Hotswingers, cu bune si rele

Posted by pisicoasa on Monday Jul 11, 2011 Under Uncategorized

De peste 8 ani, Hotswingers a trecut si prin bune si prin mai putin bune.

Nu a fost scutit de certuri, invidii, articole injurioase atat la adresa proprietarului site-ului cat si a unor membrii (activi sau care dimpotriva au ales sa plece de pe site ) , rivalitati si orgolii ascunse.

Am schimbat de doua ori fata site-ului pentru ca ne dorim sa arate cat mai bine si sa fie totul cat mai accesibil membrilor nostrii.

Am organizat peste 40 de petreceri swing atat in Bucuresti, cat si in tara : Piatra-Neamt, Cluj,Timisoara, Constanta  in viitorul apropiat in statiunea Bran si la Baile Felix. Multumim tuturor participantilor care ne-au sustinut si care ne-au fost alaturi in decursul acestor 4 ani frumosi in care am cunoscut persoane dragi si care ne-au devenit prieteni. NU am fost lipsiti si de incidente minore insa le multumim celor care au fost alaturi de noi si nu ne-au criticat prea tare chiar daca am mai avut “scaparile ” noastre.

Am incercat sa oferim membrilor nostri ceea ce ne place si noua sa primim : obiectivitate, promptitudine , o atmosfera lejera si prietenie. Concursurile cu premii diferite nu au lipsit in decursul acestor ani , multe cupluri dar si persoane singure care s-au bucurat de premiile primite dar si de diferite facilitati : accesul la petrecerile marca hotswingers, acces V.I.P. ,premii in puncte, premii constand in lenjerie intima etc.

Multumim si adminilor , si celor care sunt in continuare alaturi de noi dar si celor care au fost , pentru promptitudinea si obiectivitatea de care dau dovada in solutionarea problemelor legate de administrarea si bunul mers al site-ului.

Multumim membrilor fara de care nu am fi ajuns unde suntem astazi, care ne inteleg si ne sunt alaturi! Le multumim pentru ca ne arata , zi de zi, ce inseamna sa fi swinger si sa ai valori dar sa stii si sa te distrezi. Daca nu ar fi existat swingerii nu ar fi luat nastere salutul oficial al site-ului “swing placut”.

Rubrica SMS unde membrii nostri ne-au impartasit atat lucrurile bune, vesti triste ori de ce nu momente placute din viata dansilor ,a aparut din dorinta de a lasa un spatiu unde fiecare sa scrie liber ce gandeste, ce suprize pregateste in acea seara si eventuale propuneri pentru o noapte incendiara in compania altor cupluri.

Blog-ul oficial al site-ului hotswingers.org a fost o surpriza neasteptata 🙂 O realizare pentru comunitatea swing, in care au fost dezbatute ,in acesti 2 ani de cand exista, subiecte tabuu dar si subiecte care au starnit antipatii si rivalitati !

Chat-ul purtand marca hotswingers nu s-a dezmins si si-a schimbat infatisarea , oferind membrilor un acces mai avantajos si posibilitatea de a oferi camera doar acelor persoane carora doresti . Chat-ul s-a dorit inca de la inceput a fi o modalitate de contact eficienta si de a inlocui messenger-ul :), de a vorbi deschis si fara restrictii intr-o ambianta pe masura

Dupa ce am facut un scurt bilant si am trecut in revista cele mai importante realizari care mi-au venit acum in minte va intreb : ce ar trebui sa adaugam la forma actuala a site-ului ?

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.