CRYSTAL NIGHTS PRIVATE (after) SWING PRIVATE

Posted by pisicoasa on Saturday Oct 27, 2012 Under Cluburi Swing

Seria HOT PRIVATE SWING din zona Brasovului, a gazduit in perioada 19-21 octombrie 2012 , un party ce poate concura cu orice club de swing european :  senzatii speciale, fierbinti, romantice, intr-un cadru cu adevarat deosebit.

Organizatorii, cuplul swingers , Boby si Cora,  au promis organizare si atmosfera de club de swing si nu s-au dezmintit :

” Va asteaptam intr-o adevarata atmosfera de swingers club, sa petreceti impreuna cu noi, un weekend plin de erotism, senzualitate, no limits.

La acest party sunt asteptate cuplurile de swingeri cu adevarat dezinhibate, dezinvolte si nonconformiste, care stiu, pot sau vor sa se distreze si sa petreaca un weekend swing plin de provocare, mister si senzualitate.
Tematica party-ului este reprezentata de distractia swing sub toate formele sale intr-o atmosfera de swingers club cat se poate de reala. ”

Cupluri swingers participante, peste 20 de cupluri hot, s-au distrat si au petrecut de minune si dovada stau impresiile after swing party :

” Noi ne-am simtit foarte bine si recomandam aceasta petrecere celor care inca nu au fost. Conditiile sunt foarte bune si multumim gazdelor ca fac posibile aceste intalniri. Irina&Alex ”

” Ca intotdeauna ne-am simtit super si recomandam petrecerile lui Bobby si Cora. Multumim organizatorilor. Ovi&Geo ”

” Si noi ne-am simtit super 🙂 Multumim frumos organizatorilor .Va pupam pe toti si ne-a facut placere sa fim alaturi de voi .:*:* M&E ”

” CUM TOATA LUMEA SPUNE CA SA SIMTIT BINE EI…UITE CA EU AM SA SPUN CONTRARIUL …M-AM SIMTIT FOARTE RAU CHIAR DUPA ; VODKA CU SUC DE MERE SI MUUULTA MANCARE CA SA NU MAI VB DE ABUNDENTA DE CUPLURI FRUMOASE CARE NU M-AU LASAT SA DORM TOATRE ASTEA AU DUS LA UN SURMENAJ DESTUL DE TARE SI CRED CA O SA-MI REVIN FOARTE GREU PANA LA URMATOAREA PETRECERE ORG DE ACEST CUPLU BOBY SI CORY CARE NU MAI CONTENESC CU ABUZURILE DE ACEST GEN SINCER VOI MAI VENI LA ACESTE PETRECERI IN SPERANTA CA VOI REUSI SA MA ODIHNESC ODATA SI-O DATA …….PUUUPAM TOATE CUPLURILE PARTICIPANT. Alex si Elena’

” Lasam glumele la o parte, a fost o petrecere exceptionala, multumim orgazinatorilor…tot respectul din partea noastra:)) Ionut si Bianca ”

Un party intr-un club de swing de nota 10. Felicitari cuplurilor participante si organizatorilor

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.