Swing – “Adevar” sau “Provocare” ?

Posted by pisicoasa on Thursday May 6, 2010 Under Uncategorized

Cu totii am jucat cand eram mici jocul “Adevar” sau “Provocare”. Daca nu vi-l aminti am sa va explic cum se joaca :

Adevar sau Provocare este un joc foarte indragit mai ales pentru serile petrecute cu gasca. In grup, pe rand, cate un prieten raspunde adevarat la o intrebare sau accepta o provocare. Jocul este foarte indragit si pentru ca le da multora ocazia sa puna intrebari mai nebunesti sau mai intime pentru care nu ar fi avut curaj in mod obisnuit.

Jocul incepe dupa ce grupul se aseaza in cerc si este stabilita ordinea. Se alege o persoana care sa puna prima intrebare: “Adevar sau provocare” si al doilea jucator – cel ce va raspunde. Daca al doilea jucator alege Adevar atunci va trebui sa raspunda la intrebarea pe care o pune primul ales. Jucatorul poate refuza sa raspunda si sa aleaga, mai departe Provocare. Daca nu indeplineste nici provocarea este penalizat.

Se alege urmatorul, iar cel ce tocmai a raspuns sau a indeplinit porunca intreaba “Adevar sau Promovare” si i se spune ce are de facut. Si tot asa!

Toate intrebarile si raspunsurile vor ramane secrete si nu vor mai fi discutate dupa incheierea jocului. Aceasta este una dintre cele mai importante reguli pentru ca jocul sa fie frumos, iar jucatorii sa fie sinceri.

Cu cat sunt mai interesante intrebarile si mai amuzante provocarile, cu atat jocul va fi mai distractiv.

Intrebarea mea este atunci cand ati intrat in lumea swing, cum ati privit dupa un timp  aceasta experienta ca pe un “adevar” sau ca pe o “provocare ” ?

Keep in touch si astept raspunsurile voastre .

Pisicoasa curioasa

8 Responses to “Swing – “Adevar” sau “Provocare” ?”

 1. damecupopi Says:

  Da.


 2. NoidoiVoi Says:

  :) Ca pe un adevar provocator!


 3. NoidoiVoi Says:

  Am fost swingeri dintotdeauna numai ca nu am stiut…acesta a fost un adevar…Iar faptul ca ne-am facut curaj a fost o adevarata provocare. :)


 4. ferri Says:

  Nu am facut inca swing !am venit sa va ascult, sa vad daca e adevarat ce se vorbea despre swingeri la acea emisiune peOTV.A vorbit o D-na de la Sibiu sau poate Brasov care m-a impresionat.Ma surprins simplitatea cu care ii dadea lectii lui Nea Dan.


 5. pin_elas Says:

  Lumea swing e un adevar,a intra in lumea swing e o provocare.


 6. danageo Says:

  PROVOCARE!


 7. steve4sex Says:

  Cel mai interesant este Provocare sau Provocare


 8. cherry Says:

  Jocul erotic este intotdeauna un preambul minunat. Daca sexul incepe ca din joaca cu siuranta este mult mai interesant. Un cuplu prieten a achizitionat o ruleta erotica, cu pedepse erotice…mi se pare f.incitanta ideea si abia astept sa testez jucaria aceea de adulti :) Tot asa si jocul adevar sau provocare face cuplirile implicate sa socializeze mai usor intr-un mod distractiv, la fel, fiind un preludiu deosebit. :)


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

EKI.SH,an Australian E-store that specializes in high-quality counterfeit jewelry at affordable prices. We source for jewelry from the top brands in the jewelry industry in the form of bracelets, necklaces, bangles, rings, earrings, cufflinks. Luxury Designer Jewelry From AU We specialize in selling counterfeit products, which is what makes our products top quality and affordable. We sell jewelry from renowned brands such as Bvlgari, Cartier, Rolex, Hermes, Van Cleef, Hubolt, and Christian Dior among others. Believe us, that this sydney escorts is the most popular outcall service used by expats and tourists in Sydney as they provide guaranteed full service. Poker SBOBET