Reclamatiile si swing-ul

Posted by pisicoasa on Monday Nov 12, 2012 Under Important

Rubrica reclamatii de pe site-ul de swing Hotswingers.org functioneaza prin intermediul membrilor ei care contribuie la buna activitate a site-ului de swing.

In urma reclamatiilor, adminii pe baza reclamatiilor primite iau masurile ce se impun : fie marcarea acelui cont ca suspect, fie stergerea contului de pe site in functie de gravitatea situatiei.

Reclamatiile se refera la mesaje ce le puteti primi fie cu invitatii la petreceri swing ce nu sunt organizate de catre site ori alte mesaje primite de la conturi de pe site .

Cum reclamati un profil ce va deranjeaza? Intrati in profilul persoanei pe care doriti sa o reclamati , sub profilul personal al acelei persoane aveti meniul pricipal in care a treia optiune cu un rotund rosu cu o dunga alba cu textul “Reclama acest membru” dati click pe el si va apare un camp unde trebuie sa completati motivul reclamatiei dumneavoastra. Dupa ce ati finalizat reclamatia, care trebuie sa fie cat mai la obiect si clara,  dati click pe “Trimite reclamatie” .

Trimite doar informatii reale si verificabile daca doresti sa reclami acest membru. Reclamatiile care nu sunt sustinute de suficiente informatii, vor fi ignorate.

Pisicoasa

4 Responses to “Reclamatiile si swing-ul”

  1. damecupopi Says:
    avatar

    Poate fi o optiune utila la un moment dat. Dar exista si o vulnerabilitate la aceasta procedura. Cum reclami un profil care te-a pus pe lista de ,,IGNORATI”? Nu mai ai posibilitatea de a intra in respectivul profil si de a accesa meniul aferent. Intreb deoarece ne-am confruntat cu situatia in care am intrat in contact prin mesaje cu unul din profilele de cuplu de pe acest site validate web, dar cu poze doar ale jumatatii feminine a cuplului (o anomalie din punctul nostru de vedere, pe care nu o s-o putem intelege niciodata si care din pacate nu e singulara). Respectivii, sau respectivul, s-au (sau s-a) simtit lezati ca am intrebat in mod firesc de ce ,,domnul” e asa de sfios si nu se expune aprecierii celor interesati, asa cum credem ca ar fi firesc pe un asemenea tip de site. Atat de lezati incat au considerat necesar ca dupa trei-patru fraze schimbate sa ne adauge pe lista de ignorati. Asta nu e o problema in sine, pentru ca sentimentul e reciproc chiar daca noi nu am finalizat operatiunea si la modul fizic prin meniul avut la dispozitie. Problema este ca prin acest mod se poate evita de catre cei interesati, raportarea unor comportamente si atitudini care nu sunt conforme regulilor acestui site. Punand pe lista de ignorati pe cineva care banuieste, sau care a realizat ca ei sunt cine incearca sa par a fi, se pot asigura astfel ca nimeni nu le poate incurca ”treburile” pe site. E doar o parere personala, cu o oarecare doza de paranoia 🙂 dar poate merita un pic de atentie din partea adminilor. Pisi, ai legatura… 😉


  2. pisicoasa Says:
    avatar

    Optiunea este utila ; din fericire au fost “eliminate” de ordinul zecilor profile care aveau atat un limbaj care lasa de dorit ori care cereau mai mult decat o relatie de … swing 🙂 cu iz de banuti. Din cate am vazut eu in ultima perioada sunt foarte multe profile , sfatuite si de catre admini, sau doar ghidati de placerea proprie care posteaza poze cu ambii parteneri inca de la bun inceput! Adminii le pot sugera cuplurilor de a posta si poze cu partea masculina insa nu ii pot obliga! In ceea ce privesc reclamatiile, adminii le asteapta pe toate cele … fondate!


  3. pisicoasa Says:
    avatar

    In ceea ce priveste problema reclamatiei unui profil care v-a pus pe lista de ignore, il puteti reclama fie prin numarul de profil ori prin username 🙂 Pisi va preda legatura!


  4. damecupopi Says:
    avatar

    Nu suntem pe site ca sa exersam compuneri la rubrica ,,Sugestii si Reclamatii”. Pana la urma e loc pentru toti sub soare. 😉 Atat timp cat nu dau prea mult cu secretiile in fasole.
    Dar nu putem sa nu ne intrebam de ce nu ar putea fi obligatoriu ca un profil de cuplu sa aiba poze de cuplu? Care ar fi inconvenientul? Si ne mai intrebam pe ce baza se face validarea web in cazul celor care au doar jumatatea mai slaba in poze (nu e ciudat ca peste 99% au pozele Ei si nu ale Lui)? Mergand pe logica ta Pisi (fara suparare:-)), am putea intelege, la fel de bine, ca adminii pot sugera cuplurilor sa posteze poze si cu partea feminina dar…nu-i pot obliga. 😉
    Dar pana la urma totul ramane la nivel pur retoric. Pentru cine umbla cu smecherii e la fel de usor sa falsifice o poza ca si sa obtina o validare web. Adevarata validare o face timpul. Nu poti pacali lumea la nesfarsit. 😉


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.