Cum devii swinger?

Posted by pisicoasa on Sunday Feb 12, 2012 Under Important

Ideea mi-a venit in urma unui mesaj primit de la un cuplu care ma intreba cum devin swingeri.

In primul rand a fi swinger nu presupune nicio obligatie din partea ta sau a partenerului/partenerei. Daca esti inscris pe un site de swing sa nu crezi  ca cineva te va obliga sa faci swing daca tu nu vrei!

Urmatorul pas este sa iti doresti sa ai un cont pe un astfel de site, sa stii ce inseamna swing-ul , sa selectezi din multitudinea de site-uri un site care sa iti ofere profile reale, actualizate si validate prin webcam.Dai cautare pe Google dupa swing sau site de swing, exact cuvintele care te intereseaza.

Odata ales un site de acest gen iti creezi profilul.  Profilul trebuie sa fie  unul real, care sa cuprinda informatii reale despre tine . Daca iti cere sa pui si poze, este bine sa atasezi poze reale si nu poze copiate sau care apartin altor persoane.

Mult succes !

One Response to “Cum devii swinger?”

  1. Oradenii Says:
    avatar

    Swinger nu devi daca te-ai inscris pe un site (oricare ar fi), ci daca ai o chemare interioara. Noi am avut aceasta fantezie inainte de a afla de site-urile de acest gen.
    De asemenea ambi parteneri trebuie sa fie de acord. Am intalnit barbati disperati care se dadeau cupluri, fara ca partenera sa fie de acord cu o relatie de acest gen.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.