Cuplurile swing online – cea mai recenta optiune pe Hotswingers.org

Posted by pisicoasa on Friday Feb 15, 2013 Under Important

Site-ul de swing Hotswingers.org a mai adaugat o noua facilitate cuplurilor swing membre  care apare in meniul de sus  – online (in ultimele 3 minute!). In acest fel, adminii si proprietarul site-ului spera ca veti putea fi informati in mod real si concret care este starea persoanelor active si online pe acest site. Pentru ca este important sa fiti in contact cu persoanele si cuplurile nou inscrise si active pe acest site de swing, credem ca aceasta optiune este binevenita mai ales atunci cand ai gasit cuplul care se potriveste criteriilor tale de cautare si vrei sa stii daca acesta este online.

Prin optiunea ” online (in ultimele 3 minute)” veti putea vedea mai usor cate cupluri ori persoane singure (barbati si femei)  sunt online in ultimele 3 minute!

Daca vrei sa iti apara doar cuplurile online debifeaza celelalte criterii de cautare (femei, barbati, femei-bisexuale, barbati-bisexuali, transexuali) si da click pe butonul Afiseaza. In acest fel, vei putea vedea in mod real si rapid cuplurile care sunt in acel moment online pe site si le poti contacta si propune o intalnire.

In functie de interesele tale, poti gasi pe cineva cu care sa comunici ori poate mai mult, chiar un swing date! Lasa totul sa vina de la sine, comunica prin intermediul mesajelor private si stabiliti o intalnire face to face. Nu uitati ca prima impresie conteaza la fel de mult ca primul mesaj pe care il trimiti unui profil pe un site de swing, fie ca este vorba de un cuplu ori de o persoana singura.

La online (in ultimele 3 minute) inainte dragi utilizatori!

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.