Lubrifiantul, cel mai eficient prieten pentru intalnirile swing!

Posted by pisicoasa on Friday Feb 15, 2013 Under Important

Am abordat acest subiect tocmai pentru a veni in ajutorul cuplurilor swing dar si a persoanelor singure care isi imagineaza ca nu este nevoie de un lubrifiant in timpul unui contact sexual! Chiar daca partenera ta este excitata nu trai cu impresia ca este si gata de actiune. O femeie are , de cele mai multe ori, nevoie atat de stimulare mentala dar si corporala de aceea un lubrifiant poate face minuni. Il poti achizitiona din orice farmacie ori supermarket si il poti gasi sub diferite arome, soft sau hot in functie de preferinte!

Lubrifiantul ajuta la o penetrare mai usoara si mai intensa pentru el, iar pentru ea este mai simpla si mai putin dureroasa.  Unii lubrifianti au rolul de a incalzi zona genitala, iar altii emana o aroma specifica, in functie de ingredientele care au fost folosite la fabricarea lor. Toate aceste tipuri se pot cumpara atat de la farmacii, cat si de la sex-shopuri. Aveti grija insa: nu toate modelele sunt de calitate! Incercati sa cumparati produse de la firme specializate si chiar o documentare pe internet despre acest subiect ar fi foarte eficienta. Ai in vedere insa ca nu tot ceea ce este scump, este si bun! Spre exemplu, un lubrifiant extrem de eficient este cel de la durex, sub diferite forme : durex play feel ( eficient mai ales daca nu iti doresti o aroma speciala si care te va lubrifia foarte bine), durex play very cherry (cu aroma de cirese, foarte dens si eficient) ori daca esti adeptul/adepta unei experiente hot poti incerca durex play tingle ( in momentul aplicarii simti o senzatie de caldura, iar in timpul penetrarii si al orgasmului o senzatie de racoare, ce va continua si dupa incheierea contactului sexual).

In cazul cuplurilor la care exista problema unei secretii scazute a substantei naturale cu rol de lubrifiere, atunci este foarte indicat sa se utilizeze lubrifiant. De asemenea, pentru sexul anal sau pentru cei mai putin  experimentati, lubrifiantul poate ajuta foarte mult si in plus evitati disconfortul de dupa contactul sexual.

Daca partenerul tau omite acest lucru, fa-i o surpriza si cumpara un lubrifiant! In acest fel si el va fi surprins de initiativa ta, iar tu te vei simti mult mai bine si mai excitata in timpul contactului sexual si chiar vei putea incerca pozitii noi care altadata ti se pareau de neabordat!

In speranta ca sfaturile mele v-au fost de folos va pupa pe toti,

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.