Adminul si propunerile swing!

Posted by pisicoasa on Thursday Oct 18, 2012 Under Important

A fi admin pe un site de swing implica atat responsabilitate cat mai ales discretie.

De multe ori ne-am trezit ca vorbele sau sfaturile date unui utilizator de site de swing au fost interpretate gresit si fara ca cineva sa aiba intentia de a se certa ori supara cu membrii de pe acest site.  A reproduce aici injuraturile si tonul cu care unele persoane se adreseaza adminilor cred ca nu si-ar avea rostul pentru ca , la suparare si la primirea mesajului contul tau a fost marcat ca suspect , oamenii se enerveaza si nu mai citesc cu atentie indicatiile adminilor pentru a clarifica problema legata de contul pe site-ul de swing Hotswingers.org.

Este adevarat, adminii primesc propuneri swing atat de la cupluri cat si de la persoanele singure (barbati singuri sau femei singure). Nu de putine ori am auzit, in diferite conjuncturi, expresii de genul “trebuie sa facem swing cu adminii din orasul x ” sau ” ce m-as … cu admina nu stiu care”.

Sa nu credeti ca aceste propuneri nu ne complimenteaza insa vedeti dvs , adminul nu trebuie privit ca pe un fel de guru al swing-ului, care isi alege cuplurile swing cu care se intalneste si in care au loc petreceri care se lasa cu swing trei zile si trei nopti. Adminul are si responsabilitate si nu de putine ori isi lasa viata personala pentru a petrece zilnic cateva ore de administrare a site-ului de swing unde se pune exlusiv la dispozitia persoanelor care au nevoie de el. Adminul este persoana care are grija ca dvs sa aveti contul activat la timp atunci cand faceti modificari la informatiile din profil, la pozele si filmele adaugate recent sau cand, ca swingeri incepatori, va creati contul pe site-ul Hotswingers.org. Adminul este cel care va ajuta cu lamuriri atunci cand, din diverse motive, contul dvs este suspect si cel care va poate ajuta cu lamuriri legate de cele 3 validari : e-mail, telefon si webcam. Nici reclamatiile dvs nu raman indiferente si se gaseste rezolvare la orice problema aveti pe acest site de swing.

Adminii sunt si ei oameni si .ca noi toti . si ei au probleme. Cu toate acestea, adminii vor avea intotdeauna disponibilitatea si un ton respectuos atunci cand dvs veti apela la ei. Prin petrecerile swing organizate sau la care participa, adminii sunt si ei participanti/organizatori si direct implicati in atmosfera swing .

” Art 11. Administratorii acestui site pot bloca orice profil despre care au informatii ca incalca Termenii de folosire. Administratorii acestui site vor incerca sa rezolve mai intai pe cale amiabila si prin buna intelegere orice disputa, conflict sau neintelegere, in caz contrar Administratorii pot recurge la blocarea oricarui profil cat si interzicerea accesului persoanei/persoanelor pe site fara a mai recurge la explicatii ori lamuriri cu privire la masura luata, cu exceptia Proprietarului siteului. ”

Orice problema legata de utilizarea acestui site o puteti rezolva prin optiunea Contacteaza un admin aflata in partea stanga a meniului din contul dvs si sub fiecare profil aveti id-ul de messenger al adminilor si cel putin un admin va fi online sa va ajute cu problema dvs sau sa va dea lamuriri.

Multumim membrilor care ne semnaleaza reclamatii, care se logheaza in fiecare zi si vorbesc despre acest site de swing romanesc si multumim adminilor care , in fiecare zi, isi dedica cateva ore administrarii si dezvoltarii acestui proiect care este obisnuinta pentru cuplurile swing, alaturi de cafeaua si tigara de dimineata : Hotswingers.org

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.