Re-validarea prin webcam

Posted by pisicoasa on Saturday Jun 30, 2018 Under Important

“Am fost validati inca de la inscrierea pe site (chiar si in urma cu zece ani), mai este nevoie sa fac o re-validare prin webcam?” Este intrebarea cu care administratorii site-ului de swing HotSwingers se confrunta zilnic. Si nu putini sunt cei carora daca le trimiti mesaj la profil sa-si faca re-validarea prin webcam se simt “nedreptatiti” si incep sa aiba un limbaj nu tocmai civilizat la adresa noastra.

NU intamplator am abordat acest subiect, ci reprezinta o necesitate ca un utilizator, cuplu sau persoana singura, sa aiba un profil completat cu informatii reale, cat mai apropiate de adevar si re-validare prin webcam activa la profil.

Cele mai frecvente cauze pentru care este necesara re-validarea prin webcam sunt:

– cuplul s-a separat intre timp;

– cuplul nu mai exista dar este disponibil unul din parteneri; de cele mai multe ori ramane doar partea masculina care se da drept cuplu si cand trebuie sa se intalneasca la o cafea sau la o simpla conversatie in afara site-ului, invoca fel de fel de motive pentru care doamna nu este prezenta (doarme, munceste, este in baie, este plecata din localitate etc)

– pozele sunt prea vechi si partenerii nu mai corespund cu realitatea. Trecerea timpului ne afecteaza, mai mult sau mai putin, pe toti! Insa sa ai poze actualizate in profil, macar o data la 2-3 ani, mi se pare o chestiune de bun simt si respect fata de ceilalti utilizatori interesati de profilul vostru/tau

– se primesc reclamatii de la utilizatorii acestui site ca nu mai sunteti cuplu;

– se incalca Termenii de folosire a site-ului de swing romanesc Hotswingers, cu care ati fost de acord inca de la inscrierea pe site;

– exista suspiciuni ca profilul creat nu corespunde cu realitatea; de cele mai multe ori, persoanele singure (nu doar barbati singuri, ci si femei singure la presiunea domnilor din cuplu) amatoare de conversatii spumoase isi creaza cont de cuplu dar, in realitate, nu sunt cuplu.

Re-validarea prin webcam se face intr-un termen accesibil pentru utilizatori si este un lucru ce implica un minim de efort din partea celui ce solicita aceasta re-validare: nu dureaza mai mult de cinci minute si recertifica ca sunteti un profil real! Lucru apreciat si cerut cu fermitate de utilizatorii acestui site de swing!

Inainte de a solicita o re-validare prin webcam, verifica-ti profilul si asigura-te ca ai completat corect, complet si cu informatii reale profilul, ati incarcat poze recente in profil, ce pot fi validate, care va apartin si nu sunt luate de pe internet si apoi Contacteaza un admin (partea stanga a meniului)

Nu uita ca timpul este o resursa extrem de pretioasa de ambele parti! NU vrem nici sa-ti pierdem timpul dar nici timpul nostru sa fie pierdut!

Sa auzim numai de bine pana la urmatoarea postare si swing placut va dorim tuturor,
Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.