Sex anal-pro si contra..

Posted by McLeons on Tuesday Feb 9, 2010 Under Diverse

Se stie parerea majoritatii barbatilor,adora sexul anal..pt ca-i subiect tabu la femei,pt ca o fac putine sau pt ca ceea ce simt e ceva “altfel” decat in vagin…Lasand la o parte latura psihica,daca luam anatomia rectului ne dam seama si de ce: la “intrare” sunt si 2 sfinctere(sfincter-muski inelar ce inkide un orificiu) care amplifica senzatia “intrarii” si mentine un contact strans pe toata perioada actului sexual..apoi rectul are 2 curburi,una cu concavitatea anterioara si cealalta cu concavitatea posterioara iar dupa 12-14cm urmeaza un unghi la 90′(asta in ideea ca un penis are 15-18cm)..deci ne dam seama ca ceea ce simte un barbat la un sex anal,e total diferit de ceea ce simte facand sex normal-in vagin,care-i un tub drept….

Femeile care fac anal spun ca-i ceva mirific,cele ce n-o fac desigur stramba din nas si spun contrariu..

In concluzie sunt interesante parerile pro sau contra sexului anal si evident din partea ambelor sexe ..

79 Responses to “Sex anal-pro si contra..”

  1. marian21 Says:
    avatar

    Parerea mea ca gusturile nu se discuta. Fiecare face ce vrea si cand vrea. Asa si cu sexul anal, il faci doar cand esti suficient de pregatit atat psihic cat si fizic.


  2. NoidoiVoi Says:
    avatar

    olympus Tu de care parte a penisului ai fost la faza cu sexul anal?Sa stim si noi daca esti in masura sa ne spui daca-i bine sau nu cand esti penetrat, sau ne povestesti doar din auzite… sau din postura de penetrant.


  3. marian21 Says:
    avatar

    Sincer eu as incerca BDSM, insa cu cineva care stie si a mai facut asta inainte, asta poate ca si pentru ca imi place sa fac o treaba k-lumea


  4. crisss.flo Says:
    avatar

    Ah….deci suntem nepregatite nu?:)) of of mai mai


  5. olympus Says:
    avatar

    Karma, NU nu am incercat, desi se zice ca mai “sus” in sex nu se poate,….deci suntem mai jos,
    NU suntem experti, nici nu pretindem a fi, era doar parerea personala, iar daca am afensat pe cineva…imi pare rau, scuze nu am de ce sa cer
    marian21, asa este, gusturile nu se discuta, noua ne place, o facem , la cine nu sa nu o faca, simplu


  6. karmacoma Says:
    avatar

    So, olympus, de asta n-are ursul coada si maimutza par la cur, ca voi catalogati dupa propriile idei si putirintze. Deodata sexul anal e culmea culmilor si cum, nu ai facut sex anal si ai tupeul sa spui ca nu-ti place?! Unii isi iau placere din anal si bravo lor, eu imi iau placerea din cu totul alte practici de care poate voi n-aveti habar. Poate. So, n-am priceput-o pe aia cu mai sus sau mai jos dar nici nu-mi dau silinta foarte tare ca mi-e dificil sa pricep modul vostru de frazare. Asadar, fa-le tu pe toate si apoi vino si “urecheste-ma” pe mine ca nu fac sex anal.


  7. olympus Says:
    avatar

    ai luat-o in nume de rau, te rog sa nu te superi, dar de ce te ageti de ceva ce te simt ofensata, si arunci cu vorbe, eu nu am jignit si nu am aratat pe nimeni cu degetul, iar daca ma exprim mai greu (in romana), nu inseamna ca “frazarea noastra” difera de a voastra…


  8. karmacoma Says:
    avatar

    Din contra, ai aratat cu degetul si ai facut catalogari dar nu-i bai. Bine ca ne-am lamurit si putem dezbate mai departe alte subiecte. So, va invit sa comentati si alte subiecte care v-ar putea interesa.


  9. cplu40vest Says:
    avatar

    am vazut un comentariu mai sus al lui euliberschimbist care spunea ca sexul anal dpdv medical e fff placut.trebuie sa treaca la tagul despre bdsm.chestiile fff excitante care se fac dpdv medical si cu conotatie sexuala acolo se fac.aici e vorba de sexul anal dpdv sexual….cred eu.


