in situatia de a ma face de cacao.Ca sa nu mai par penibil,ca si in fata  incoronatului barbatilor,ma dau expert si il intreb pe Frumos : ”  De care soft faceti, inchis sau deschis?”. Mai si sa vezi grozavie, se enerveaza Frumosul si imi zice: “Am crezut ca sunteti seriosi, ca vreti sa vorbim la obiect.Pa si ……ignore!”………iarasi, fara sa stiu inca de ce, o facusem de oaie.

Ca sa nu o mai fac iarasi lata, m-am decis sa pun un post pe blog, unde toata lumea sa scrie despre tipurile de swing care le cunoste, si cum se practica ele.Presupun ca mai exista oameni, ca si mine, care nu stiu toate tipurile de swing si cu ce se mananca fiecare, asa ca astept mesajele voastre aici, in numar cat mai mare.

Va multumesc anticipat.

Alin

39 Responses to “Frumosul si Eugenia sau Swingul in bucate”

  1. damian Says:
    avatar

    Adicatelea nenea ii Le Chef maistru bucatar stie ce ii musacaua !


  2. McLeons Says:
    avatar

    Cum am mai zis si pe chat…swingul incepe sa fie sinonim cu oricare fantezie sexuala(in mintea celui care o exprima)…swing add literam este un skimb…virtual ce skimbi,pozitia(pe semineu sau fotoliu,costumatii,etc)?!…sa fim seriosi ca majoritatea romanilor dupa revolutie ne-am imbolnavit de megalomanie(cine-s eu! ) si orice cuvant la moda sau care da bine il asimilam…deci strict la ce ziceai aline…tipul ti-a facut un bine dandu-ti ignore,scutindu-te s-o faci tu…Revin la o “regula” de-a mea…skimb de parteneri inseamna sa-ti imparti femeia vietii tale cu un altul,deci ai aceeasi pretentie de la el..o amanta azi o are,maine e alta si din ce-am citit si feelingul ma duce cu gandul ca “frumosul” era cu amanta,prietena,etc(mai este un paradox…sunt unele cupluri in care el apare cu fata hasurata,distorsionata,etc iar ea cu fizionomia in toata splendoarea…oare sunt cuplu real si-n viata de zi cu zi sau numai amanti? )…in final sunt bulversat,sunt eu plafonat sau nu-mi mai dau seama ce-i swingul(dupa perceptia si intelegerea mea)sau altii fac numai un exercitiu de imagine?


  3. damian Says:
    avatar

    Nu extrem de multi mint cu nerusinare….simplu ca buna ziua.


  4. crisssdemi Says:
    avatar

    ha ha ha ala numai swing nu dorea sa faca …sincera sa fiu pt mine exista un singur fel de swing adica ala in care te vezi cu o pereche ‘DECI 4’se place toate lumea si se ajunge in dormitor unde cei 4 se joaca unii cu altii celelalte 2 feluri soft si inchis…..softul asta e un fel de uite ce am eu vad ce ai si tu si inghitim toata lumea in sec ….inchisul pe de alta parte este un fel de stiu ce faci dar ca sa nu ai ce-mi reprosa acasa mai bine nu vedem nimic …restul in legatura cu barbati sau femei single cred ca am spus ferm pe categoriile respective ACELA NU E SWING simplu poopici cristina


  5. karmacoma Says:
    avatar

    @mcleons
    Nu thu, ele-s proaste cu spume si craci. Si-acu exemplific, vorbeam la un moment dat cu un cuplu, el ceva mai marisor de ani decat ea. Casatoriti, un plod (s-au mai si inmultit). De fiecare data (am repetat figura ca sa vad daca e vb de regula sau sunt doar coincidente) cand vorbeam pe mess, imi dadeau webcam. Intotdeauna el tasta, imbracat si serios nevoie mare si ea statea in spate goala. Daca uneori nu era goala, el o punea sa se dezbrace. Si proasta intreprinderii statea ca o vaca cu senile cu un zambet tamp pe fata si la cate un semn de-al lui se mai mangaia si faze de cacat din-astea. Pe site, lui ii se vede doar pula iar ea se vede in toata splendoarea ei cu doi-trei si in cele mai schimonosite pozitii. In cazul asta, ei sunt niste cretini reciclati dar ele? Pai cam merita … ioi m-am enervat. Cam asa este cu cei care isi pun partenerele in fel de fel de pozitii in poze si lor nu li se vede nica. Ca suna bine sau rau, in cazul asta ele de cele mai multe ori reprezinta “marfa” de schimb. Trist


  6. McLeons Says:
    avatar

    perfect de acord karma dar le inteleg…tu esti o tipa pe picioarele tale din toate pctele de vedere,iti cunosti valoarea si nu te sperie sa dai piept(esti si dotata 🙂 )cu ziua de maine singura…ele,pt un trai decent si linistit(material)accepta orice,inclusiv “bdsm-ul casnic”-umilirea verbala sau/si fizica…pt cazul expus de tine cel putin..


