Cum ati ajuns pe HotSwingers.ro ?

Posted by Anybody on Thursday Feb 11, 2010 Under Diverse

Doamnelor, domnisoarelor, domnilor si domnisorilor … prin acest post, suntem curiosi sa aflam de la voi cum ati ajuns pe www.hotswingers.ro πŸ™‚
O sa incep eu prin a va spune ca in urma cu vreo 4 ani, aveam o relatie cu o domnisoara. Domnisoara respectiva era buna prietena cu o doamna dintr-un cuplu ce aveau cont pe HS. Si intr-o seara la taclale am ajuns sa aud de site-ul asta, de schimbul de parteneri, etc … Nu foarte multe lucruri, insa am fost destul de curios de ceea ce se intampla pe site. Si-am facut un cont, pe care nu l-am bagat in seama, ba mai mult am uitat detaliile de logare, s.a.m.d. Si intr-o seara, nu stiu cum naiba, dar mi-am adus aminte de site si am facut un nou cont pe care il detin si acuma πŸ™‚
Voi cum ati ajuns pe site?

Al vostru tehnician,
Laurentiu πŸ™‚

P.S. Va rog sa NU incepeti cu mistouri. Imi voi rezerva dreptul de a STERGE comentarile ce NU sunt la subiect.
P.S.2 Va multumesc anticipat πŸ™‚

28 Responses to “Cum ati ajuns pe HotSwingers.ro ?”

  1. karmacoma Says:
    avatar

    Hehehe, acu treijdemiideani, administram un alt site adult al lui Vali(propretaru’)si l-a facut si pe asta si am trecut si in curticica asta … si gata πŸ™‚ pam pam


  2. IoRe_aka_AMA09 Says:
    avatar

    Daca mai tineti minte , acum vreo 9-10 ani exista un site , cupluri sau cupluri noi , nu mai stiu exact . In momentul in care a fuzionat cu un alt site , s-a destramat totul , multi din cei care erau atunci acolo , au inceput sa caute pagini de swing , din Romiania. Multi au descoperit acest site , dupa un “google search” si au ramas fideli .


  3. crisss.flo Says:
    avatar

    de la un “barbat singur in swing”, intai cont de gagica singura parca (nefolosit), apoi am gasit si masculu’…si gata cuplu cu detinator de cont pe site :))


  4. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Prezent! Asa am descoperit noi HotSw-ul acum 4 anisori eram pe un alt site de profil, si dezamagiti am dat un search pe Google.


  5. secretlife Says:
    avatar

    cand m am mutat cu o prietena mi a spus de site ul asta… eram curioasa de ceva vreme de asa ceva, dar nu stiam unde sa caut …. mi am facut contul si am avut noroc sa cunosc numai oameni super oki πŸ™‚


  6. Angellie Says:
    avatar

    Prin august, am intrat in vorba cu un barbat pe un site de socializare, crezand ca e singur. Mi-a spus nu doar ca e casatorit, dar e si swinger. Cum eu am avut dintotdeauna fantezii cu un cuplu, era o ocazie perfecta pentru mine sa mi le pun in aplicare. Din cauza distantei nu m-am putut vedea cu ei, dar mi-au ,,recomandat” un alt cuplu din orasul meu. Iar in prima noapte cu ei, in pauze, mi-au spus de site, mi-au aratat cum stau lucrurile pe aici, iar a doua zi mi-am facut cont. Si… creeaza dependenta, e sursa placerilor pe care le-am trait si le voi trai, am cunoscut oameni minunati si am trait dezamagiri crunte, dar cu toate astea, imi place la nebunie! πŸ™‚


  7. joker2007 Says:
    avatar

    Ca sa ajung aici mi-a trebuit mult,noroc cu un cuplu care a facut loby site-ului,ca aici sunt cupluri si persoane mult mai interesante,mult mai serioase si ca nu sunt pe site doat de a sta la o barfa, si m-a facut curios.Asa am ajuns eu aici.


  8. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    noi stiam de un alt site inainte…dupa ce ne`Γ m hotarat sa practicam swingul adica anul trecut in primavara:P ne facusem un cont pe un site..(se zice ca e cel mai vechi din bransa,dar parerea noastra ca e si cel mai prost facut site cu cei mai incompetenti admini) dar am ramas dezamagiti de tot siteul dupa 1 luna de zile:) pana am dat un privat cu un cuplu din oradea cu cine discutasem o vreme pe mess..webcam etc.Ei ne intrebau ce draqu`ne pierdem vremea pe acel site:D si uite ne`au dat si pontul…hotswingers..


  9. bogdanbh Says:
    avatar

    Am aflat de site de pe net , apoi de la un cuplu care avea cont pe HS . Curios , am cautat , mi-am facut cont si am descoperit oameni de treaba aici , c care poti sa te simti bine .