  10. cplu40vest Says:
    avatar

    Sexul anal atata timp cat se face in conditii de igiena adecvate este foarte incitant foarte placut si relaxant.Noi suntem amatori.Chiar profesionisti.(glumesc)


  11. joker2007 Says:
    avatar

    Observ ca sunt cativa care se dau experti si incearca sa ne arate ca decat ce fac ei e bine.Suntem aici sa ne dam cu parerea ,nu “sa tragem de urechi”.


  12. bogdanbh Says:
    avatar

    Am facut sex anal de citeva ori . Am intilnit persoane carora le place , altele nu . E dreptul lor si trebuie respectat . Cit ma priveste pe mine , e super si orice barbat cu siguranta isi doreste sa faca .


  13. cherry Says:
    avatar

    O femeie trebuie sa fie pregatita psihic pentru sex anal, trebuie sa aibe deschiderea necesara pentru a se dezinhiba, sa aibe incredere deplina in partener. Daca capul (de pe umeri 🙂 ) este de acord atunci restul e poveste… daca nu, atunci este dureros si traumatizant. N-as dori nici celui mai mare dusman al meu sa fie violat anal…trebuie sa fie teribil de dureros!!!
    Cand am inceput aceasta practica am observat diferenta intre a fi relaxata (a dori sa fac asta) si a fi crispata (cu gandul doar la partea “cum sa si-o vare acolo!!!”) .
    In concluzie, femeile pot face sex anal si sa le placa asta numai si numai daca sunt pregatite psihic pentru asta, numai daca intr-adevar si-o doresc. Daca nu-s sigure, daca le doare (chiar daca nu au hemoroizi 🙂 ) inseamna ca undeva, in strafundul circumvolutiunilor cerebrale, nu vor asta….ca urmare nu are cum sa le placa…logic. 🙂


  14. Oprea Dan Says:
    avatar

    Buna cherry,
    ai perfecta dreptate ….dar as dori sa mai adaug ceva . Exista femei care si-o doresc , o fac de dragul partenerului , dar placerea este de discutat…. Chiar daca in strafundul circumvolutiunilor cerebrale vor asta , multe nu reusesc …. Organismul si anatomia fiecarei persoane joaca totusi un rol important ….


  15. raol Says:
    avatar

    Interesant tare subiectul acesta! Mie personal imi place la nebunie sexul anal,dar daca mai se poate si vaginal in acel moment,orgasmul provocat de aceasta dubla reusita ma trimite la granita inconstientei aproape! Intradevar senzatia de lesin am avut-o de multe ori,atat de intens este un astfel de orgasm! Si,dupa cum spuneau si altii,clisma e musai obligatorie si din considerentul ca ,nu mai vorbesti despre un sex anal in toata puterea cuvantului daca acea zona a placerilor supreme nu e alintata la inceput si …oral! Prima data cand am facut sex anal,dupa insistente lungi(ani chiar) am cerut chiar eu,ce-i drept la un paharel,si ,am avut o placere necunoscuta pana atunci ,placere de asa natura incat te facea sa regreti timpul pierdut pana atunci!
    Asa ca, sincer va spun ca sexul anal este pe departe cel mai intens act sexual trait de o femeie si va pot jura asta cu ….un deget in fund,asa ca sunt deja excitata numai la gandul asta nastrusnic!


  16. danageo Says:
    avatar

    Nu sunt curioasa cum este un orgasm anal, am incercat si este foarte dureros sa fii penetrata dar recunosc ca-mi place sa fiu linsa si sa simt un deget in anus. Cel mai tare imi place insa sa fac eu sex anal la femei si barbati, senzatia ca domin in acele momente ma duce aproape instantaneu la un orgasm perfect!


  17. Deianu Says:
    avatar

    Mi se pare improbabil ca o femeie interesata de swing sa nu fi avut experiente bune de sex anal – desi se presupune ca NU este regula pentru ce nu este acceptabil intr-o relatie swing, cel mai probabil chiar de la prima experienta va da peste un barbat (celalalt) interesat de sex anal. Mai mult, daca are o atractie bisexuala nu vad cum poate evita mingiierele anale cu degetul (degetele) din partea partenerei.

