Ionel – In memoriam

Posted by buburuzii on Monday Feb 1, 2010 Under Resurse Swing

Ieri seara, intrand pe site, citesc ( as vrea sa scriu cu stupoare, dar adevarul e ca nimic nu ma mai mira) ca un anumit domn Ionel nu a gasit in swing nici un cuplu serios (care sa o faca si cu el) , iar daca nu va gasi nici macar un escort serios va pleca de pe site.
“Bietul om,imi zic, o fi ceva in neregula cu el, daca nici macar contracost nu o face nimeni cu el”
Brusc ma napadesc doua tipuri de sentimente, total contradictorii. Unul de bucurie, constatand ca swingul incepe sa aiba tot mai mult succes si in zonele rurale ale tarii, si unul de tristete, intelegand pierderea suferita de tezaurul folcloric al siteului prin plecare lui Ionel.
Incercand sa ma distrag, de la apasatoarea tristete ce ma incearca datorita despartirii de Ionel, incep sa rasfoiesc paginile siteului.Constat din nou, daca mai era necesar, cat de diferiti putem fi noi swingerii.Citind descrierile anumitor profile descopar cat de buna a fost viata cu unii, cum i-a protejat de orice efort intelectual, cum i-a calauzit spre scoli unde limba romana era facultativa si prezenta la ore nu era obligatorie.
“No nu-i bai, imi zic eu ca ardeleanu’, or fi doar cazuri izolate”, renunt la profile si incep sa rasfoiesc paginile de sms si parerile participantilor la party-uri, convins fiind ca aici voi descoperi oameni de la care am ceva de invatat.
Si nu m-am inselat.Am descoperit oameni frumosi, cu profile superbe care au un cuvant greu de spus, in comunitatea swing, si de la care am invatat lucruri folositoare. Am invatat astfel ce inseamna o poza si un profil transparent, eu avand convingerea pana ieri ca transparent e ceva prin care poti vedea ce se afla in spate. Am invatat ca nu e bine sa iti spui parerea, chiar daca ai una, fara aprobarea unor persoane, altfel poti parea penibil in ochii lor (iar asta nu e bine in swing).Am invatat ce inseamna o validare a pozelor,fara poze.Am invatat de la unele cupluri ca singura cifra care conteaza e numarul 1, care “este” ei, si restul sunt doar fara numar, fara numar, fara numar….Am invatat ca swingul asta e cu atat mai bun cu cat e mai ieftin, cu cat necesita investitii care sa tinda spre zero.Am invatat ca siteul asta e facut pentru vizionat si schimbat poze ics ics ics si nu e un cenaclu literar unde sa iti pierzi timpul cu povesti.Am invatat ca e bine sa fi “rafinat”, ca trebuie sa fi fitos si cultura generala poate dauna partidei sexuale.
A fost o seara interesanta si educativa, in urma caruia am ramas cu doua nelamuriri : Swingul asta ar trebui sa fie la indemana oricui, indiferent de clasa sociala sau intelectuala ? Si daca cineva raspunde ca nu, intrebarea mea urmatoare ar fi : cine si cum ar trebui sa ne separe? Iar a doua nelamurire e legata de investitiile necesare swingului; atat financiare cat si din punctul de vedere al timpului investit in cautarea, cunoasterea si selectia prealabila a viitorilor parteneri.

AlinYouTube Preview Image

24 Responses to “Ionel – In memoriam”

  1. crisssdemi Says:
    avatar

    domnul IONEL ar trebui sa revina cu picioarele pe pamant si sa vada cate cupluri sunt pe site si daca intre atatia el nu a gasit pe nici unii care nu vor sa o faca cu el ….atunci CINE ARE PROBLEME? oricum …..nu conteaza parerea unuia care nu stie nici cu ce se mesteca nici cu ce se mananca swingul


  2. buburuzii Says:
    avatar

    Acu’ eu sincer stau si ma intreb, daca unora le voi arata, cu degetul, cartea de gramatica de clasa a 4-a, oare cati vor crede ca le arat ce deget interesant am ?!


