Hotswingers.org si Hotsw.eu

Posted by pisicoasa on Monday Jun 25, 2012 Under Uncategorized

Hotswingers.org , cel mai cunoscut si credibil site de swing din Romania, nu inceteaza sa ne surprinda.

Cuplurile swing , care adopta acest stil de viata , isi pot crea cont si pe Hotsw.eu ( Hot European Swing Dating) . Acest site se adreseaza in special cuplurilor care poate nu sunt din Romania si care isi doresc sa faca schimb de experiente si la nivel international!

Hotswingers.org sustine si sprijina Hot European Swing Dating si te invita sa i te alaturi!

Trebuie doar sa ai chef de distractie, nebunie si sa iti placa swing-ul.

Este foarte usor sa iti creezi un cont pe Hotsw.eu  si nu contine termeni de utilizare greu de respectat :

1. Acesta este un site pentru adulti. Trebuie sa ai minim 18 ani sau varsta legala prevazuta de legislatia fiecarei tari .

2. Prin crearea contului pe acest site esti de acord cu termenii de utilizare ai acestui site. Esti de acord cu termenii viitori , care pot fi adaugati in lista termenilor de utilizare si care conduc doar spre perfectionarea acestui  site de swing.

3. Esti de acord cu veridicitatea datelor din profilul tau si nu vei oferi poze ori informatii false despre profilul tau. Adminii acestui site isi rezerva dreptul de a lua masurile care se impun in caz de nerespectare a acestor termeni , chiar  stergerea profilului de pe acest site de swing.

4. Esti de acord sa colaborezi cu adminii acestui site, pentru a solutiona orice problema cu privire la contul tau pe acest site de swing. In cazul in care pozele din profilul tau ar ridica suspiciuni, ai obligatia sa confirmi cu webcam.

5. Ajuta adminii acestui site , prin reclamatii, pentru a solutia situatiile profilelor care ti se par a avea ceva suspect.

5 termeni care nu fac altceva decat sa permita desfasurarea intr-un cadru deosebit a cunoasterii si a promovarii swing-ului si la nivel international.

Pisicoasa

3 Responses to “Hotswingers.org si Hotsw.eu”

  1. Klau Says:
    avatar

    buna sunt nou pe acest site…si in swing….dar mi ar face placere sa iau parte la o petrecere…cu respect…un membru nou..Klau


  2. Klau Says:
    avatar

    p.s. as accepta cu placere si interes unele sfaturi…lucruri care ar trebui sa le stiu despre swing….daca mi le ar oferi cineva..multumesc


  3. pisicoasa Says:
    avatar

    Klau acesta este doar blog-ul site-ului. Petrecerile care se organizeaza pe site-ul Hotswingers.org sunt destinate atat cuplurilor cat si persoanelor singure, in limita locurilor si de acceptul organizatorilor acelor petreceri swing. Nu cred ca trebuie sa te invete cineva ceva despre acest stil de viata, swing, ci poti citi articolele de pe blogul oficial Hotswingers.org si chiar interactiona cu alte cupluri! Practicand inveti nu citind din carti.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.