dubla penetrare

Posted by buburuzii on Thursday Apr 8, 2010 Under Resurse Swing

Ma puse necuratul, de ceva timp, sa filozofez swingul asta si sa scriu tot felul de aberatii. Dar,  intr-un timp foarte scurt, m-am trezit cu doua palme (n.a. parintesti)  de la doamna Realitate si nitzcai intrebari retorice, vadit puse sa ma destept o tzara (o leaca, o lecutza, un mizilic, un pic) :” Ce te apuca copile ? De ce nu iti pui tu funduletul pe prispa din fatza casei si sa iti vezi de boarfele tale ? Ce te mananca ? ”

Deja preocupat de grijile insistente ale unui amic, castigat cu greu recent in conditii inca incerte pentru mine, fatza de deplinatatea facultatilor mele mintale, m-am adresat unui medic, pentru un consult. Concluziile analizelor au relevat clar ca la ultimul etaj (n.a. creieras,cerebel, mansarda) nu-s probleme mari……ok se putea si mai bine dar asta il avem, cu asta defilam…. dar sunt probleme mari la parter, partea dorsala….adica am limbrici. Lojic, ma gandesc eu, altfel nu as fi debitat prostii pe blog, pe sms, nu as fi admin pe hotswingers, nu as fi raspuns unor persoane care nu meritau un raspuns…….evident ma mananca.

Acu’ fiind inca in tratament, pana nu imi trece mancarimea, ma apucara pandaliile, dadu iama prin mine impulsul scrisului, si imi amintesc eu de o chestie destul de dubioasa pentru mine : DUBLA PENETRARE. Sa explic si de ce dubioasa. M-am intalnit eu cu aceasta doamna “dubla penetrare” de mai multe ori in viatza asta, dar doar de 3-4 ori m-a incantat. Probabil acea lipsa de incantare in restul intalnirilor, in prezentza dublei mai sus mentionate, poate fi cauza mai multor factori : faptul ca femeia implicata cam nu vroia si domnul doar asta dorea, faptul ca e aproape imposibil sa te misti in voie si sa iei si nota maxima, din partea femeii,  pentru impresia artistica, faptul ca in prea putine cazuri vezi pe fatza femeii o grimasa cauzata de placerea simtita si in prea multe cauzata de durere simtita, faptul ca prea putini isi bat capul o pregatire a momentului, cu o prealabila “incalzire” si/sau lubrificare (dupa caz),  faptul ca am eu sechele de la prima experientza de genul (experientza datata acum vre-0 8 anisori, cand aveam vre-o 22 de ani, si in intalnirea respectiva, in timp ce stateam frumos pe spate cu o respectabila doamna deasupra si ma bucuram de frumusetea vietzii, m-am trezit cu capul ei in gura si cu buza sparta, in timp ce sotul doamnei incerca sa o impinga spre mine anal…………iar cand am indraznit sa ma uit nedumerit la atacul in fortza mi s-a zis “Ce ma, e nevasta-mea ….e ceva ce nu e bine ? “…..domn despre care chiar trebuie sa scriu un post o data si o data, pana nu imi trec mancarimile astea cu scrisul ) ? Acum gandind retrospectiv si punand in balantza, bune cu rele, poate ar fi buna aceasta dubla penetrare………sau nu ?! Sau o fi buna dar doar pentru “cunoscatoare” ( nu cunoscatori) , o fi buna doar cu o pregatire prealabila, o fi buna de fapt pentru oricine ?! Voi ce parere aveti ?YouTube Preview Image

8 Responses to “dubla penetrare”

  1. damian Says:
    avatar

    Faza cu accidentul au mai patit si altii. Bunaoara io, din lipsa de coordonare m-am ciocnit ca ouale de pasti, cu alt tovaras de munca. Mi-a mutat nasul mai la stanga, fireste pe mine ma durea si ailalti radeau. Asta este se mai intampla.
    Repetitia este mama intelepciuni.


