Swing fara limite, dar . . . pana la bani :)

Posted by admin on Thursday Apr 15, 2010 Under Controverse

Acum doua zile am anulat o petrecere care se prefigura superba, in aceeasi locatie de la Eforie in care anul trecut de 1 Mai, “aerul a fost fooooarte umed”.

Cand am discutat conditiile cu proprietarul locatiei, eram foarte nemultumit ca nu poate sa imi puna la dispozitie mai mult de 96 de camere, ai chiar il rugam sa se intereseze la vilele din zona, sa inchiriem si alte vile.

Am inceput negocierile la rugamintile insistente ale multor cupluri, de a organiza o petrecere de 1 Mai, la fel ca anul trecut, practic, am fost tras de maneca si admonestat la modul cel mai serios (de unii) de ce nu ma implic mai mult, de ce nu organizez.. etc.

Dupa 45 de zile de la publicarea petrecerii, am avut 40 de rezervari din care 8 au fost platite. Oare criza a afectat in asa de mare masura swingul incat nu am putut avea macar 60 de cupluri swing din toata tara, care sa-si permita 60 de lei de persoana pe zi, pentru a avea un mega eveniment swing ?

Sunt curios, ce parere aveti despre aceste lucruri. Trebuie sa tragen concluzia ca in swing, cea mai buna alegere pentru un party swing este la plaja cu cortul, gratis, cu parfum de mici si bere ?

Tin sa reamintesc celor care nu au participat, sau nu stiu, ca in conditii aproape identice, am avut anul trecut un party cu 90 de cupluri partycipante, si absolut nici un cuplu nu a comentat cu privire la pretul serviciilor. (Pretul a fost aproximativ aceelasi, daca luam in calcul o noapte in plus de cazare pt petrecerea anulata de anul acesta).

As fi curios sa postati la acest articol, si sa ne spuneti, de ce nu ati participat la aceasta petrecere.

18 Responses to “Swing fara limite, dar . . . pana la bani :)”

  1. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    Hmm bun subiect:) La primele zile dupa postul partyului pe site ne-am gandit serios la varianta de a participa la acel party,stiind ca anul trecut a iesit super bine,iar anul asta chiar sau inscris cateva persoane indragite de noi.Pretul..hmm delok mare,chiar ieftin..cazare haleala 400/cpl 3zile.Ca nu am particicipat si de ce..low buget in perioada asta,plus ca peste 2 luni vine concediul de vara,alti bani..alta distractie!Din pacate costurile nu am socotit …ca 400ron ne costa si gata party beton 2nopti,dans distractie..aici mai intra 1700km dus/intors cu masina consum de 7l/100km=150l/benzina= 518ron plus alte cheltuieli…parfumul de mici si bere…cort,pasarele ciripesc,vine ursul. ..lopatzika,ceafa de pork ,Ceaun etc:D E tare ok..noi fiind amatori de iesiri …dar nu la mare,nu la party swing!:P


  2. raol Says:
    avatar

    Sincer imi pare rau ca nu ati mai reusit sa tineti acest party. Cuplul nostru nu putea veni oricum(motive personale in varsta de 4 anisori),dar totusi cred ca da,intradevar criza si-a pus amprenta si pe acesta petrecere pt ca ar trebui sa tinem cont ca ,in sw este implicata o categorie sociala de mijloc-sus si in mare parte aceasta categorie a fost afectata in mod direct de criza. Un alt aspect ce a contribuit in mica masura , dar care a contat , a fost presa destul de “bagareata” in ultimul timp (sa nu uitam doamna din Giurgiu sau Giany) , drept dovada o gramada de poze au fost retrase ,schimbate ori mai bine cenzurate pe site. Eu unul cred ca mult mai de succes sunt acum party-urile locale , restranse si ca nr de participanti (ultimul party propus in mod clar va fi organizat) , in acest fel socializarea si intalnirea cuplurilor fiind mai usor de relizat reusind astfel sa se creeze grupuri de sw-eri , fapt ce ar duce la o mai mare incredere intre membrii oarecum vehi pe site si in acelasi timp un control mai riguros pt cei noi intrati (comunicarea mai buna intre cei vechi ar duce la aparitia unor pseudo-admini prin recomandari de genul : “ii stii pe aia….?” — “da! sunt de treaba am auzit. au iesit Popestii cu ei”). Parerea mea
    Inca odata imi exprim regretul ca acest eveniment a fost anulat.


