Swing-ul si troienele

Posted by pisicoasa on Friday Jan 27, 2012 Under Cluburi Swing

Seria HOT PRIVATE SWING continua cu un party senzatie. Este timpul pentru senzatii speciale, foarte fierbinti, intr-un cadru cu adevarat deosebit. Va asteaptam intr-o adevarata atmosfera de swingers club, sa petreceti impreuna cu noi, un weekend plin de erotism si senzualitate.

La acest party sunt asteptate cuplurile de swingeri cu adevarat dezinhibate, dezinvolte si nonconformiste, care stiu, pot sau vor sa incerce sa se distreze si sa petreaca un weekend swing plin de provocare, mister si senzualitate.
Tematica party-ului este reprezentata de distractia swing sub toate formele sale intr-o atmosfera de swingers club cat se poate de reala.

Organizatorii asteapta cele 20 de cupluri inscrise la acest party sa petreaca impreuna si sa reuseasca sa topeasca zapada.

Cum Romania este introienita, si la propriu si la figurat, le dorim celor care au plecat deja spre munte un drum bun, fara incidente si sa aiba parte de un week-end hot asa cum numai organizatorii stiu sa o faca!

Pisicoasa

P.S. Aceasta este cea de-a doua petrecere a lunii ianuarie semnata Boby/Cora , la care locurile au fost ocupate imediat 🙂 Asta spune multe nu?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.