Luna Martie-2 party-uri de exceptie marca Hotswingers.org

Posted by pisicoasa on Sunday Apr 13, 2014 Under Cluburi Swing

Week-endul 14-16 Martie 2014 s-a desfasurat un party swing de exceptie : EROTIC DESTINATIONS PRIVATE, unde 19 cupluri frumoase si sexy s-au inscris la acest party mult asteptat!
Cuplurile swing participante si-au lasat grijile acasa iar pentru un week-end au re-descoperit erotismul si placerea alaturi de alte cupluri swing participante la acest private party!
Gazdele acestui party de exceptie, cuplul Deep_Central_Private & Isabelle au reusit ca toata atentia si grija lor sa aiba un happy end!
Dovada stau comentariile after party care nu au intarziat sa apara:
“A fost prima noastra participare la un privat party insa a fost acel gen de party pe care fiecare il viseaza. Ne-am simtit extraordinar iar daca am intrat poate putin timorati, am iesit nerabdatori sa participam la urmatorul eveniment.”

“un party memorabil”

“Un party reusit ,ca de fiecare data. Felicitari organizatorilor.”

“Dupa cum ne-am obisnuit,din nou….. un super hot party!!!!!”

“Ne-am simtit minunat ca de fiecare data, cred ca o sa ne facem abonament………….:)”

Iar daca aceasta luna a fost dedicata femeilor din viata noastra, pe langa un private party nu putea sa lipseasca si un party de socializare desfasurat in Bucuresti, unde peste 60 de cupluri au ales sa-si petreaca seara de Sambata, 22 Martie 2014, intr-o locatie primitoare si eleganta ca cea a clubului Barocco-Bar. Nu au lipsit concursurile si buna dispozitie, iar petrecerea de socializare s-a terminat abia spre dimineata.
Comentariile after party stau marturie ca Hotswingers.org, prin cuplul organizator Valentin& Andreea au mai incheiat o petrecere de socializare reusita:
“Aceeasi buna organizare si primire calduroasa din partea organizatorilor.”

“Super ok party-ul de aseara! Multumim!”

“Salut, am fost, am vazut, am salutat gazda apoi am plecat pentru ca am venit cam tarziu si toate locurile erau ocupate. Multumim lui Valentin!”

“O petrecere f reusita si revenim cu mare drag la organizarea altui party..multumim organizatorilor”

“Distractie , muzica buna , cupluri frumoase si gazda minunata ! Venim cu placere la fiecare Party organizat de Valentin & Andreea ! … Daca se rezolva “problema” cu , Cafeaua este pur si simplu minunat 🙂 ”

“O petrecere frumoasa, speram sa mai fie. Multumim organizatorilor, in special lui Valentin! O sa revenim cu drag.”

Daca nu stiti unde se afla cele mai tari si erotice party-uri swing, atunci va spunem noi: pe Hotswingers.org!
Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.