Ucigasul placerii!

Posted by Anybody on Wednesday Mar 10, 2010 Under Controverse


Nu ma injurati pentru titlul agresiv, doar am vrut sa va captez atentia ceva mai mult 🙂
Pana acum s-a vorbit despre protectia identitatii in swing, despre protectia contului de pe site si al ID-ului de Y!, dar nu si despre vreo metoda de protectie sexuala. Prin urmare, vom vorbi deschis despre : PREZERVATIV.
Am ales prezervativul pentru ca este cea mai comuna metoda de contraceptie si profilaxie a BTS-urilor, dar si cea mai sigura, cu un procent de 95-98%. (abstinenta este 100% sigura) 😉
Unele persoane il considera “ucigasul placerii”, altii il considera un “rau necesar”. Stim insa ca prezervativul trebuie folosit, asta daca vrem sa prevenim o sarcina nedorita cat si o (posibila) infectie cu transmitere sexuala.


Vrem sa aflam daca voi folositi prezervativul cu alte persoane decat partenerul vostru de viata? Faceti vreo exceptie? Ati avut surprize neplacute atunci cand nu l-ati folosit sau de ce nu, cand l-ati folosit ? Il folositi doar pentru sexul normal sau anal, ori si pentru sexul oral?


Acestea fiind spuse, ma inclin si va salut cu drag!
Laurentiu A. YouTube Preview Image

12 Responses to “Ucigasul placerii!”

  1. McLeons Says:
    avatar

    Noi folosim fara nici o exceptie prezervativul,nu ne deranjeaza si nici nu ne “ucide” placerea…E adevarat ca nu-l folosim si-n cazul sexului oral pt simplul motiv ca pt limba nu s-a inventat prezervativ(kestiile cu folii,pungi si alte tampenii de astea nu-s de mine)..dar ca-n orice exista un risc..Vb ta,siguranta 100%-sex numai cu partenerul de viata.. 🙂


  2. swing31cj Says:
    avatar

    Salutare, foarte bun subiectul.Eu sunt adeptul folosirii prezervativului.Mai bine sa previi de cat sa tratezi.


  3. mkplusdoi Says:
    avatar

    la noi chiar asa este , prezervativul este ucigasul placerii de cele mai multe ori, dar il folosim ! asta este..


  4. fermecatul Says:
    avatar

    Hmmmm, folosirea prezervativului ?Obligatoriu in swing(dar si in viatza de zi cu zi)……..restul doar discutii ,cine doreste sa nu il foloseasca problema lui sau a lor.Cit despre sexul oral cu prezervativ, enumara te rog Laurentiu de cite ori ti sa facut sex oral cu prezervativ:))
    Cu respect Fermecatul


  5. mircea Says:
    avatar

    ca mijloc anticonceptional, evident util; dar ca profilactic BTS, in swing?!? cum faci, o scoti dintr-o pasarica, scoti prezervativul, pui altul ca s-o bagi in alta pasarica, iar daca nu ejaculezi intr-a 2-a si vrei sa revii la prima, iar scoti prezervativul, iar…samd
    si, la ce bun, ca tot bagi limba, pui mana, etc…


  6. caiidemare Says:
    avatar

    la actul sexual in sine,penetrarea,intradevar este util desi recunosc ca am mai scapat si fara de cateva ori,insa sa folosesc prez in timp ce fac sex oral,,sau mai ales sa mi se faca?,,,beahhh,,,am patito de curand,,,oribil,puteti sa spuneti ce vreti voi tovaraseilor insa ORAL NU,,e placerea noastra,nu o impunem ,,asa ca nu vad de ce sar crea o polemica pentru gustul nostru,,fiecare cu fasul lui 🙂


  7. cherry Says:
    avatar

    Prezervativul este ok in swing, nu se justifica in cazul cuplurilor casatorite care si-o pun doar in familie. Eu sunt ipohondra si mi-e frica de boli asa ca i-mi ofera confortul si siguranta de care am nevoie. Nu cred ca prezervativul ucide placerea, unele pot chiar sa o intensifice…sunt tot soiul de prezervative: cu bilute mititele in interior, cu striatii, lubrifiate, aromate, etc. A fost creat pentru siguranta si consider ca trebuie sa-l privim ca pe un prieten.


  8. alisea290 Says:
    avatar

    Prezervativul ucigasul palcerii… Nu cred. “Prezervativul” in afara cuplului nu se negociaza. Nu-ti “negociezi” sanatatea – nici pe a ta, nici pe a partenerului. Prezervativul nu te impiedica sa te simti bine. Prezervativul este un “must have” in swing si va fi mereu “in trend” :).


