Super private swing (after) party!

Posted by pisicoasa on Thursday Apr 25, 2013 Under Cluburi Swing

Party-ul swing super private swing party s-a incheiat insa amintirile si experientele frumoase au ramas in mintea cuplurilor participante. Nu trebuie sa fiti tristi pentru ca deepcentral nu se opreste aici : urmatorul swing party se va desfasura in week-end-ul 10-12 Mai 2013 unde organizatorul va asteapta la Royal Private Party!

Organizatorul a facut dovada inca o data, daca mai era nevoie, ca un party swing are nevoie doar de 3 lucruri : perseverenta, dedicatie si ingeniozitate! Un party swing care face ca zona Brasovului sa adune cuplurile swing amatoare de o atmosfera hot!

Comentariile dupa party stau marturie ca acest party swing a fost un real succes :

“Un party cu o atmosfera incendiara!!! cupluri pe masura,acel play room incet,incet o sa se mute la parter!!! Multumim organizatorului pentru premiul acordat!”

“un party de senzatie:::totul la superlativ”

“suntem foarte fericiti ca am putut fi partasi la un asemenea eveniment de inalta factura…cu cupluri deosebite , cu organizare pe masura…si cu o atmosfera dementiala…multumim tuturor celor care au interactionat cu noi si le zicem clar si raspicat ca ne au placut maxim si ca abia asteptam sa ne revedem…cat despre organizator si locatie…numai cuvinte la superlativ…UNTIL NEXT TIME…HAVE A GOOD LIFE”

“UN SUPER PARTY CU ,CUPLURI SUPER DE CALITATE, ORGANIZAREA ASA CUM NE ASTEPTAM SI ASA CU NE-AM INVATAT IMPECABILA …..CUVINTELE SUNT DE PRISOS CEI CE VOR SA SIMTA ATMOSFERA DE SWING DIN OCCIDENT POT VENI LA ACESTE PARTYURI .”

“Distractie la superlativ! Ne-a placut la toti trei si mai venim :)”

“.. o petrecere frumoasa, atit atmosfera cit si participanti,…tare de tot, urmatorul pas DEEPCENTRAL CLUB …”

“A fost si pentru noi primul party aici si putem spune ca ne-a placut foarte mult: organizarea exceptionala, cuplurile frumoase, relaxate si sexy, muzica buna. De abia asteptam sa revenim ! ”

“Primul party la care am participat 🙂 …. a fost frumos …. foarte bine organizat …. super locatia …. gazda de nota 10+ …… vom reveni cu siguranta ! …. Kisses ptr toti participantii cu care am interactionat … cireasa de pe tort este acel Play Room care face senzatie 😀 ….. Multumim Organizatorului ptr invitatie :* ”

Swing placut tuturor si o atmosfera cat mai hot,

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.