Exclusive Extasy (after) Party

Posted by pisicoasa on Monday Dec 23, 2013 Under Cluburi Swing

Un week-end hot(swingers) a fost cel din 6-8 Decembrie 2013, cand cu ghetutele pline de cadouri de la Mos Nicolae, cuplurile swing au petrecut un week-end de poveste alaturi de cupluri frumoase si elegante!
Cupluri noi au reusit sa lase acasa inhibitiile si s-au inscris la acest swing party, iar prima dansilor experienta a fost una de neuitat!
Cuplurile swing care au participat la acest swing party au confirmat, prin comentariile after party, cat sunt de iubite si asteptate petrecerile organizate de cuplul Roby si Isabelle, in zona Brasovului:

“Superba organizarea, multa decentza si dedicatzie din partea participantilor, recomandam cu caldura tuturor sa incerce macar o data petrecerile marca “Roby si Isa”

“A fost prima noastra experienta de genul si nu putem spune decat ca avem numai cuvinte de lauda organizatorilor. a fost de nota 10, cuplurile participante ne-au ajutat sa ne integram de minune chiar daca nu cunosteam pe nimeni. Cu siguranta vom reveni !”

“Intradevar o petrecere pe cinste; adevarat au fost mai putini ca de obicei dar buuuni! ,Multumim organizatorilor ,va pupam si …mai vrem …..!”

“Ca vor reveni cu sigurantza!”

“Inca un party f reusit chiar cu un numar mai mic de participanti decat de obicei….inca odata adeverindu-se ca nu cantitatea conteaza….felicitari organizatorilor si participantilor deopotriva ”

Iar seria petrecerilor Private Swing Party nu se opreste aici! Cuplul organizator Roby si Isabelle nu duc lipsa de idei constructive in privinta petrecerile private swing party in Romania,
Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.