  7. karmacoma Says:
    avatar

    Io? Dotata? Jap jap … asta ca sa nu te mai uiti in decolteul unei doamne, ca-s o doamna ce …. 😛
    Noah, bdsm-ul e bun, foarte bun dar asta casnicu de care spui tu e datator de fiori din-aia rai. Aici e vorba de olecuta de mandrie care in limite rezonabile nu dauneaza nimanui, ba din contra


  8. McLeons Says:
    avatar

    mandrie?!..ce-i aia?…sa fim seriosi,din vocabularul personal al acelor femei cuvantul “mandrie” lipseste cu desavarsire…atata timp cat fac la comanda diferite kestii desi dupa fizionomie iti dai seama ca o fac ca si un catelus dresat care face numai pt recompensa culinara,nu te mira ca “mandrie” e termen necunoscut..”La un semn deskisa-i calea si se-apropie de web,O submisa,dupa gesturi,dupa port”…:P


  9. McLeons Says:
    avatar

    PS..”jap,jap” e numa pe un obraz karma?…sa stiu de-l intind si pe celalalt..:)


  10. karmacoma Says:
    avatar

    @mcleons
    cine-a pomenit de obraz? 😛

    P.S. Doamna Mcleons, tin sa va instiintez ca glumesc cu nefastu din dotare … nu trageti, sunt io semaka 😛


  11. McLeons Says:
    avatar

    karma..io am impresia ca “jap,jap” is de genul “paru sa fie de soc,sa nu ma doara de loc”..adicatelea tandre mangaieri cu sanii(pe obraz desigur)…:)si d-na Mc cica-n cazu tau,are numa gloante de manevra(oarbe)..:)


  12. karmacoma Says:
    avatar

    Piei satana, ptiu, ptiu


  13. crisssdemi Says:
    avatar

    doamne dar voi chiar ati intalnit multi oameni ‘culti’ aici pe site


  14. altatasta2 Says:
    avatar

    Degeaba, prima oara trebuie sa ma opresc din ras, ca sa imi gasesc tastele. Bestial postul de entry. Absolut bestial. Si Eugenia aia era adevarata? Sau era una gonflabila cu baterii? Nu pot sa cred. Si totusi, iegzista o explicatiune. da care sa fie aia , eu unul nu o stiu!


  15. buburuzii Says:
    avatar

    Mai altatasta2 (apropo nu am deslusit misterul inca, si ma tot intreb : de ce 2 ?! ) tu nu ai mancat eujenie niciodata ?……


  16. altatasta2 Says:
    avatar

    Asa cum spuneam, iegzista o explicatiune si anume…..altatasta1 si altatasta erau ocupate pe yahoo. Asa ca am ajuns la altatasta2. Si nu as vrea sa il tradez pe undeva asa ca raman cu el.
    Si legat de ieujenii, oi oi cate am bagat in mine. da din alea vero, nu din astea de hipersuper….Si tot ma intreb, da’ oare Eugenia aia (nume propriu, nu substantiv comun) era chiar adevarata? Adicatelea avea creier, neuroni, mintiuca si alea alea? Sau doar carcasa! io cred ca varianta a doua e cea de bingo!


  17. buburuzii Says:
    avatar

    Bingo…..we have a winner 😛


  18. altatasta2 Says:
    avatar

    Numarul cartonului castigator va rog!


  19. buburuzii Says:
    avatar

    21.12.2012 am auzit eu ca poate fi castigator ;))


  20. altatasta2 Says:
    avatar

    Zvonuri domle, zvonuri…ai verificat din cel putin trei surse ???


  21. buburuzii Says:
    avatar

    mai sincer nu prea; de cand ma stiu incerc sa traiesc zilele ca si cum ar fi ultimele asa ca…….multe regrete nu o sa am daca o sa fie castigator numarul biletului.


  22. crisssdemi Says:
    avatar

    ASTA AM COPIAT-O DE PE SMS DE PE HOTSWINGER O REDAU CU COPY PASTE si eu fara cuvinte or fi frumuselul si eugenia?……..cuplu serios cautam un barbat singur care accepta swing inchis:)))…..


  23. raza_de_soare Says:
    avatar

    Mereu am incurcat tipurile de swing…….si cred ca nu m-am simtit in dezavantaj conversational…..si daca nu stiu “ce daca”, cer explicatii.
    E placut sa stii ca de fapt NU STII NIMIC si ca mai ai atatea de invatat.
    Deci de fapt stiati ca swing este un substantiv la genul neutru?!

    EX un swing doua swinguri
    ( sursa dex…Lovitură laterală dată la box cu brațul ușor arcuit. 2. Numele unui dans modern, cu ritm și mișcări rapide; melodie după care se execută acest dans. ♦ Manieră de execuție a muzicii de jaz, caracterizată printr-o mare suplețe, prin sincope, ritm legănat etc.)