  3. bbwvanesa Says:
    avatar

    Imi exprim regretul ca acest eveniment a fost anulat si nu s-a gasit o cale, pt. a ne intilni cu cele 40 de cupluri, care sau inscris . Multi se inscriu doar pt a le fi admirate pozele, pt a vedea alte poze, a comenta greseli gramaticale sau cine stie ce le mai da prin cap , dar in nici un caz a face sw .


  4. pisicoasa Says:
    avatar

    domnul raol, daca stam bine sa analizam si sa ne gandim asa si cand mergem la piata se pot face poze de catre nu stiu ce publicatie. Haideti sa nu mai carcotim atata pe seama la niste evenimente despre care tot site-ul stie dar la urma urmelor nu stie nimic pentru ca nu a fost pe faza sau de fata. Ar trebui sa ne intereseze mai mult ce facem noi si nu ce face vecinul sa ne apucam sa barfim si sa amenintam … In alta ordine de idei, oamenii vor swing in cele mai bune conditii si la cele mai mici preturi, aproape de 0 daca este posibil pentru ca de fapt nu criza este de vina ci doctrina veche si prafuita!


  5. pisicoasa Says:
    avatar

    Eu personal cred ca d-l Valentin ar trebui sa nu mai faca petreceri din moment ce membrii nu doresc acest lucru si nu exista sustinere. Pentru ca sa nu credeti ca mic a fost efortul si timpul pierdut pentru a pune cap la cap toate detaliile acestei petreceri care a fost anulata! Atata timp cat toata lumea face swing dar vor merge in concediu cu mam mare si tanti mita,iertat sa-mi fie dar, mai bine nu mai scoatem capul afara si sa ne dam swingari.


  6. admin Says:
    avatar

    Raoul > Presa asta “bagareata” s-a “bagat” ca urmare a unor “ponturi” venite tot din partea unor swingeri. C-asa-i in Romania. Daca cineva iti zice NU, inseamna ca trebuie sa te razbuni.
    Oricum, nu din cauza presei nu au venit oamenii la party. Maine daca fac un party de genul ala, si il sponsorizez eu, sa fie totul inclus si sa fie gratis, iti garantez ca o sa fie full si oamenii se vor calca pe picioare.. chiar daca ar veni can can si 200 de televiziuni :))

    Nu sunt rautacios, asta e adevarul. La fiecare eveniment pe care l-am facut si l-am sponsorizat, locurile s-au ocupat instant, si prezenta a fost masiva.

    Cat despre ultima vreme, ce sa zic.. Doamna din Giurgiu a fost acum un an. Evenimente recente ? Giani a fost pozat in Bamboo, nu la un eveniment HotSwingers :)) Asa ca… mai pune-te putin la punct cu informatiile.


  7. pisicoasa Says:
    avatar

    eu cred ca rautaciosi vor exista tot timpul si nu ar trebui sa ne pierdem vremea ascultandu-i! Cine are urechi sa auda cine nu sa faca ce vrea.


