Blog-job

Posted by buburuzii on Saturday Apr 24, 2010 Under cerinte discutii

A nu se citi blow-job, desi, daca ma gandesc eu bine, poate fi considerat un blow-job…..un blow-job intelectual ( din mai multe motive). La fel ca blow-jobul fizic si cel intelectual, in functie de partener sau parteneri, poate sa duca la o placuta finalitate, poate sa aduca satisfactie reciproca. In plus majoritatea barbatilor suntem suspectati (mai in gluma, mai in serios), de catre reprezentantele sexului frumos, ca folosim acelasi organ atat in plan sexual cat si in plan intelectual. Vazand ca tot mai putina lume se excita intelectual, in ultimul timp, pe acest blog si amintindu-mi ca in perioada concursului celor 100 de commenturi am avut parte de o adevarata orgie intelectuala ( si asta din mai multe puncte de vedere), cu un numar impresionant de participanti, mi-a trecut prin minte ideea unui nou concurs.

In acest concurs nu va mai prima cantitatea ci calitatea, pentru ca in primul concurs prea multi au incercat sa isi adjudece premiul fara a-si face creierul sa transpire, scriind aceeasi fraza in 10 moduri diferite, doar pentru a ajunge la numarul de commenturi cerute. De aceasta data nu va mai fi necesara crearea a sute de commenturi ci de un singur post. Un post care sa respecte cerintele minime ale unei compuneri din clasele 1 – 8, adica sa aiba un inceput, un cuprins si o incheiere. Dar in acelasi timp sa fie placut, usor de lecturat si, pe cat posibil, interesant pentru cei care mai citesc blogul, deoarece ei vor fi juriul care va stabili castigatorii.

Concursul va avea o durata de 45 de zile, timp suficient, zic eu, pentru a compune un post interesant. Posturile le puteti pune pe aceasta pagina, sub forma de commenturi, iar editorii le vor prelua si le vor crea cate o pagina separata, unde sa poata fi comentate de ceilalti. Sau contactati direct un editor sau admin si transferati-i direct textul respectiv ( asta si pentru cei care ar vrea sa posteze/participe sub protectia anonimatului).

La sfarsitul celor 45 de zile, in cazul in care vom avea participanti, voi deschide o pagina cu un vot public, unde toti cititorii blogului sa stabileasca castigatorii.

Primele doua, dintre cele mai votate posturi, isi vor adjudeca premiile. Premiile nu vor mai consta in puncte pe site ci vor fi premii palpabile, oferite de catre Valentin si Andreea cu ocazia inaugurarii noului magazin virtual de lenjerie sexi : http://www.lenjeriehot.ro , ocazie cu care le uram mult, mult succes in noua activitate si le multumim pentru suport prin traditionalul “‘ ‘traiasca nasu mare (si nasa 😛 ) “.

Acestea fiind zise, in speranta ca vom avea parte de posturi cat mai interesante si mai provocatoare, nu imi ramane decat sa urez multa bafta si imaginatie viitorilor participanti. Voi afisa mai jos linkurile celor doua premii disputate, cu specificatia ca modelele, deocamdata, nu fac parte din premii, nu vor veni o data cu premiile…..dar mai negociez cu Vali asupra acestui aspect :).

http://www.lenjeriehot.r/p16-rochita.html

http://www.lenjeriehot.ro/p5-babydoll.htmlYouTube Preview Image

3 Responses to “Blog-job”

  1. caiidemare Says:
    avatar

    ase tovaraseilor,,,mai ales ca ati dat imediat si fugulita sa va onorati si premiile la asa zisul concurs precedent,,,oare de ce nimeni nu mai baga in seama acest blog? sau daca da de ce este asa de animat? 🙁


  2. damecupopi Says:
    avatar

    Daca tot e un concurs cu tenta literar-filosofica, poate era oportun sa se propuna si o tema. Asa va putea lumea sa fantazeze in liniste si nu o sa aiba nici juriul probleme de apreciere.In rest, pe frontul de vest nimic nou…


  3. buburuzii Says:
    avatar

    Damecupopi nu am propus nici o tema sa nu se simta lumea marginita, ingradita de preferintele mele. In plus, precum se vede, sindromul blogului a trecut, asa ca am lasat la libera alegere a fiecaruia.Fiecare scrie ce poate, ce ii trece prin minte…….


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.