THE SPECIAL PRIVATE (after) Party

Posted by pisicoasa on Monday Feb 17, 2014 Under Cluburi Swing

Seria petrecerilor swing – New Private Party- a debutat in forta , cu prima petrecere swing desfasurata in week-endul 31 IAN-02 FEB 2014!

Se anunta un party de exceptie, cu locurile ocupate cu 2 saptamani inainte de acest eveniment swing!

Zona Brasovului a fost din nou privilegiata : cupluri sexy, care au ales sa intampine anul 2014 intr-o atmosfera de swing club! 28 de cupluri au participat la un mult asteptat party swing si nici nu au observat cat de repede a trecut acest party!

Comentariile after party stau marturie ca atmosfera a fost una de poveste si extrem de hot:

” Toata admiratia pentru organizatori , doi oameni minunati care au reusit sa implementeze si in Ro_ admosfera si spiritul de sw club occidental . Daca ai un reper de comparatie asta cu conditia sa fi trecut macar o singura data pragul unui sw club din west vei avea surpriza placuta sa descoperi ca nu exista nici o diferenta,aceeasi admosfera ,erotism ,reguli de ordine interioara si cel mai important respectul intim fata de co participanti. Vizavi de cei care sunt carcotasi si subiectivi le dorim sa alerge kilometri cat mai multi prin tara pana se va umple cisterna cu cafea . Noi cu siguranta vom mai reveni.”

“Atmosfera de club select, muzica buna (felicitam dj-ul), totul pregatit cu mare atentie. Se vede clar ca se pune suflet la organizare si se incearca sa se atinga perfectiunea.”

‘Party-ul a fost foarte incitant. Am cunoscut multe cupluri sexy si ne-am revazut cu alte cupluri la fel de hot. Cu siguranta e cel mai reusit party de pe acest site. Felicitari origanizatorilor!”

“Ceea ce putem spune in legatura cu THE SPECIAL PARTY nu cantareste in cuvinte…in primul rand organizatorii de nota 10..admosfera intradevar de swing…(incitant,sexy si dezlantuit),cuplurile participante puse pe distractie si foarte deschise!O petrecere foarte reusita din toate punctele de vedere si vom incerca sa revenim incurand cu siguranta!!!pupici”

“A fost prima petrecere pentru noi. Nu cred ca a fost ,,norocul incepatoruluiā€, deoarece am intalnit niste cupluri foarte frumoase, dezinhibate si am apreciat dezinvoltura cuplurilor care aveau oarece experienta. Organizatorii sunt foarte frumosi, placuti, parolisti, au fost foarte atenti cu noi, netinand cont ca esti pentru prima data sau a zecea oara. Ambientul este nemaipomenit si bunul gust primeaza. Nu ne-am simtit deloc stingheri, asta s-a intmplat cu ajutorul tuturor cuplurilor sexy care nu te lasa sa ai macar impresia ca esti pentru prima data acolo. Totul a fost la superlativ, la un alt NIVEL si merita fiecare banut. Cu siguranta o sa mai revenim la astfel de petreceri.”

“Ne-am simtit ca de fiecare data foarte bine ! aviz carcotasilor ….. chiar e un loc in care te simti bine oricat nu va convine ! in rest NO COMENT !”

“Noi … prima data la party. Impresii? … SUPER Erotic, HOT si la propriu si la figurat (poate prea cald prin unele incaperi pentru energia “dezvoltata”). Gazdele … frumosi, senzuali si cu minte, nu cuminti, cu mare atentie la detalii, incantatori }{ Partenerii de distractie … ce sa mai vb … se vad mai jos profilele, iar acolo totul se amplifica šŸ˜‰ Per total, ne-am simtit minunat si vom recidiva in curand.”

“Parerea noastra despre acest party este MAXIMA din toate punctele de vedere.Am fost pentru prima data la un party organizat de HOT si am cunoscut OAMENI MINUNATI. Locatia dupa cum puteti vedea si in pozele de mai sus este gandita pentru acest gen de petreceri. Despre DJ nici daca am vrea sa ii bagam bete in roata nu am putea ca ne-ar bate fanii. Carcotasii…adica cei care nu au putut socializa din cauza timiditatii sunt rugati sa isi ia curaju dupa ei la urmatoarele petreceri. SINGURUL “INCONVENIENT” LA ACESTE PETRECERI ESTE CA…ORGANIZATORII SUNT PREA DRAGUTI CU SIGURANTA VOM REVENII. :* :*”

Luna februarie insa aduce un nou swing party: 21-23 februarie 2014 – Sexy Vibe Party! Un party care se anunta incendiar care are ca tema principala : dragostea!
Swing placut va dorim tuturor si iubiti-va mult!
Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.