  8. fermecatul Says:
    avatar

    Admin mare dreptate ai…daca organizai acest party fie si cu o suma modica de participare sa spunem 100 de ron tot sar fi gasit cineva sa comenteze…sigur ..dar daca era “moca” nu era absolut nici o probleme si erai mai mult ca sigur pupat intr-un anumit loc mai de toti. Ce nu stiu multi este ca “moca” ingrasa si nu da bine la sanatate.
    Cu respect Fermecatul


  9. joker2007 Says:
    avatar

    Eu am urmarit cu interes acest eveniment din 2 motive:
    1) Mi-ar fi placut sa particip ,dar regulile nu se comenteaza, ele se respecta indiferent daca iti convin sau nu, si consider ca asa trebuie sa faca toti de pe acest site pentru ca asta inseamna respect si fara respect nu vad cum sa te intalnesti cu cei de pe aici.
    O paranteza aici vreau sa fac si sa vin cu un sfat: Pe acest site se gasesc barbati si femei singure si ar fi corect ca ei sa nu fie discriminati ptr ca nu formeaza un cuplu, trebuie facuta o selectie de participare dupa calitatea omului.
    2) Urmaresc cu interes ce se intampla pe site,(chat,blog) si am observat ca majoritatea sunt aici doar ca sa pacaleasca pe careva, sa aiba un profit de pe urma celorlalti(aici intra si cel material), nu sunt pentru swingul adevarat daca pot sa ma exprim asa.
    De fiecare data cand intram pe site ma uitam si la numarul de participanti inscrisi la party. Aici cel care se ocupa de party cred ca trebuie sa priveasca din doua unghiuri succesul unui eveniment de acest gen:unul dpdv al ocuparii locurilor si atingerea numarului de persoane necesar ptr a avea loc evenimentul si al doilea dpdv al calitatii celor care participa.
    Nu cred ca banii au fost totul, mie nu mi s-a parut scump, dar cred ca majoritatea au vazut acest party depe litoral la fel ca party-ul care s-a impamantenit la noi de 1 Mai.


  10. McLeons Says:
    avatar

    Jokere,as fi curios sa detaliezi pctl.2 al comentariului tau..cand spui majoritatea te referi la 70-80% din useri…Cam ce profituri crezi ca ar urmari aceasta “majoritate”,a?In ceea ce priveste “pacalitul”..sunt de acord cu o singura corectie…cei ce vor sa pacaleasca(cu poze,cu ceea ce spun ca vor,etc)sunt minoritate si nicidecum majoritate… 😉


  11. fermecatul Says:
    avatar

    Jokere..problema e urmatoarea, sti cit de mult timp iti ia sa organizezi un party? Oare crezi Jokere ca ar fi un party din care sa fie profit?Cit despre cei ce doresc sa pacaleasca sfirsesc prin a se minti ei singuri..si nu este frumos.Ore tu crezi ca nu a fost si o problema financiara?Uite ceva de medidat crezi ca petrecerea de 1 mai daca era gratuita crezi ca nu erau discutii?Cit despre”descriminare” sigur au fost cerintele unor cupluri de a nu participa femei si barbati singuri……organizatorul sa conformat cerintelor(vezi “Bilantul unui party nereusit)
    Cu respect Fermecatul


  12. raol Says:
    avatar

    Nu stiu cam pe unde am spus ca pozele aparute in presa cu Giani ar fi facute de vreun reporter prezent la acel party (alea de pe strada si bamboo da ) sau cu actorii respectivi si cand anume . Sincer, eu unul mi-am exprimat o parere si nu inteleg de ce trebuie ca dumneavoastra sa va ocupati de mine in loc sa priviti mult mai profund lucrurile? De ce nu va puneti intrebarea cum ati putea face ca reporterii sa nu mai poata intra ca membri pe site? Ce inseamna pentru o publicatie 30-50 euro pt a cumpara puncte? Asa se fac publice poze cu membrii site-ului si chiar cred ca ratiunile mele sunt impartasite si de alti membri ai site-ului dumneavoastra. Situ ca este greu sa administrezi un astfel de site ,dar cred totusi ca ar fi cazul sa fiti promotorul inchegarii acestei comunitati de sw ,nicidecum cel ce duce la aparitia cercurilor si grupurilor de anume culoare sau eu stiu ce superioritate a unora fata de altii.Credeti dumneavoastra ca rapunsul usor acid la comentariul meu a rezolvat vreo parte a acestei probleme? Sau o fi relevanta data la care s-au facut acele reportaje? + cu – duc in cel mai bun caz la = ! + cu + duc cel putin la ++ ! Cele mai puternice comunitati si ,de ce nu ,societati, sunt cele in care membrii sunt buni colegi si foarte uniti . In incheiere va rog sa intelegeti ca acest post e o simpla parere,opinie nicidecum un sfat la fel cum a fost si post-ul anterior.
    Cu respect , Raol


