O propunere “indecenta” :)

Posted by Anybody on Sunday Feb 21, 2010 Under Amuzament

Sa ne amuzam putin. Sau nu.
Sa presupunem ca un magnat rus (sau nu), va propune o suma de 100.000 de euro pentru o noapte de sex cu partenerul dumneavoastra de viata (nu trebuie neaparat ca partenerul sa fie de sex feminin). Ganditi-va ca suma respectiva, o sa va ajute sa platiti toate ratele de la banci si in plus o sa va puteti face si o casuta frumoasa ori sa va cumparati o garsoniera 🙂
Ce faceti in cazul asta?

Semneaza articoulul,
Micul Mogul Laurentiu 🙂

Ati face un compromis pentru suma de 100.000 de euro?

Loading ... Loading ...

P.S. Stiu, in film suma era de 1.000.000, dar este criza 😛

41 Responses to “O propunere “indecenta” :)”

  1. karmacoma Says:
    avatar

    Asta-i din ciclul “l-am mancat pe bamby”. So, ce as face eu. Pai, mi-as lua una bucata barbat din dotare, l-as spala, l-as pieptana, l-as pune sa se spele pi dinti, sa-si schimbe shosetele si l-as trimite pachet.
    Futu-i sheapa caprii ma-sii de treaba, sex cu doo vrea, ba si cu trei, ar vrea si swing dar sa aduca si el nisvacai bani in casa gramada din tri miscari de du-te-vino nu poate ha? Di ci? Ca nu ne permite moralitatea. Ihaaa… Ne “prostituam” noi la joburi pe un salariu ce n-are nicio legatura cu suma de 100.000 euro si acceptam sa ne “reguleze” la creieri toti sefii idioti (unii) si spunem ” da, sa traiti” si-aci o fi bai?
    Ca sa evit intrebari ce simtzesc eu ca ar urma de genul “dar tu ai face-o de-ti trimiti partenerul sa faca sex pe bani?” Ei bine, da….as manca-o si pe mama lui bamby. Adevarat ca daca magnatul cu pricina ar fi un soi de Robert Redford i-as da si rest fo cateva seri la rand :)))
    So, 1 noapte = 100.000 euro = da. Ca daca-l forjez corespunzator (ca daca e magnat tre sa aiba ceva anisori, n-o fi de 25 ani) in doo ore scap. 😛
    Gandesc ca daca e magnat, prost nu e ca nu facea atatia bani. La banii care-i are ar trebui sa fie spalat si oarecum destupat la minte. Si-acu n-o fi cel mai urat si prost dotat barbat.
    Deci daca ma gandesc mai mult s-ar putea sa-mi si placa 🙂 Pam pam


  2. joker2007 Says:
    avatar

    Dar Karma daca magnatul asta ar fi jegos,urat si cu o poola flescaita te-ai mai baga ?
    Daca mi-ar face oferta asta o las pe partenera sa aleaga.


  3. karmacoma Says:
    avatar

    Tu joker, m-am gandit si la asta dar putine shanse, Doamne-Doamne ma iubeste, nu-mi poate face asa ceva. 😛


  4. cherry Says:
    avatar

    Sigur ca trebe informat si partenerul, da sa aleaga?!, asta-i prea de tot!!! 🙂 Las` ca se spala magnatul ca doara ma gandesc ca are conditii 🙂 Vorba lui karmacoma, ne prostituam in viatza si facem compromisuri de nu-i adevarat…. da cu ocazia asta, cu genul asta de “prostitutie” nu te mai intalnesti numa in filme 🙂


  5. calinp92 Says:
    avatar

    Mai fratilor parerea noastra e ca prostitutia e prostitutie si pe 100RON si pe 100000euro. Daca oamenii s-ar iubii ar manca si o ceapa goala impreuna decat sa se vanda asa usor.


  6. damian Says:
    avatar

    prostitutie sa fie da sa o halim si noi !
    Haideratzi bah ca la ce nivel s-a ajuns in tara asta asta sa fie cel mai mare rau !


  7. pisicoasa Says:
    avatar

    anybody dar tu ce ai face in cazul asta? 🙂 parerea ta conteaza


  8. pisicoasa Says:
    avatar

    eu una nu mi-as da pisicosul nici pentru un miliard de euro pentru ca banii se pot face cu putin noroc si multa munca decat sa ajung sa-mi prostituez masculul 🙂


  9. joker2007 Says:
    avatar

    Stau si ma gandesc acum ce nebunii aveam in Cap pe la 18 ani.Locuiam in Bucuresti si stateam cu gasca si ne gandeam cum sa facem bani atunci, sa o taiem in Spania ca se zvonea ca merge bine la footoot de babe bogate te si distrai castigai si un ban cinstit.
    Pustani cu fantezii.