  10. ana Says:
    avatar

    ii multumesc si acum lui M. pt ca timp de 4 ani s-a chinuit sa ma “introduca” in lumea swinger-ilor. Am stat, am analizat, am avut retineri, nu am vrut…insa dupa prima experienta, mi-am dat seama ca deja eram injectata cu drogul swing si am realizat ca swingerii se nasc swingeri. Si bineinteles ca, deja cunoscand site ul, mi-am si facut cont ( acum 6 luni ).
    E un sentiment frumos sa cunosti oameni cu care ai atat de multe lucruri in comun, cu care sa vorbesti liber, cu care sa legi uneori bune prietenii. Multumesc, asadar, echipei HS pentru buna “carmuire” a acestui site si multumesc organizatorilor care fac tot posibilul ca party urile sa fie minunate.


  11. cherry Says:
    avatar

    Am ajuns pe site si in mentalitatea swing-life din greseala. Am auzit intr-o conversatie numele siteului, am intrat, mi-am facut cont si am descoperit o alta lume aici. Daca inainte ma consideram ciudata cu anumite ganduri si idei ce le aveam, ei bine, aici ma simt cat se poate de normala intre persoane care gandesc la fel. Si acum (si probabil pt.totdeauna) i-mi amintesc emotiile primei intalniri swing si ne consideram foarte norocosi ca am intalnit un cuplu minunat care ne-a aratat frumusetea swing. Este un paradox cum swingul consolideaza cuplurile (avand in vedere ce presupune) in loc sa le destrame, dar cred ca tocmai asta face swingul..alunga demonii geloziei din noi, creeaza o deschidere si o comunicare incredibila intre parteneri.


  12. olympus Says:
    avatar

    Buna, acum vreo trei ani si ceva eram inscrisi pe un alt site…., dar nu era pe placul nostru…si asa am ajuns pr HS, datorita “google”, si nu ne pare rau , deloc, …
    pt ca am intilnit oemeni misto pe aici….si cum zice-au si cei de mai sus…o data intrat “microbul ” in tine virusat esti…..
    pupam


  13. cherry Says:
    avatar

    @olimpus
    In acest caz se cheama ca avem un antivirus prost pe sistem, fara firewall :). Daca stii tu un antivirus bun…trimite linkul incoace sa-l download-am si noi πŸ™‚
    O fi virus, o fi spam…cine stie?!


  14. buburuzii Says:
    avatar

    acum doujdemiideani ( ca mi-s mai tinerel πŸ˜› ) administram acelasi site adult ca si karmacoma πŸ˜› si am sarit , pentru nefericirea unora, si in curtea asta pentru a o administra si nu numai, practicand deja swingul la momentul respectiv………..daca imi mai aduc bine aminte doi dintre primii admini de pe hot m-au tot bazait la cap sa imi fac cont pe siteurile astea doua…pam pam


  15. fermecatul Says:
    avatar

    Hmmm , cum am auzit HS?, simplu de la o foarte buna prietena ,(casatorita) curiozitatea ptr inceput dupa care am simtit ca aceasta metalitate mi se potrivea ca o manusa.Recunosc discutile pe chat despre swing, pot spune ca intreadevar au schimbat mult in comportamentul meu.Erau lucruri noi pe care mi le-am insusit cu brio.Intr-un cuvint pot spune multumesc ca existi HotSwingers.


  16. olympus Says:
    avatar

    cherry, e nma OK, cu virusul asta, numai sa nu vine vina cine stie ce doctor cu idei despre vaccin…
    cit despre link… ne gasesti pe hot


  17. danageo Says:
    avatar

    Parca era in 2004 sau 2005 cand s-a deschis acest site, am aflat de la un swinger roman din Canada. Noi atunci eram pe alt site si am observat cum foarte repede, in cateva luni practic majoritatea s-au mutat aici. La inceput nu era atata aglomeratie, “ploua” cu puncte…am ramas fideli si apreciem stradania celor care au reusit sa-l faca cel mai atractiv din Romania.


  18. alct Says:
    avatar

    Ce cautam initial nu stiam ca se cheama swing, asa ca am tot intrat pe diverse forumuri si pagini cu “sex in grup”. Pe unul din ele era un comentariu la adresa celorlalti care doar “trancanesc” si link-ul pe hotswingers unde “e treaba serioasa”. Am intrat de curiozitate, si… am ramas.
    Cat despre virus…. contagios rau. Si dupa ce l-ai luat nu mai exista tratament. Dar eu nu l-as numi virus pentru ca asta implica ideea de “parazit”, de “neplacut”. Mai repede drog. Dependenta de la prima doza.


