Albumele video pe site-ul Hotswingers.org

Posted by pisicoasa on Sunday Jul 7, 2013 Under Important

Site-ul de swing Hotswingers.org tine cont de parerea ta si vine in ajutorul membrilor lui, simplificand modalitatea de a va adauga filme in profilul vostru.

Cum incarc filme pe site-ul Hotswingers.org?

Intrati in partea stanga a meniului, dati click pe Albume video si sunteti redirectati catre pagina de incarcare.
Creati un album nou , alegand un nume apoi dati click pe creaza album.

Dati click pe butonul Browse (stanga), incarcati filmul din fisierul de unde il aveti salvat, apoi dati click pe Incarca filmul (partea dreapta).
Atentie : Dupa ce dati UN SINGUR click pe buton, aveti rabdare sa se incarce fisierul pe server. Daca nu aveti conexiune la net buna, aceasta poate sa dureze si peste 15 minute.

Dupa ce vi s-a incarcat filmul, mai puteti face o ultima modificare inainte de a termina operatiunea : sa fixezi taxa pentru vizualizarea filmului tau.
NU uita ca albumul video este PRIVAT, iar taxa maxima pe care o poti selecta este de 5.000 de puncte ( jumatate din puncte fiind primite la profilul tau sub forma de puncte, iar cealalta jumatate fiind taxata de site).

NU uita sa dai click pe Salveaza setarile si starea contului tau se va schimba in filme schimbate, fiind necesara aprobarea unui admin de pe site-ul de swing pentru a deveni activ. In cel mai scurt timp vei primi un mesaj, prin care esti informat : contul tau a fost marcat ca activ sau suspect (in care ti se specifica si ce modificare trebuie sa faci pentru a deveni contul tau activ)

Ce trebuie sa aveti in vedere :

1. Se accepta DOAR FILME PERSONALE :
Daca aveti cont de barbat singur sau femeie singura nu vor fi acceptate filmele in care apar si alte persoane, fiind marcate direct ca sterse.
Adminii verifica filmul din profilul dvs, confruntandu-l cu pozele din profilul. Daca filmul nu corespunde, filmul va fi sters direct din profilul tau.
NU sunt acceptate filme care contin sigla altui site, acele conturi care vor posta filme de acest gen fiind marcate ca suspect, iar orice tentativa de acest gen va fi penalizata : fie prin amenda in puncte la profil ori prin stergerea contului, in functie de gravitatea faptei.

2. Puteti incarca DOAR FILME IN FORMAT .flv (flash video) :
Din punct de vedere tehnic, doar filmele in format .flv se pot afisa in profil. Daca incercati sa incarcati orice alt format de film, nu va functiona. Va rugam sa nu incarcati decat filme in format .flv (flash video).

3. Daca formatul filmului nu corespunde trebuie sa faci CONVERTIREA FILMULUI IN .flv :
Daca nu aveti filme in format .flv, si le aveti in alt format, de ex, .mpg, sau .avi, trebuie sa le convertiti in format .flv inainte sa le incarcati pe site.
Pe site-ul Hotswingers.org gasiti si un link catre un program care iti face convertirea filmului in formatul cerut de site!

4. Incarcati filme mai mici de 50 mb, in format FLV.
NU uitati ca si dimensiunea filmului pe care incercati sa il incarcati pe site conteaza, de aceea aveti in vedere dimensiunea limita specificata!

5. Taxa de vizualizare a fimelor tale ar trebui sa fie cat mai mica :
Pentru a fi vizualizat de mai multe cupluri, filmuletul tau ar trebui sa fie lipsit de taxa de vizualizare sau sa fie una cat mai mica. In acest fel, vei avea multe cupluri interesate de profilul tau si vei putea castiga simpatia multor cupluri swing compatibile

Spor la incarcat filmulete video cat mai excitante si mai swingers va ureaza a dvs,
Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.