Fantasy Private Swing Party

Posted by pisicoasa on Monday Oct 7, 2013 Under Important

Luna octombrie debuteaza cu un nou eveniment swing : Fantasy Private Swing Party!
Acest party se va desfasura in week-end-ul 11-13 octombrie 2013 iar cuplul organizator, Deep_Central_Private & Isabelle, va pregatesc o atmosfera hot si un party de neuitat!
La acest eveniment swing realizat in zona Brasovului sunt asteptate cuplurile de swingeri cu adevarat dezinhibate, dezinvolte si non-conformiste care stiu, pot sau vor sa se distreze si sa petreaca un week-end swing, plin de provocare, mister si senzualitate.
Tematica party-ului este reprezentata de distractia swing, sub toate formele sale intr-o atmosfera de swingers-club cat se poate de reala. Ambientul muzical oferit, corespunde standardelor si exigentelor din cluburile de swing occidentale!
Daca esti cuplu si nu te-ai inscris deja, nu uita sa accesezi pagina de Petreceri Hotswingers (partea stanga a meniului) si sa-ti faci chiar astazi o rezervare la aceasta petrecere care se va desfasura chiar in acest week-end!
Daca iti lipseste validarea prin webcam, un admin online te poate ajuta sa-ti faci validarea prin webcam pentru a te putea inscrie si participa la acest swing party.
Daca e Hotswingers, sigur e hot(swing) party!
Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.