  9. danageo Says:
    avatar

    Votam PRO pentru sexul protejat! Iubim viata!


  10. raza_de_soare Says:
    avatar

    Dap, este realmente o problema si in special in swing, pt ca personal cred ca nimeni nu cauta o “hepatita C” sau alt BTS cu lumanarea.
    De ce utilizarea prezervativului este mai problematica in swing decat extra?!,,,,,simplu:
    – putin stiu sa foloseasca prezervativul corect (in general)
    – 0,….1% nu- si pazesc partenerele in swing, cand cu usurinta si pe fondul lipsei de atentie sau ‘’sub un paharel in plus’’ baleiezi dintr-o ‘’pasarica’’ in alta….cu acelasi prezervativ
    De asemenea, mana, limba etc. purtate dintr-o ‘’pasarica’’ in alta sunt la fel de ‘’purtatoare’’ chiar daca ulterior te prevalezi de beneficiul unui prezervativ. Utilizarea prez. care mai de care mai aromate, colorate sunt si ele zic eu cu grad mare de ‘’iratibilitate’’ in special pt fem (care pot face un frumos mix de capsiuni, banane si menta in aceiasi seara…urmand desigur o destabilizarea a florei……generand alergii, candidze si sensibilitate sporita la orice BTS). Recomand cu caldura sa folositi un singur tip de prez pe seara/swing cat mai ‘’nearomat’’si evident de buna calitate !
    Concluzia: important este sa fim cu toti mai responsabili, sa folosim prezervativul, sa ne spalam pe maini, dinti etc, cand trecem de la un partener la altul pt ca pana la urma suntem cu toti in aceiasi barca chiar daca nu ne intalnim direct, pt ca lumea-i mica si fiecare dintre noi cautam, si iar cautam, cpl perfect!


  11. raol Says:
    avatar

    Parerea noastra e cam asa: prezervativul te protejeaza 100% doar in swing inchis , fara oral ( tipa poate presta cu prezervativ pe ..el ,el insa nu) si chiar fara sarutat (hepatita si candidoze fara nicio exceptie se transmit prin saliva). Cat ne priveste,noi nu facem sw inchis ,ne place sa facem si sa primim oral si de pupat suntem tare pupaciosi!Si cand mai stam si ne gandim ca ne place si dubla penetrare vaginala,deja cred ca in afara de sarcina,prezervativul e cam …degeba in sw din pacate!Am incercat intro seara cu un cpl sa schimbam prezervativele la fiecare schimbare de pasarica/anus si ,dupa vreo 30 min deja am renuntat la idee(de fapt terminasem vreo 4 cutii de prezervative si urma sa incepem sa spalam pe cele folosite )si am continuat fericiti pana la juisare fara ciorapei! Si mai constat ca pe site constat ca in proportie de 96-98% spun in anunt sau la prima intalnire pe mess ca prezervativul e obligatoriu ca mai apoi sa recunoasca ca de fapt nu prea il folosesc nici ei! Asa ca,noi nu vrem sa incurcam in niciun fel pe nimeni si le spunem de la inceput despre problemele noastre si acceptam prezervativul doar ca masura de contraceptie ,fara a fi nevoiti sa-l schimbam la nesfarsit


  12. fantezie_cuplu Says:
    avatar

    Interesante postarile anterioare. Noi consideram ca prezervativul are o “reclama” negativa… ca-ti omoara placerea s.a.m.d.

    Este mult prea important aspectul sanatatii sexuale ca sa nu-l folosim, mai ales in swing, unde daca suntem realisti… indiferent cat de bine cunoastem pe cineva, nu este o garantie a “fidelitatii” lor… Multi spun ca “daca sunt casatorit si au copii, sunt ok”…. Este si asta o parere.

    Daca ar fi sa pui un prezervativ unui barbat fara ca acesta sa stie (anesteziind-ul sa spunem de dragul exemplului) si apoi sa faca sex cu cineva, NU ar sti nici o diferenta… sau la fel o femeie nu simte mai putina placere daca partenerul o penetreaza CU prezervativ…

    Este general acceptata ideea ca siguranta de BTS in proportie de 100% este doar abstinenta, insa prezervativul ajuta la prevenirea multor neplaceri ulterioare….

    Dar, ce te faci cu preferintee omului? Cel mai indicat este sa spui frank modul tau de abordare legat de prezervativ, si daca partenerii impartasesc aceasi parere… swing placut


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.