Swing-ul si Revelion-ul

Posted by pisicoasa on Saturday Dec 31, 2011 Under Amuzament

Trezita de dimineata , la limita dintre anul vechi si anul nou, deschid messenger-ul sa vad ce mesaje am mai primit .

-La multi ani!

-La multi ani si dvs!

-Ce faceti? Unde petreceti revelionul?

-Chiar daca va spun nu stiti oricum. Va fi intr-un cadru intim oricum!

-Aha. Faceti si swing?

-O, da, va fi un revelion hot.

-Si … nu aveti nevoie si de un mascul in calduri langa voi ?

-NU, multumim .

-Aha, dar faceti swing intre voi?

-Nu ti se pare ca esti cam indiscret?

-De ce ? Cand stai infipta nu ti se mai pare asa nu?

-Cred ca ai gresit si persoana si locatia.

-Dar ce ? Ai prefera sa trec la fapte direct ?

– …. ”

Daca va intrebati de ce am redat aceasta conversatie va voi raspunde franc : nu imi place atunci cand barbatul negociaza termenii si conditiile in care sa se prezinte de Revelion, auto invitat si cu un bun simt care tinde spre zero.

Sa nu fiu inteleasa gresit, nu spun ca toti barbatii singuri sunt la fel. Insa acesta a intrecut orice limita, contactandu-ma in repetate randuri si invitandu-se la noi.

Nu putine sunt cuplurile care se plang de astfel de ‘indivizi” care nu numai ca intra cu picioarele in viata personala a cuplurilor dar isi mai da si cu parerea despre ce calitati nemaipomenite au ei in comparatie cu partea masculina a cuplului.

Revelionul chiar si in varianta swing nu inseamna ca neaparat cei prezenti la o astfel de petrecere vor face swing . Swing-ul inseamna pasiune nu sex in varianta salbatica.

Swing-ul nu se impune swing-ul se simte si mai ales cand exista  atractie intre cuplurile respective.

La ceas aniversar si fiind foarte aproape de trecerea dintre ani, va doresc sa nu aveti parte de incidente de acest gen si un swing cat mai de calitate!

A dumneavoastra,

Pisicoasa

2 Responses to “Swing-ul si Revelion-ul”

  1. Oradenii Says:
    avatar

    Da din pacate barbatii sunt cam insistenti si nu stiu unde sa se opreasca. Am fost intr-un club din Olanda in care aveau acces si barbati. Dar stiau sa se comporte, altfel personalul de paza ii dadea afara imediat. Despre astea cred ca am sa scriu mai multe intr-un articol daca o sa-mi permita proprietarul site-ului.


  2. pisicoasa Says:
    avatar

    Chiar am dori sa aflam si parerea unui cuplu despre acest lucru. Acest articol a fost scris mai mult fiindca m-a deranjat atitudinea acestui barbat care se crede swinger si care tot anul 2011 nu a facut altceva sa ma intrebe pe messenger daca imi place masura lui, daca as accepta sa fie si el intre mine si partenerul meu, daca vreau sa ma intalnesc cu el fara ca iubitul meu sa stie. La inceput l-am considerat un om normal insa mi-am dat seama ca era de fapt obsedat de dimensiunea penisului si ca asta era tot ce conta pentru el – sex- si atat. Nu spun ca toti barbatii din swing sunt la fel, pacat insa ca 5% dintre ei ii discrediteaza. Respect si admiratie pentru persoanele care stiu sa citeasca printre randuri si sa mearga mai departe in swing si cand se lovesc de un NU. hotarat


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.