  10. bancposta Says:
    avatar

    “uameni” buni,familia(cuplul ) tot pe “prostitutie” se bazeaza, pentru ca nu-i asa, ia sa nu va aduca partenerul salariul acasa si sa-l “manince” dupa bunul plac ,sa vedeti ce “plini” de iubire va veti simti si ce chef deosebit de sex veti avea!

    @pisicoasa am eu asa o banuiala ca “doar” pt 100 mii euro ti-ai imprumuta partenerul ba dupa ce vei numara cu “miini tremurinde” banu` vei scapa s-un “bogdaproste”!de admirat optimismul cu privire la “producerea banilor” mai ales cind e vorba de 1 miliard euro
    cum pot sa atasez emoticons?


  11. karmacoma Says:
    avatar

    bancposta, doar pi messul meu merje sa bagi emoticoane, atat 😉


  12. Anybody Says:
    avatar

    Draga pisicoasa curioasa 🙂
    Am fost tras de urechiuse, facut hot, etc … pentru ca eu nu comentez la articolele scrise de mine 🙂 Imi fac curaj si spun : “Oui madame” 🙂
    Laurentiu.


  13. karmacoma Says:
    avatar

    Io nu pricep ceva….30 oameni au votat si de scris am scris 10 bucati. Adicatelea unii se joaca la botoane fara sa semnalizeze si ei aici o parere, da? Ce uameni domle …


  14. bancposta Says:
    avatar

    😀 PROBA


  15. karmacoma Says:
    avatar

    ntz, la naiba….si io voiam sa te atrag pi messul meu si sa profit de inocenta ta. la dracu’


  16. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    LoL ce subiect:D 1 Nu cred ca cineva o sa te plezneasca cu asa un teank de iepuroi pentru o partida de sex..:D 2 voturile vorbesc de la sine.greu as crede ca cineva nu si`ar pune mandria deoparte pentru teankul pus la bataie si 3 Suta de miare e tot suta de mii, mai ales ca vb.de Euro:) Pe cine nu “coafeazaasa” (vorba lui @karma) o suma asa mare?


  17. joker2007 Says:
    avatar

    Karma, eu daca vreau sa te trag pe mess-ul meu ce trebuie sa fac ? Nu vreau sa profit de inocenta ta, doar de corpul tau.Nu cer prea mult nu ?


  18. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Ne pare rau noi suntem unii dintre aceia care “se joaca la botoane” si nu au postat, dar nu am vrut sa riscam alte controverse. sry!


  19. caiidemare Says:
    avatar

    unde tre mai tovareseilor sa ma inscriu si eu deoarece mai pe ci mai pe colea mai direct si indirect doreste si pipota me sa fie jignita si umilita in ultimul hal si sa fie platita pt cele cateva minute de activitate eficace si eventualele flatulatii si sforaituri pe care le aloc,cat despre consoarta o conving eu sa ma dee,,mai greu este cu retrocedarea bunului,nu de alta dar o sa mai trebuiasca sa dee pisichera alti bani bunai sa fie scapa de asa exemplar feroce precum sunt,,numa bun de pus in loc de icoana,,in dictionar la numele All Bundy e pusa poza me,,,,


  20. karmacoma Says:
    avatar

    Nu joker, nu ceri prea mult ca io-s la dispozitia oricaruia care vrea sa ma foota deci stai linistit, nu-ti fa griji. So, mrrrrr


  21. kasablanca Says:
    avatar

    Noi am gasit solutia optima:
    Unul accepta si celalalt se ofera bonus:P


  22. joker2007 Says:
    avatar

    Am retinut Karma asa am sa si fac o sa stau linistit si am sa te astept ca de ,cica daca astepti ajungi mai repede la pasa decat daca insisti.Asa zic cei care au experienta in domeniu.:)))))


  23. marian21 Says:
    avatar

    Sincer, nu cred ca as face un astefel de compromis. Daca ea si-ar dori un alt barbat, acel barbat trebuie sa corespunda din toate punctele de vedere, nu doar cel financiar.


  24. fermecatul Says:
    avatar

    Frumos subiect… dar sa nu uitam prostitutia e ce-a mai veche meserie din lume iar banul “e ochiul dracului”oricine aude de asa suma de bani i-si calca mindria in picioare si se gindeste la avantaje.Poate cineva foarte instarit cu atctiuni la Bill Gates ar refuza asemenea propunere, si cum ne stim, suntem oameni deci supusi greseli………..Restul sunt vorbe dar pe praful din ziua de azi 99,9% ar accepta fara sa se gindeasca de doua ori.
    Cu respect Fermecatul


  25. joker2007 Says:
    avatar

    Adevarul e ca pe praful asta cine mai tine cont de principii ,cred ca am fi in stare sa ne dam si in cap ptr banii astia.