  24. altatasta2 Says:
    avatar

    Interesant…..eu nici macar nu stiu care sunt tipurile de swing, asa ca ce sa le mai si incurc.
    da’ oare London Swing Dance Society o fi avand ceva cu swing-ul ca miscare sexuala? da’ o lovitura de-a lui Diaconu? Hm….sau sa fie numa sinonime? Si swing-ul nostru (sau pardon al vostru?) sa nu aiba nimic de a face cu acel substantiv?! Swing care de fapt nici nu apare in DEX…


  25. cplu40vest Says:
    avatar

    stim exact ce defineste termenul de swing care insufleteste acest site.asa ca decat sa cautati conotatii sinonime sau alte definitii teoretice treceti si puneti swingul in practica.sa fie distractie ca teoria fara practica….stiti cum se spune nu?


  26. caiidemare Says:
    avatar

    NU AVEM NIMIC IMPOTRIVA RELATIILOR DE SEX CE SE CONSUMA SEPARAT,AM ACCEPTAT DE NENUMARATE ORI A TREIA PERSOANA IN PATUL NOSTRU SI NU DE FIECARE DATA AM PARTICIPAT SI EU SAU SOTIA MEA ,,ASTA DUPA CAZ,DACA VENEA UN TIP SINGUR DE MULTE ORI II LASAM SINGURI PRECUM SI SOTIA MEA SA RETRAS CAND A FOST SA FIE CATE O TIPA SINGURA


  27. marian21 Says:
    avatar

    Si mie mi s-a intamplat sa raman singur cu sotia din cuplu, insa doar atat timp cat sotul a mers la baie sau sa fumeze o tigara, niciodata nu au existat separatisme, care dupa parerea mea nu isi au loc in swing.


  28. cplu40vest Says:
    avatar

    de ce nu?cine spune ca cheful trebuie sa vina brusc si dintr o data tuturor participantilor.chiar credeti ca swingul se defineste pe langa acceptarea ideii schimbului de parteneri si prin acceptarea ideii ca toti trebuie sa beneficiem in mod egal de placerile primite?o situatie ipotetica.suntem 2+2.ni se face sete.ea (una)se ofera sa mearga sa cumpere ca s a terminat sucul apa sau orice altceva de baut.cealalta ramasa din greseala se pune intr o pozitie provocatoare.lor le vine.ar trebui sa astepte pana vine si cealalta?sau ar trebui sa se apuce de treaba astfel incat pozitia adoptata sa fie rasplatita din plin


  29. caiidemare Says:
    avatar

    sa o vaz eu pe muierea ce pleca de langa puta si se duce sa cumpere agiazma lasandu-si armasarul in iesle langa o alta manzisoara


  30. cplu40vest Says:
    avatar

    mai sunt astfel de intelegatoare.chestiunea tine mai degraba de strategie.i si trage fortele putina aghiazma si….apoi din nou pe treaba


  31. marian21 Says:
    avatar

    Cuplu40, la exemplul dat de voi: 1. indicat ar fi ca unul dintre barbati sa mearga dupa apa 🙂 si 2. e tot o pauza imprevizibila. Eu voriam sa spun ca , dupa pererea mea, intalnirile separate nu au ce cauta in swing, ca el sau ea sa acepte sa meaga singur cu un cuplu sau alte persoane.


  32. caiidemare Says:
    avatar

    aleleii ,,nu sti in ce ma bagati tovaraseilor,,pai numa sa indraznesc eu a cere macar o scumiera si sa raman singur in padoc cu alta madam frustrand-o pe a me de etalarile altui armasar ca odata necheaza la mine de imi piere chefu de imperechere si ma duce pan acas numa in ptrap si galop 🙂


  33. cplu40vest Says:
    avatar

    mai marane pisicherule ce esti.data viitoare te solicitam sa vii cu noi si sa ne spui la fata locului ce este indicat.nu de alta .dar sa nu gresim.


  34. marian21 Says:
    avatar

    Vin cu cea mai mare placere, desi sunt convins ca nu o sa faceti nimic gresit…va descurcati voi de minune.


  35. cplu40vest Says:
    avatar

    da mai, dar un ajutor nu strica niciodata.mai ales in swing unde cu cat mai multi cu atat mai bine.


  36. caiidemare Says:
    avatar

    asai asai,,am spuso si eu de multe ori,cu cat mai multi cu atat mai bine deoarece imi fac si eu retinuta prezenta la inceput ,,,apoi o intind tiptil tiptil si nici o duduie nu observa deoarece is in extaz de la ai calificati si cu diploma ce lucreaza si primesc spor de munca grea ,apoi apar si eu la sfarsit [ si dai si lupta,]facand pe reordmen-ul,,,,deh pisicher,,


  37. cplu40vest Says:
    avatar

    mai calutule la cat esti tu de mare e fff greu sa iesi in decor neobservat si sa lasi zburatoarele(cum i ti place tie sa spui)ne…hranite sau mai rau pe mana altora.


  38. marian21 Says:
    avatar

    Astept sa ma convocati cplu40…nu se cade si nu vreau sa vin neinvitat


  39. cplu40vest Says:
    avatar

    sigur mariane.cand doresti.dar dupa cum mai scriam intr un post nu e k sa mergi la cineva cu mana goala.poti veni cu o prietena?(sau doua)


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.