  13. admin Says:
    avatar

    Raol, Intr-adevar, nu ai spus ca pozele cu Giani ar fi facute la acel party, dar daca nu ai vrut sa spui acest lucru, ce sens are sa mentionezi aceste aspecte ? Sa inteleg ca arunci si tu asa cu vorbe, poate poate se lipeste vreuna ? Te deranjeaza daca iti demonstrez cu argumente ca nu ai dreptate ? Ce legatura are faptul ca presa face poze la persoana in bamboo, cu faptul ca acele persoane sunt si membre pe acest site ? Daca ai fi citit articolul respectiv ai fi vazut ca presa s-a legat de acea persoana pentru cu totul si cu totul alte motive.

    Cat despre “de ce nu faceti ceva ca presa sa nu mai poata intra pe acest site” sau pe oricare alt site public, asta e fireste o utopie. Ne-am pus intrebarea, nu exista raspuns sau solutie, asa ca mergem mai departe. De fapt, daca ma gandesc bine, asta este o falsa problema. Nu cred ca pe siteul asta exista cu adevarat asa multe persoane publice de care presa sa se lege. Eu cred ca multi dintre swingeri pun acesta problema cu presa, ca sa para mai importanti (suntem persoane publice, ne e frica sa aparem in presa). Cand au fost celebrele emisiuni la tv, reporterii ne-au intrebat de “fotbalisti sau oameni politici”. Cand au aflat ca “nu avem” .. s-au potolit ca prin farmec.

    Raol, ceea ce zici tu, nu sunt “ratiuni”, e doar paranoia. De cand am siteul asta, de vreo 6-7 ani asa, au aparut in presa fix 3 articole (ma refer la can can). In primul articol am fost eu vizat personal, in al doilea un cuplu de actori din giurgiu, si in al treilea Giani. Din cate cunosc eu, toate au fost furtuna intr-un pahar cu apa, dupa 3-4 zile, s-au stins.

    Chiar daca sunt promotorul acestui site, acest lucru nu ma face sa ma ascund cu frica in prima gaura de soarece pe care o vad.

    Am sa te rog sa imi vorbesti politicos, si sa nu ma acuzi de lucruri pe care nu le-am facut. In nici un caz nu am promovat crearea de bisericute.

    Eu cred ca tu confunzi corelarea cu cauzalitatea. Formarea de bisericute e un fenomen inerent swingului. Si oamenilor in general.

    Si o sa-ti dau un exemplu ca sa intelegi. Daca mie personal nu imi place de domnisoara X, nu poti sa ma faci cu nici un argument sa “stau langa ea”, chiar daca imi spui ca prefer bisericuta mea.

    Hai sa fim sinceri. Termenul de bisericute e promovat de persoane sau cupluri care au fost refuzate si nu pot sa treaca peste asta.

    Cat despre comentariu acid, imi pare rau, asta e modul meu de a ma exprima fata de persoanele care nu stiu despre ce vorbesc dar comenteaza chiar daca nu au argumente.

    Si ca sa-ti dau un exemplu +4 -5 = -1 .. nu egal cum ai zis tu. Ceea ce vreau sa spun e ca in lume exista si nuante, nu doar alb si negru.

    Sunt foarte de acord cu tine. Cele mai bune comunitati sunt cele in care membrii sunt uniti. Din pacate insa, cu cat numarul de membri creste intr-o astfel de comunitate, intervine si entropia, si e cu atat mai “imposibil” sa fie toti uniti.