  3. frumosu Says:
    avatar

    Sa inceapa dezbaterea, dar ce dezbatere dom’le, catea de gramatica nu am rasfoit-o dar sunt director, f-t pe gratis ca mi-am facut prieteni cu multe puncte pe care “iam” prostit ca am experienta 12 ani in sving d’asta,ce daca nu is “open mind” dar am si io deschiderea mea “transparenta”.
    Si in final..cine-i dom’le Ionel asta sa-i dau si eu niste puncte si “sal” invat cum sta treaba pe site?


  4. buburuzii Says:
    avatar

    Inca doi directori si jur ca imi vand laptopul si ma deconectez de la internet………….daca se ia ?


  5. frumosu Says:
    avatar

    ho ho..sa fi (ca nu se poarta cu doi de i) matale sanatos, e plin siteul de directori, dar e drept ca pe unii nu-i vezi din cauza burtii, a lor sau a ta, depinde.


  6. buburuzii Says:
    avatar

    sunt la cura din cauza nevestei, burta n-am, da’ fac eu rost daca trebuie pentru swingul asta 😛


  7. karmacoma Says:
    avatar

    Acu ceva ani in urma, pi site-ul ista erau niste ei si ele ce strigau in gura mare ca swing-ul este o chestie ce tine de rafinament, de stil. Io am shezut si-am cujetat oleaca uitandu-ma tamp la unele profile de pe site admirand pozele in care se zarea carpeta “rapirea din serai” pe fundal, calutzul de portelan si pestisorul de sticla puse la loc de cinste langa bidonul de bere de la capul patului (musai pe milieu), poze in care vedeam amigdalele unora prin anus (rafinament, parol), poze cu ele zambind senine si ei cu fetele blurate (pai deh!), cupluri ce-si strigau handicapat nevoile poate poate vrea cineva sa se rafineze impreuna cu ei, nu conteaza cine, sa fie cineva.
    Sa fie swing-ul pentru femeile ce de frica sa nu fie inselate s-au lasat tarate in asta numai ca sa poate sa vada ochiu lor cu cine si-o trage nefastul din dotare si daca geme olecuta mai tare decat acasa sa-l treaca rapid pe conserve?
    Sa fie swing-ul pentru barbatii ce vor si ei sa comita o “faradelege” cu acrodul soatzei imbracand totul intr-o spoiala de rafinament?Sa fie swing-ul pentru cei ce vor sa-si scoata si ei ceva leuti pt o eugenie?
    Sa fie swing-ul pentru cei ce nu fac sex decat in pozitia misionarului dar altfel sunt “open mind” pana la cer si-napoi?Sa fie swing-ul pentru aia ce nu-s in stare sa lege doua cuvinte fara sa-i ia sudorile de efort?Sa fie swing-ul pentru pitzipoancele ce vor sa fie trendy si cool? Sa fie swing-ul pentru junioarele insotite de niste ei cu 30 ani mai mari ca ele spre rasplatirea bunastarii financiare dobandite?
    Sa fie swing-ul pentru fel de fel de cocalari cu ghiulul cu chetricica rosh pi dejtul cu unghia crescuta cu scop de scobit in nas cu mertzul si cu ceasul galbin galbior ,care nu prea poate sa futa ca de-atata ceafa de porc si mici nu prea il mai tine dar spera sa se orgasmeze auditoriul macar cand le va povesti el de ultimele afaceri facute si de ce inel i-a luat de la Paris lu “pisi”?
    Sa fie swing-ul pentru cei ce au ca singur scop in viata este sa inregistreze cat mai multe “pedale” in felul asta ajungand niste vip-uri?Sa fie swing-ul pentru cei ce-si taraie la intalniri copiii dupa ei si-i lasa in bucatarie pana tarziu in noapte in timp ce se “rafineaza”?
    As spune ca nu dar nah adevarul este ca io nu prea sunt toleranta la genul asta de rafinament. As spune ca swing-ul nu e pentru ei…dar lor cine dracu sa le spuna asta?
    P.S. Si totusi, cine-i Ionel asta?:)) Vreau sa-l votez pt cel mai sexy barbat.