    Dupa cat cunosc eu fiziologia si morfologia zonei, cu o initiere adecvata si precauta, sexul anal este o (mare) placere atat pentru femei, cat si pentru barbati, odata cu flexibilizarea treptata a orificiului anal. Mai mult, cu o tehnica buna, dubla penetrare bine facuta este o experienta extraordinara pentru orice femeie pregatita pentru asta, oarecum comparabila cu orgasmul homosexual determinat de masarea anala a prostatei la barbati.

    In cazul swingului, cu protectia si precautia necesare asigurate, sexul anal mi se pare o parte ce nu poate lipsi din program – concluzie categoric pro.


  18. bancposta Says:
    avatar

    ca barbat ,heterosexual,nu pot spune ca sexul anal este superior celui normal ca si senzatii!ba dimpotriva.in schimb pentru partea feminina ,trecind peste eventualele neplaceri initiale ,pare ca este ceva deosebit!in fapt ,pare ca este altceva decit in cazul sexului normal!nu mai bun ,la fel ,sau mai rau ci doar altceva …
    tot din experienta personala ,am ajuns la concluzia ca oricit ar dura preludiul in cazul sexului anal ,daca acest preludiu este condus de barbat ,tot vor aparea probleme la penetrare.este preferabil ca pregatirea sa fie facuta de partea feminina a cuplului cu ajutorul unui vibrator si bineinteles mult lubrifiant si f f multa rabdare


  19. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    Este o vorba ca femeile incearka sexul anal de doua ori in viata…prima data sa vada cum e si a doua oara sa verifice daca a fost intr`adevar chiar atat de naspa…iar daca a 2a oara nu a fost asa de rau..probabil va fii si a 3 a 4a etc..:) poate fi si dureroasa, insa numai daka Nu exista o buna pregatire anterioara…fizica si psichologika…..Ollympus aici sunt in mare acord cu tine prietene ……”ai incercat cu cine trebuie?, a avut suficienta rabdare?, sau a intrat cu usa-cu-tot?, pt ca depinde Foarte mult de prima incercare, este chiar definitorie , daca urmeaza sa-ti placa sau ba…” Cred ca sexul anal depinde de mai multi factor sa fie sau nu atat calitativ sexual cat si satisfacator! de exemplu de marire acelui penis cu care o faci..nu trebuie sa suferi de hemoroizi ca sa nu suporti sexul anal…. Penisul poate provoca rani grave unei femei in timpul actului sexului anal cat si vaginal….aviz barbatilor care poarta in penis piercinguri:)…barbatii trebuie sa acorde o anumita atentie femeilor mai ales daca acestea nu sunt suficient de relaxate….deci ca sa si placa respectivei..concentrarea asupra partenera este obligatorie…atat cat si folosirea unui lubrifiant….Penetrarea anala nu va aduce placere doar daca este DORITA…de ambele parti!… O femeie prea incordata…crispata sau temuta de sex anal nu va reusi sa primeasca niciodata un penis in anus,dar nici un mascul care nu doreste sau nu`l atrage penetrarea anala…Noi de ex nu suntem adepti niciunul al sexului anal..facem sex anal poate odata pe luna sau 2ori…dar este dorit atat de Ea cat si de Mine…..Mik exemplu` …am intalnit si femeie care nebunea/turba cand era penetrata anal..atingea un nivel de extaz rar si neintalnit de mine pana atunci!Daca imi zicea/povestea cineva poate nu credeam ca exista asa un nivel de excitare penetrand anal o femeie.. Se intampla in anul 2000` si a fost prima tipa care m`a prostit:)sa fac sex anal:D Inainte de Ea am avut o relatie de 6 ani cu o tipa cu care am avut 2 incercari dar nu ia placut..nu mi`a placut..nu ma atras..si nici pe ea..deci prin urmare am lasat`o balta de anal:) Gusturile nu se discuta deci nu cred ca Karmacoma poate fii tikhetata pt ca nu a incercat si nu o atrage:D Nu pe oricine atrage sexul anal…pfffffffff cat am scris…feraska:D


  20. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    mika corectare…de marimea acelui penis cu care o faci …scuze


