Amazing Swing Private Party 11-13 Ianuarie 2013

Posted by pisicoasa on Sunday Jan 6, 2013 Under Cluburi Swing

Un party swing asteptat cu sufletul la gura de toate cuplurile swingers, inca de la finele anului 2012!

Cuplul Boby/Cora deschide seria petrecerilor swing cu un party wow, de la care nu vor lipsi swingul si buna dispozitie totul condimentat cu o locatie exclusivista si cupluri swing de exceptie.

La acest party swing realizat in zona Brasovului, sunt asteptate cuplurile de swingeri cu adevarat dezinhibate, dezinvolte si noncomformiste, care stiu, pot sau vor sa se distreze si sa petreaca un weekend swing plin de provocare, mister si senzualitate.
Tematica party-ului este reprezentata de distractia swing sub toate formele sale intr-o atmosfera de swingers club cat se poate de reala

La AMAZING SWING PRIVATE PARTY, Sexy dress-code-ul este ABSOLUT OBLIGATORIU, intrucat se doreste ca imaginea de ansamblu dupa orele 23 atat vineri cat si sambata seara, sa fie una care inspira provocare, pasiune si erotism desavarsit.

In acest sens cuplurile participante vor primi in prealabil un mesaj privat in care li se va explica in cel mai mic detaliu, ce este si in ce consta Sexy Dress code. Sexy Dress code-ul la AMAZING SWING PRIVATE,este OBLIGATORIU si nu se negociaza sub nicio forma.

La AMAZING SWING PRIVATE ,vor avea acces numai cuplurile validate prin web de catre adminii siteului Hot swingers.

ORGANIZATORII ISI REZERVA DREPTUL DE A SELECTA PARTICIPANTII IN BAZA UNOR CRITERII FOARTE RIGUROASE SI OBIECTIVE (referinte si recomandari de la alte cupluri studiate cu maxima atentie) in conformitate cu prevederile art.22 din regulamentul www.hotswingers.org.

Art 22. Statutul de membru, VIP sau Admin al siteului HotSwingers.org cu sau fara toate validarile din partea adminilor, nu garanteaza prezenta la petrecerile organizate de HotSwingers.org sau partenerii sai. Dreptul de-a accepta sau refuza participarea oricarui membru al siteului la astfel de petreceri revine in EXCLUSIVITATE organizatorilor

PARTICIPAREA LA PARTY SI RESPECTAREA SEXY DRESS CODE NU IMPLICA SI OBLIGATIVITATEA CUPLURILOR DE A FACE SWING.

Locatia este una de exceptie pentru desfasurarea unui eveniment swing de inalta calitate si drept urmare exista garantia placerii si distractiei depline. Mentionam ca in incinta in care se va desfasura party-ul vor avea acces doar participantii, locatia fiind inchiriata in REGIM SELF CATERING, pentru a crea un cadru de securitate si discretie totala.

Locuri disponibile cu cazare 17, dupa cum urmeaza:
10 cupluri in vila in care se tine petrecerea
7 cupluri intr-un hotel de 3*** situat la 3 minute de mers cu masina

Incepe anul in cel mai frumos si excitant mod cu putinta, ia-ti partenerul/partenera si vino la Amazing Swing Private Party (11-13 Ianuarie 2013)

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.