25 Ianuarie 2014 – Ice Breaking (after) Party

Posted by pisicoasa on Monday Feb 17, 2014 Under Cluburi Swing

Prima petrecere de socializare a anului 2014 a debutat in forta : – 15 grade, o ninsoare puternica si bineinteles autoritatile din nou surprise de venirea ne-anuntatei ierni.
Daca petrecerea de socializare s-a numit “Ice Breaking Party” sa stiti ca a fost in ton cu atmosfera de afara :)) Am asistat la televizor la prezentarea durmurilor inzapezite insa cu toate acestea petrecerea de socializare a reusit sa surprinda prin prezenta unor cupluri cu adevarat hot(swingers)
Chiar daca vremea a fost un caz de forta majora, petrecerea s-a desfasurat in cele mai hot conditii si nici un cuplu participant la acest party nu a suferit de frig! Multumim cuplurilor care au facut un efort deosebit sa participe la acest party chiar daca se anuntau drumuri impracticabile , unde nici macar masinile de dezapezire nu puteau ajunge!
Peste 40 de cupluri, pe o vreme geroasa, au ales sa petreaca alaturi de noi si sa inauguram primul party de socializare al anului 2014!

Comentariile after party stau marturie ca ne-am distrat pe cinste si ca, nici macar vremea, nu ne-a putut tine in casa :

“Amosfera a fost incinsa, in ciuda vremii. 😉 Ne-am simtit foarte bine, o asteptam pe urmatoarea.:)”

“Pentru noi, a fost prima din (speram) o serie lunga de petreceri HOT 🙂 Atmosfera a fost incitanta, ne-am simtit bineveniti! Pe scurt, petrecerea a meritat sa luptam cu nametii si cu viscolul :)”

“Un party frumos cu oameni deosebiti….felicitarii”

“Am spart gheatza si la propriu si la figurat. Noroc ca atmosfera hot de la party a invins frigul, zapada si a iesit un party super, super tare, ca de fiecare data.”

“Felicitari! Un party reusit, multumiri organizatorilor”

“Multumim pentru premiu, felicitari organizatorilor, ne-am inscris deja la urmatoarea petrecere:)”

“Ne cerem scuze pt intarzierea comentariului dar dam si noi vina pe zapada, ca toata lumea 😀 Desi prima noastra participare la un party de acest gen, ne-am simtit in largul nostru si cu siguranta vom reveni; ce credeti, ne-a placut ? 😉 Multumim organizatorilor pt premiul primit. Pupici pt toti cei cu care ne-am simtit bine! ”

“Multumim participantilor la acest party care au fost alaturi de noi in seara de sambata: a fost un party frumos, calduros si avand ca invitati cupluri frumoase! Va multumim pentru efortul pe care l-ati facut, fiecare dintre dvs, pentru a participa la acest party. Am avut surpriza placuta sa revedem prieteni vechi, cupluri care participau pentru prima oara la un partyd e socializare,dar si cupluri care au venit de la sute de km pe cod galben de ninsoare! Va pupam si va imbratisam pe toti cu drag, Andreea si Valentin”

Petrecerea a fost una hot, a tinut pana in zori, iar cand am plecat spre casele noastre, am vazut ca povestea cu zapada era chiar realitate! Oare cine o fi avut ideea cu Ice Breaking Party 😛
Va pupa pe toti a dvs trimisa pe teren in conditii de viscol,
Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.