  8. frumosu Says:
    avatar

    esti matale admin dar monopolizezi discutia si nu e bine pentru Ionel.Rog a fi sterse posturile care nu sunt la obiect..dar mai cu moderatie sa nu ramana blogo-forumu’ gol.
    P.S.- directorii au burta deoarece nu sunt insurati si isi dedica majoritatea timpului tragand de “fiare” sau muncind.


  9. buburuzii Says:
    avatar

    pardon mon’sher, voi incerca sa fiu mai obiectiv la obiect, desi ma mananca tare si de muuuuult sa fiu subiectiv la subiect


  10. buburuzii Says:
    avatar

    P.S. Munca nu e o scuza pentru burta 🙂 , mai muncesc si altii, si poate tot cu creierasul ……..


  11. admin Says:
    avatar

    Frumosule, adminii sunt gazde in aceasta casa virtuala a swingului. Si tu esti oaspete. Daca te deranjeaza ca vorbesc in casa mea, sa-mi spui inca o data, si poate o sa te las numai pe tine sa vorbesti. Cat timp ai ceva interesant de spus.


  12. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Hey oameni buni, ca barbatul fara pic de burta este ca femeia fara pic de sani;)).


  13. buburuzii Says:
    avatar

    noidoivoi burtica, inerenta majoritatii barbatilor trecuti de 30 de ani, era doar, in cazul de fata, un mijloc pastelat de a sublinia o anumita ideea……….nu face obiectul subiectului 🙂
    P.S. eu chiar am fantezii, din cand in cand, cu femei ff slabe si fara pic de sani ;))


  14. frumosu Says:
    avatar

    @admin- postul meu era adresat moderatorului in speta “buburuzii”, fara niciun pic de ironie ci doar ca discutia devenise monopol fara a avea legatura cu “Ionel”.Daca o sa vorbesti mult si fara rost , asa ca mine, cu siguranta o sa-ti spun.


  15. Anybody Says:
    avatar

    Am si eu o fantezie. Sa ii dau premiul cel mare lui Ionel 😉
    Laurentiu.


  16. crisssdemi Says:
    avatar

    buburuzii eu sunt slaba si un pic de sani MERGE?


  17. buburuzii Says:
    avatar

    merge, merge 🙂 ………incercam doar sa-i explic cuplului noidoivoi ca facand o comparatie de genul ar putea jigni involuntar persoanele in cauza………


  18. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Pfiuu fir-ar sa este, am gresit….na acum asta este cerem scuze, D’apoi nho am specificat fara “pic” de sani…macar un pic de san are orice femeie, iar barbatul daca trage un pic de aer in piept se umfla si o tzara de burtica….deci ne-am scos un pic???!!!:P ;))


  19. damian Says:
    avatar

    Era unu buddha, sau sidharta cu ochi inchisi stand crucis si cu bandorul umflat de aer.
    Sigur era de la aer ca de mancat mai de vara, acuma ce o fi asa de sexos la ala ….?


  20. NoidoiVoi Says:
    avatar

    ATITUDINEA ! 😉


  21. damian Says:
    avatar

    Care atitudine bre ca ma apuca somnul….daca era pinochio mai ziceam si ioh …


  22. frumosu Says:
    avatar

    merci, merci “buburuzii” , daca tot e “in memoriam” macar “sa se si ezicste”.


  23. buburuzii Says:
    avatar

    trist dar……..SE EZICSTA 🙁


  24. frumosu Says:
    avatar

    clar ca “se ezicsta”, dar atata timp cat mai primeste laude, puncte, aprecieri si nimeni care sa-i arate rusinica, va “coexista nestingherit”.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.