Hot Private (5) Dating Party

Posted by pisicoasa on Thursday Jun 13, 2013 Under Cluburi Swing

8 Iunie a fost ziua intalnirilor dating : cuplurile participante s-au inarmat cu buna dispozitie, disponibilitate si pofta de party 🙂

Incepand cu orele 22, cuplurile swing si-au facut aparitia si s-au distrat alaturi de cuplul organizator pe cinste, facand ca episodul 5 al intalnirilor Hot Private Dating sa fie unul memorabil : muzica buna, cuplurile frumoase si incitante, locatia de exceptie au facut ca totul sa se desfasoare la superlativ!

Hot Private Dating Party -episodul 5 s-a incheiat la fel de frumos precum a inceput :

” Felicitari organizatorilor!!!O locatie superba,o admosfera deosebita.Vom reveni cu drag.”

” O petrecere frumoasa , O locatie superba , ne`am simtit bine o sa revenim cu placere.”

” .. muzica buna , lume buna , gazde pe masura si cel mai important ne-am simtit excelent !!”

” Atmosfera super … noua ne-ar mai fi placut si daca se organiza o activitate, un joc ceva prin care oamenii sa se cunoasca mai bine :* :* ”

” Locatie frumoasa,atmosfera deosebita si supergazde! Revenim cu sigurantza! Ne bucuram ca v-am cunoscut si va pupam cu drag.D&I. ”

” Cuvintele sunt de prisos 🙂 … Cel mai OK party de socializare ! ”

“organizare fara nici un repros !,locatie si atmosfera de calitate , Felicitari gazdelor ! Vom reveni si la urmatoarele… ”

” superba petrecerea.felicitari organizatorilor.o sa revenim cu placere.multumim ”

” Felicitari pt organizare! Locatie frumoasa,atmosfera deosebita ,super gazde! Vom revenii cu sigurantza pt ca ne-am simtit perfect. ”

” asa cum ne-am obisnuit … o petrecere super , organizare fara nici un repros ,george si raluca gazde de exceptie , totul la superlativ . ne vom intoarce oricand cu cea mai mare placere . ps : un gust amar … ne referim la cuplurile care se inscriu dar … in final nu mai participa…  ”

” Felicitari organizatorilor;incitant,intim cupluri interesante.Ne pregatim pt urmatoarea,,,,,,,,SUS PE BAAAAR SUS PE BAAAAR!!!!!!!!!!!!!!!!! ”

” frumoasa petrecere..:) frumosi organizatorii.. noi am fost incantati..:)  ”

” Ne-am simtit foarte bine, super distractie!!! Pupici dulci!”

Hot Private Dating Party – un brand de succes al petrecerilor de socializare din Bucuresti, prin calitatea cuplurilor participante dar si a organizarii!

Urmeaza cat de curand si episodul 6 🙂

Swing placut tuturor va ureaza a dvs ,

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.