  26. marian21 Says:
    avatar

    De multe ori o astfel de propunere poate strica echilibrul unei relatii. Ma pun eu in situatia asta si daca as mi-as incuraja partenera sa acepte poate ca in timp nu as suporta ideea ca ea a facut-o cu acel cieneva (ca doar cand ai bani poti sa renunti mai usor la ceea ce ai si sa “cumperi” altceva), iar daca as incuraja-o sa nu o faca, in timp daca e mai continua criza asta, sa imi para rau ca nu am aceptat.


  27. cplu40vest Says:
    avatar

    criza necriza nu va incalcati principiile.swingul e distractie prostitutia e meserie.cu primul pierzi bani dar la schimb cu distractia cu al doilea castigi bani dar i ti pierzi respectul de sine.iar in cazul in care nu se intampla asa ceva e o…mare problema.


  28. danageo Says:
    avatar

    aplauze pentru cplu40vest!


  29. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    @joker2007 se numeste talharie..si e caz penal ce zici tu cu datul in cap..mai bine incearca o banca sau un oficiu postal:D Eu sincer nu as da in cap la nimeni niciodata pentru bani:)
    Nu era vorba de prostitutie ci` de o “propunere indecenta”:D pe o partida de sex..sau o noapte contra sumei 100 miare in euroi…si ramaneti flexati..nimeni nu va da asa o suma de bani pt sex ocazional:D
    @marian21 cand faci swing ..nu te deranjeaza ideea ca a facut`o cu acel cineva?:D dar pe ea ca tu ai facut`o cu altcineva?:P..daca te deranjeaza renunta la swing..pt.ar inseamna ca nu e de voi/tine:)


  30. bancposta Says:
    avatar

    corect,”prostitutia” are un cu totul alt sens si ca si minim presupune continuitate!nu poti numi prostituat(a) pe cineva care accepta sa faca sex contra cost 1 data in viata !inteleg reactia de oripilare a unora dar tin sa le reamintesc ca omul este o” maimuta extrem de adaptabila “si ca asa cum au reusit sa inteleaga propunera si/sau notiunea de swing prezentata de cineva si s-o accepte tot asa si o partida contra cost…100000 euro ,echivalent bmw decapotabil rosu ,paru`n vint,…vacanta …sau….fiecare completeaza …


  31. cplu40vest Says:
    avatar

    cei ce accepta sa si cedeze partenera pt 100.000 mai au putin si accepta aceasi bani si sa o suga.ca de.e cam tot pe acolo.serviciu contra bani


  32. bancposta Says:
    avatar

    da` cit e draga?


  33. mara_la_mare Says:
    avatar

    Partenera cedeaza ea singura pentru 100000 de euro, hai sa fim realisti. Si e foarte posibil sa imbine si utilul cu placutul. Mai interesant ar fi daca acest magnat rus ar prefera un barbat. Oare cati barbati (nu) ar ceda? 😀


  34. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    hi hi @mara buna intrebarea ta:D


  35. marian21 Says:
    avatar

    Eu nu as ceda ..:) sau poate asa gandesc acum cand nu sunt pus in fata faptului, insa sunt convins ca multi ar face asta.


  36. joker2007 Says:
    avatar

    Daca se dau bani astia parteera nici nu te-ar mai intreba ,ar veni cu banii acasa si da cu tescalaul de masa sispune:”Uite barbate ce buna sunt”.


  37. caiidemare Says:
    avatar

    la banii astia mai crezi mataluta ca se intoarce iapa me la un Bator ca mine? ce sa dee cu tescalaul de masa ca ramane acolo ananata si imi mai trimite si o vedere cu o iesle de 5 stele [[ da doamne sa nu ceteasca madam ca iar o iau pe coaja ca magarul in panta si nu mai pup eu swingareala si sex placut decat cu manuta mea stanga de cate minciuni inventez si eu aici pt aia 10000 de puncte]]


  38. cplu40vest Says:
    avatar

    oameni buni nu e despre ce ar face partenera ci de ceea ce a ti sugera voi partenerei.oricum e un lucru cunoscut ca doar masina nu se da .partenera merge singura


  39. caiidemare Says:
    avatar

    asa o fi la voi tovaraseilor cu masina ,,cat despre caruta me eu nu o mai pup decat atat cat sa ii pun fan si sa o duc la mester sa o pingeleasca deoarece doar iapa me se inhama la ea pe motiv ca duce manjii la graadinita


  40. joker2007 Says:
    avatar

    Daca te iubeste nu se duce sotia pentru 100.000 se duce sa vada cat de bun e ala la pat.
    :))))


  41. caiidemare Says:
    avatar

    TIN MINTE CAND MO IUBIT CEL MAI FEROCE IAPA ME ATUNCI CAND MO PRINS IN IESLE CU O MANZISOARA NEBREVETATA AMU 10 ANI.MAMA MAMA CE BICE AM PRIMIT EU PE CRUPA DE FUGEAM DE IMI SFARAIAU COPITELE,,,DE ATUNCI MI-AM PUS SINGUR CAPASTRUL SI NU MI-O MAI TREBUIT


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.