  2. danita Says:
    avatar

    Cordiale salutari cu ocazia primei noastre interventii pe acest blog:).
    Dorim sa contribuim si noi cu o umila parere doar. Asadar suntem fericitii posesori a doua experiente de dubla penetrare si dorim sa spunem cateva cuvinte despre acestea.
    In prima experienta senzatia a fost extraordinara pentru toate 3 partile. Motivul o fi noutatea (fiind prima experienta 3some), excitarea, ameteala (1 sticla de vin), spontaneitatea si mai ales compatibilitatea. Or mai fi si altele dar nu putem sapa acu in subconstient:).
    A doua a fost asa si asa… desi protagonistii erau aceeasi. Cred ca a fost o chestie de “chef” si atmosfera.
    Sfaturile pe care le putem da noi pentru o asemenea experienta ar fi:
    Penisul care penetreaza anal – cat mai drept cu putinta (adica fara coturi) :)) si inferior in grosime celui ce penetreaza vaginal (asta probabil poate varia in functie de capacitatea fiecarei femei de a acomoda….)
    Mult curaj si voie buna
    Rabdare (a nu se transforma DP in preludiu) 🙂
    Cele bune,
    Ani & Dan


  3. damecupopi Says:
    avatar

    Poate ar trebui ca pe genericele de inceput ale filmelelor XXX, folosite ca sursa de inspiratie, sa scrie ,,NU INCERCATI ASTA ACASA” sau macar ,,SCENE REALIZATE DE ACTORI PROFESIONISTI”. 😉
    Cat despre intrebarea din topic, aici ar trebui ca doamnele sa raspunda. O fi buna?…o fi rea?


  4. cherry Says:
    avatar

    Mie-mi vine sa cred ca se face misto cu postul asta, asa sa sara lumea in apararea neajutoratei duble penetrari 🙂 Am glumit, na!! Si eu ma gandesc ca nu e pentru neavizati/neavizate respectiva dubla penetrare, nu din cauza de accidente la fatza din dotare ci din cauza a ce presupune pt.pentru partea feminina. Oricum, eu sunt pro, chiar fan(a). Necesita oleaca de preludiu dar face banii pe care-i dai…garantat. Amu mno, sigur, nu se misca lumea chiar ca in largul marii dar e un sandwich consistent 🙂 Eu ma gandesc ca autorului postului a fost incantat de asa putine ori tocmai pentru ca a peste neavizatele despre care vorbeam….


  5. cherry Says:
    avatar

    PS…pt.ca n-am corectat textul inainte de click-ul final va rog scuzati greselile…sper sa intzelegeti baigielile mele


  6. Sly Says:
    avatar

    Nu prea inteleg legatura dintre Gianna Naninni si dubla penetrare.


  7. buburuzii Says:
    avatar

    Are Sly legatura, in versurile piesei, doar ca are o legatura personala…..prea personala sa o pot face publica 🙂 ……..oricum suna bine si imaginile nu sunt urate 🙂


  8. darladarius Says:
    avatar

    mai mai …hai sa zic si eu o vorba ca am chef:) DUBLa… ceva ce pe mine personal nu ma tenteaza 🙂 e o chestie de gusturi ..dar am ca tot omul o prietena buna de circa 12 ani care face treaba asta de vreo 10 🙂 ESENTIAL E 🙂 ca tu sa nu fi foarte dotat sau partenerul x sa nu fie foarte dotat sau ea sa fie caldare si sa stie a face:) ..cica asa zice unii:) .din punct de vedere personal niciodata nu am sa pot sa disociez sentimentul de sex. stiu ciudat:) dar cred cu tarie ca totul vine din cree..IER :)inclusiv ..dubla penetrare.. daca nu ti plac partenerii nu ai incredere nu aveti chimie dont go even for the kiss.. ca cine stie doamne fereste poate se apuca sa si tae si unghiile in timpul penetrarii sau te trezesti matale penetrat 🙂 eu sunt pe principiul ce nu ti palce tie altuia nu i face;)


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.