    In caz ca nu ai inteles din postul anterior, aceste posturi ale mele, sunt parerile mele personale, nu comentarii acide la adresa ta. Pentru ca eu cred ca, chiar si proprietarul acestui site are dreptul sa-si exprime parerea lui personala.


  14. raol Says:
    avatar

    Cred ca nu am spus nimic nepoliticos eu,ci din contra aluzia ca ratiunile mele sunt paranoia demonstreaza contrariul! Sa fim seriosi,nu se poate aduce absolut nicio remarca si ,din cate imi amintesc toate discutiile avute cu dumneavoastra au avut aun singur sens ! Sincer va spun,nu mai are rost sa-mi dati vreo replica sau poate sa postati acest ultim comentariu al meu doar pentru a gasi iar ,si iar un argument caci e ultima mea accesare a blogului dumneavoastra . Nu am folosit + ,= ,- in sens matematic ,real ,ci umanist, metaforic ! Faceti ce faceti sa pastrati atitudinea de pisica: sa cadeti in picioare . Inclusiv felul in care va adresati denota o superioritatate de care vreti sa abuzati ,as spune eu, eu folosind o formula politicoasa de adresare .Si ce dureri de cap as avea eu ca nu as avea argumente? Ma repet: eu mi-am exprimat o parere! Nu-i sfat, nu-i vreun proces in care trebuie sa vin cu probe si dovezi! Probabil Romania are ceva aparte fata de tarile civilizate: regula are un alt sens pentru noi ,si anume . BAFTA SI SANATATE!


  15. admin Says:
    avatar

    Ceea ce am spus e foarte adevarat. Paranoia, da, frica nejustificata fata de anumite lucruri.

    V-ati intrebat vreodata daca sunteti cumva atat de important pentru presa, in asa fel incat presa sa scrie articole despre persoana dvs ? Majoritatea oemnilor “normali” nu sunt nici pe departe interesanti pentru presa. In caz ca mai era nevoie sa clarific.

    In plus, ceea ce percepi ca superioritate, e doar forta convingerilor mele, care se bazeaza pe argumente pe care le expun, pentru a putea fi verificate si de altii.

    Acesta este un blog public. Am voie sa-mi exprim orice parere, la fel cum isi exprima si restul participanti.

    Imi pare sincer rau ca nu iti pot acorda satisfactia sa fiu de acord cu tine. Pur si simplu nu sunt de acord, decat din punct de vedere “umanist”

    Intr-adevar, dpdv umanist, sau metaforic poti sa pui semnul egal intre mere si pere : mere = pere, atunci cand alte argumente logice nu iti suporta teoria.

    Ai foarte mare dreptate. In Romania poti sa-ti exprimi ORICE PARERE, fara sa fie nevoie sa o sustii cu probe si dovezi. QED.


  16. caiidemare Says:
    avatar

    e ff interesant pentru presa fenomenul ,nu persoana,,,asta referitor la acel mega party,


  17. admin Says:
    avatar

    E atat de interesant, incat la nici una din cele 38 de petreceri organizate, presa nu s-a arata. Desi au fost ‘binevoitori’ care au dat ponturi.

    Cu toate astea, desi nu s-a intamplat NICIODATA, in ultimii 3 ani si ceva, de cand facem party-uri.. oamenii tremura de frica 🙂

    Nu e asta paranoia ?


  18. damian Says:
    avatar

    Stii citeam undeva ca in antichitate, persii aveau obiceiul la petreceri sa iti de-a sa bei. Beat fiind iti dadeai drumul la gura si cam iti aratai caracterul.
    A doua zi ti se puneau aceleasi intrebari sa vaza daca mintzasti.
    Asa si cu pitrecerile aistea, vezi fiecare cat poate duce si la vorba dar si la fapta.

    Allah akbar !


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.