  21. Deianu Says:
    avatar

    Pregatirea sexului anal poate fi facuta cel mai bine de partener(a), are cel mai bun acces in partea anala si, in plus, face parte din joc. Din experienta proprie, stimularea anala initiala cea mai buna se face cu degetele, simti direct orificiul si muschii de acolo si mai departe colonul, vaginul, colul uterin, utilizarea unor vibratoare sau jucarii, de la diametru mic spre mai mare, mi se pare mult mai potrivita dupa ce orificiul anal ramine destins ca urmare a excitatiei din faza de platou, inainte sau dupa orgasm(e) – o femeie pregatita poate “suporta” penetrarea anala sau alternativ cu cea vaginala sau dubla penetrare foarte mult timp. Nu am decit o singura experienta swing cu un cuplu, 5 partide sexuale, femeia nascuse natural de 2 ori, avea citiva ani de sex anal activ cu mai multi parteneri, si a preferat penetrarea cu propriile noastre dotari, s-a simtit de departe mult mai bine asa decit cu jucariile din cauciuc, plastic, zumzaitoare sau din sticla – caldura organelor masculine in actiune nu poate fi suplinita de nicio jucarie.


  22. Oprea Dan Says:
    avatar

    Intradevar sexul anal este un subiect delicat si mult discutat , cum reiese si din nr. comentariilor . Imi place sa fac sex anal , dar nu sint nici inebunit dupa el . Daca simt ca partenera il doreste si se simte intradevar bine , il fac cu placere .Personal pot sa spun ca am o placere mult mai mare normal decit anal si sint convins ca multi barbati simt acelasi lucru , dar nu recunosc . Esti atras intradevar ….ca este un fruct rar sau chiar interzis uneori….dar nu intodeauna gustul poate fi bun .
    @ Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Am avut si eu o relatie cu o tipa aproape doi ani si vreau sa-ti spun practicarea sexului anal cu ea era intradevar o nebunie …..avea multiple orgasme si era in al 9-lea cer . Insa , atentie ! In doi ani cit am stat inpreuna nu am reusit sa-i provoc nici un orgasm normal ….In concluzie sexul anal cred ca este bine venit in orice tip de relatie , atita timp cit e dorit si creaza placere persoanelor ….


  23. joker2007 Says:
    avatar

    Care spune Barbat ca sexul anal nu il atrage minte,din punctul meu de vedere,dar daca i se intampla ce mi s-a intamplat mie atunci ii dau dreptate.Sa dai peste o femeie care sa-si doreasca sa fac anal dar sa nu se gandeasca inaite la o mica “curatenie locala” e dezgustator.


  24. marian21 Says:
    avatar

    Normal ca nu poti face sex anal asa pe nespusa masa, trebuie in prealabil, asa cum s-a mao spus si mai sus , de o pregatire fizica dar si psihologica.


  25. cplu40vest Says:
    avatar

    chiar la ultima intalnire doamna din cuplu spunea ca ea ar incerca dar nu a facut o inca.dupe ora 2 si 2 sticle de sampanie a fost…..magnific spunea ea.si sincer sa fiu daca esti excitat cred ca orice e placut.doar sa ai dispozitia necesara


  26. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Noi consideram sexul anal ca fiind ceva ce nu poti face cu cineva de la prima intalnire sau a 2-a.P asta este nevoie de incredere totala in partener indiferent de care parte esti in acesta practica.Asa cum spunea si Karmacoma sexul anal te face sa te simti in opinia noastra in totalitate dominat ori asta nu poti lasa sa se intample decat dupa ce respectivii se cunosc si au capatat incredere maxima unul in celalalt.


  27. cplu40vest Says:
    avatar

    rugam o definire a increderii maxime capatate in cuplu de swingeri?nu de alta dar se spune ca mananci un sac de sare si tot nu stii langa cine stai(in familie)dar cand e vorba de un cuplu ocazional


  28. NoidoiVoi Says:
    avatar

    @cplu40vest Daca este vorba de un cuplu ocazional nu se pune problema sa faci sex anal(cel putin asa gandim noi)…cat despre incredere maxima era vorba de acea inceredere pe care o capeti in parteneri cu privinta la rabdarea de care au dat dovada in cele cateva intalniri.Nu ai de unde sa stii cat de delicat este tipul care ravneste la popoul tau decat dupa cateva intalniri in pat.Deci nu este nevoie sa mananci un sac de sare, delicat,piper si alte mirodenii ca sa capeti increderea necesara sau nu.


  29. joker2007 Says:
    avatar

    Cred ca nu tine doar de incredere ci si de dorinta, excitare.Daca vrei s-o faci poti sa-ti ghidezi partenerul cum sa intre ,cat si cand sa se opreasca.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.