  19. admin Says:
    avatar

    Haideti sa va spun si eu cum am facut siteul acesta.
    In urma cu vreo 50.000 de ani, aveam alte siteuri pt adulti si la un moment dat, am contactat pentru schimb de bannere printre altii si pe proprietarul celui mai mare site de swing de atunci.
    Daca imi aduc aminte corect, respectivul mi-a raspuns ca el nu se coboara sa faca schimb de bannere cu mine.. ca el este “Versacele internetului”.
    In consecinta m-am apucat de site si in aproximativ 10 zile a aparut hotswingers.ro
    La urma urmei.. cine mai poarta Versace, cand apar noile colectii Valentino ? :))


  20. marian21 Says:
    avatar

    Acum trei ani si cateva luni am primit si eu o recomandare a site-ului din partea unui cuplu cu care m-am intalnit, mi-a placut si am ramas…


  21. rebel Says:
    avatar

    prin anul 2006 am aparut si noi in aceasta lume minunata si a fost superb. dar o data cu trecerea anilor s-au schimbat mult si foarte multi admini care apreciau calitatea menbrilor au plecat sau au fost ,,obligati,, sa renunte. pacat a fost cel mai minunat site.


  22. cplu40vest Says:
    avatar

    Noi am dat de site din greseala(de fapt asa s au facut f multe descoperiri importante).L am vazut ne a placut ce a mai ramas de facut?In consecinta am facut un cont.Si de atunci….numai de bine.Si asa dorim sa fie in continuare.


  23. axl_monik Says:
    avatar

    Azi maine se fac 5 ani de cand dupa o discutie cu Valentin ne-am facut cont,si pana anul trecut am si administrat…
    Nu poate fi decat onorant,acum e cel mai bun site de profil din Romania.


  24. pisicoasa Says:
    avatar

    eu mi-am facut cont pe hotswingers acum 2 luni. Am vorbit cu Andreea (sefa) si ea m-a facut curioasa. Si am inceput sa cercetez mai in amanunt swingul si chiar am ramas impresionata ca pot exista si oameni atat de deschisi ( nu numai la haine, si ci la caracter ) πŸ™‚ si chiar imi place foarte mult. Viata fara hs ar fi chiar monotona. Sefa trebuie sa fac cinste cu o cafea poate in doua πŸ™‚


  25. caiidemare Says:
    avatar

    PACATOSUL DE MINI A AJUNJ PE AST SITE DIN DISPERARE,,TOT CAUTAM IMPREUNA CU BUNUL MEU PRIETE,,,GOGULE,,TOT FELUL DE SITE UNDE AS PUTE SI IO SA II ARAT CONSOARTEI CE SI CUM POATE POATE SO INDUPLECA SI O ACCEPTA SA NE INSELAM SI NOI CU STIINTA UNU DE ALTU,AZI ASE,,MAINE ASE,,PANA DADUI DE AST PACATOS DE SITE CU POZE FRUMOASE CA DEH CINE NU STIE CARTE SE BUCURA PANA SI DE POZA LUI TOV DE LA INCEPUTUL FOSTELOR MANUALE


  26. Hathor Says:
    avatar

    Astazi mi s-a parut ca timpul sta pe loc dintotdeauna… doar gandurile mele alergau fara sa stie unde sau de ce… si in final m-am simtit obosit la treizeci si ceva de ani ca un batranel de opt zeci avand parca pana si deziluziile unui octogenar. Doar speranta intr-o existenta ceva mai blanda, m-a facut sa iau o hotarare pe cat de ciudata pe atat de usoara…si curiozitatea mi-a dat curajul nebanuit al dorintei cunoasterii sau o alta masura a moralitatii… si uite asa am decis sa imi fac cont si sa intru pe acest site…
    Asezat la masa din bucatarie cu fata spre singura fereastra a incaperii, auzeam cum ideile ravasite de aceasta hotarare a mea protesteaza fara forma…insa am ramas surprins foarte placut de ce am gasit pe site si usor usor am petrecut o buna parte a zilei aici…
    Da voi avea o saptamana… in care voi fi prost… vorbim dupa experiment…


  27. daydream Says:
    avatar

    Curiozitatea a omorat pisica,asa si eu,hai sa vad ce e pe acolo,cum niste porniri deloc cuvioase(pacatoasa de mine) aveam de ceva vreme,mi-am facut cont,dupa e alta poveste…


  28. chimie Says:
    avatar

    Niste prieteni buni ne-au indrumat aici. Am facut contul si… dupa 4 ani jumate de studiat fenomenul, am facut si pasul acela care ne-a virusat definitiv si care ne-a facut sa ne intrebam: “de ce am asteptat atat?”


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.