Romantismul in swing!

Posted by pisicoasa on Monday Jul 16, 2012 Under Important

Cautam un cuplu swingers pe site-ul de swing Hotswingers.org , ne uitam la varsta , cercetam cu atentie datele si ni se contureaza in cap imaginea unor persoane alaturi de care ne-am dori sa petrecem o seara romantica.

Cercetam descrierea profilului swing de pe site si observam ca ne dorim lucruri comune : sa nu sara direct pe noi din prima, fara o cunoastere prealabila la o cafea si chiar sa petrecem o noapte romantica impreuna daca toti 4 vom fi de acord!

Vorbim prin mesaje , apoi ne facem curaj sa ne intalnim si in oras! Aceleasi emotii adolecentine si aceiasi fluturi in stomac . El se pregateste cateva minute bune si se uita admirativ in oglinda, mandru de ceea ce vede ; ea schimba de 2-3 ori rochia parca ar fi la o importanta prezentare de moda . Intr-un final sunt gata de plecare si de a face fata intalnirii cu acel cuplu, cunoscut pe site-ul de swing!

Intalnirea decurge de minune : doamnele se simt atrase iar domnii deja isi fac planul unei nopti de neuitat!Dar oare atractia dintre parteneri este suficienta pentru o prima experienta swing de neuitat?

Cat de important este romantismul la o intalnire swing? Cum trebuie sa se comporte un cuplu swingers pentru a fi pe placul vostru la prima experienta swing?

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.