Super private swing (after) party!

Posted by pisicoasa on Thursday Apr 25, 2013 Under Cluburi Swing

Party-ul swing super private swing party s-a incheiat insa amintirile si experientele frumoase au ramas in mintea cuplurilor participante. Nu trebuie sa fiti tristi pentru ca deepcentral nu se opreste aici : urmatorul swing party se va desfasura in week-end-ul 10-12 Mai 2013 unde organizatorul va asteapta la Royal Private Party!

Organizatorul a facut dovada inca o data, daca mai era nevoie, ca un party swing are nevoie doar de 3 lucruri : perseverenta, dedicatie si ingeniozitate! Un party swing care face ca zona Brasovului sa adune cuplurile swing amatoare de o atmosfera hot!

Comentariile dupa party stau marturie ca acest party swing a fost un real succes :

“Un party cu o atmosfera incendiara!!! cupluri pe masura,acel play room incet,incet o sa se mute la parter!!! Multumim organizatorului pentru premiul acordat!”

“un party de senzatie:::totul la superlativ”

“suntem foarte fericiti ca am putut fi partasi la un asemenea eveniment de inalta factura…cu cupluri deosebite , cu organizare pe masura…si cu o atmosfera dementiala…multumim tuturor celor care au interactionat cu noi si le zicem clar si raspicat ca ne au placut maxim si ca abia asteptam sa ne revedem…cat despre organizator si locatie…numai cuvinte la superlativ…UNTIL NEXT TIME…HAVE A GOOD LIFE”

“UN SUPER PARTY CU ,CUPLURI SUPER DE CALITATE, ORGANIZAREA ASA CUM NE ASTEPTAM SI ASA CU NE-AM INVATAT IMPECABILA …..CUVINTELE SUNT DE PRISOS CEI CE VOR SA SIMTA ATMOSFERA DE SWING DIN OCCIDENT POT VENI LA ACESTE PARTYURI .”

“Distractie la superlativ! Ne-a placut la toti trei si mai venim :)”

“.. o petrecere frumoasa, atit atmosfera cit si participanti,…tare de tot, urmatorul pas DEEPCENTRAL CLUB …”

“A fost si pentru noi primul party aici si putem spune ca ne-a placut foarte mult: organizarea exceptionala, cuplurile frumoase, relaxate si sexy, muzica buna. De abia asteptam sa revenim ! ”

“Primul party la care am participat 🙂 …. a fost frumos …. foarte bine organizat …. super locatia …. gazda de nota 10+ …… vom reveni cu siguranta ! …. Kisses ptr toti participantii cu care am interactionat … cireasa de pe tort este acel Play Room care face senzatie 😀 ….. Multumim Organizatorului ptr invitatie :* ”

Swing placut tuturor si o atmosfera cat mai hot,

Pisicoasa

2 Responses to “Super private swing (after) party!”

 1. stoica69 Says:
  avatar

  unde si cum ma pot inscrie pentru Royal Private Party din data de 10-12 mai?


 2. pisicoasa Says:
  avatar

  Petrecerea Royal Private Party se adreseaza doar cuplurilor.
  Toate detaliile legate de swing party le aveti pe site-ul http://www.hotswingers.org/party.php?93


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Our organization was founded by mystic David Hoffmeister, whose teachings and practical demonstration of a life devoted to forgiveness are an inspiration to all. We hope that you enjoy a course in miracles Spain , the purpose of which is to extend the message of truth and bless all those who come upon it. if you want נערות ליווי you can find it here Let this collection of free ACIM resources and teachings from David Hoffmeister illuminate your mind and bring you a deeper clarity, understanding, and experience of the teachings of A Course in Miracles. Follow a course in miracles now. Want to meet Muslim Singles? Check out muslims4marriage.com Trying to find slot games terpercaya akuhoki ? Check out this page: https://akuhoki.com Trying to find slot games terpercaya akuhoki ? Check out this page: https://akuhoki.com