sfaturi si solutii pentru Tom “Degetzel” ?!

Posted by buburuzii on Wednesday Mar 3, 2010 Under cerinte discutii

In urma mult comentatului post “Tom Degetzel”, am primit la redactie un mesaj cu o propunere de post, post tangential cu Tom Degetzel deoarece unii chiar sunt complexati din cauza unei asemenea probleme. Am sa redau mai jos mesajul cu pricina :

“Hey!sunt impreuna cu iubitul meu de mai bine de 3 ani si cam de la inceput el a fost complexat de marimea penisului…de curand chiar s-a masurat si are 14 cm, iar acum a devenit mai complexat pentru ca a citit undeva pe un site ca un penis de o marime normala are intre 15-17 cm…ideea este ca as vrea sa stiu daca exista pe cale naturala posibilitatea maririi penisului??Cred ar fi o idee buna sa postati pe blog acest subiect pentru a vedea mai multe opinii!multumesc anticipat!:) ”

Marimea penisului la fel ca marimea sanilor sau inaltimea corporala nu si-o poate alege nimeni.Iar cum femeile sunt complexate de marimea sanilor, fundului la fel si barbatii in cauza presupun ca sunt complexati de aceasta problema. Asa ca, tinand cont ca acest blog se vrea si un loc unde oamenii sa gaseasca raspunsuri la intrebarile si preocuparile lor, am decis sa ii ofer cuplului respectiv (si a altora aflati in aceeasi situatie)  posibilitatea de a gasi o solutie la aceasta problema.Acum sper ca numarul comentariilor cu sfaturi pentru ei vor fii cel putin jumatate din numarul comentariilor postului initial……..sa incercam sa mai si ajutam (cei care putem si detinem informatii pertinente ).

27 Responses to “sfaturi si solutii pentru Tom “Degetzel” ?!”

  1. fermecatul Says:
    avatar

    Solutii mai mult ca sigur sunt pentru marirea penisului(si naturale) dar si chirugicale foarte dureroase cred , problema e mai mult pshica doar un barbat complexat si nesigur de EL are aceasta mica mare problema. In general nu toti barbati sunt super dotati, dar nu totul se rezuma la un “FALUS” cit mai mare, aici intervine si partenera de viata, iar daca exista o problema, impreuna veti putea trece peste absolut orice.Exista o vorba din batrini”decit una mare si bleaga mai bine una mica si jucausa”. Deci mai multa inceredere ………restul conteaza mai putin
    Cu respect Fermecatul


  2. damian Says:
    avatar

    Mda, pai ar fi niste rezolvari la acest caz, din punct de vedere fizic.
    Una ar fi ca junele sa isi vare in dos niste azot pentru umflat baloane.
    A doua sa puna mana pe un gard electric…ptr psihic cica face bine.


  3. caiidemare Says:
    avatar

    ce tot dati zor cu replica,,,decat una mare si bleaga,,,,? asta o spun doar invidiosii,cine dracu se baga in sw cu o puta bleaga?spun asta deoarece doar in sw mai stai la fundu lu altu si iti astpti randul asa ca vezi c are tipul in dotare,,,cat despre marirea putei sun destule tratamente eficace pe piata,nu trebuie neaparat sa te dai pe mana lu ciomu


  4. mara_la_mare Says:
    avatar

    Marimea medie pentru un penis aflat in erectie este de 12 – 17 cm (masurat din varful acestuia si pana la baza de la nivelul abdomenului) si aproximativ 11- 12 cm in circumferinta.
    Conform unui studiu al companiei americane Andro Medical, una dintre cele mai mari companii de produse pentru tratamente urologice, iata care sunt dimensiunile medii ale pensiului (in erectie), pe grupuri etnice:
    * francezi – 16 cm;
    * italieni, rusi- 15 cm;
    * mexicani- 14,9 cm;
    * germani-14,4 cm
    * spanioli -13,6 cm;
    * japonezi- 13 cm;
    * americani -12,9 cm;
    * arabi- 12,4 cm
    * indieni- 10,1 cm;
    * coreeni- 9,6 cm.
    * africani – inregistreaza o medie cu 1 – 1,5 cm mai mare decat media unui caucazian, european.
    Metode naturale pentru marirea penisului
    Pastile pentru marirea penisului – nu exista nicio garantie a acestor produse, desi producatorii sutin ca in compozitia lor se afla plante hormonale, suplimente pe baza de testosteron si vitamine.
    Creme pentru marirea penisului – exista o multitudine de creme si lotiuni ce contin vitamine, minerale, plante si hormoni. Stadiul cercetarilor actuale ne dezvaluie faptul ca nu s-a descoperit nici un produs de consum individual care sa aiba efecte garantate de marire a penisului.
    Exercitii pentru marirea penisului – Desi multe spoturi publicitare prezinta diferite exercitii fizice, promovand ideea unei conditii fizice sustinute prin trainig si exercitii de dezvoltare a musculaturii, trebuie sa stiti faptul ca penisul nu este un muschi. Astfel orice exercitii de crestere a masei musculare nu va avea nici un efect asupra cresterii in volum a penisului. Riscuri: spargerea unor vase de sange, hemoragii ale uretrei (ce poate cauza infectii si complicatii majore), disfunctie erectila temporara sau permanenta.
    Interventii chirurgicale pentru marirea penisului
    Interventia chirurgicala de marire a penisiului nu este recomandata de catre medicii plasticieni si urologi, intrucat pielea acestui organ este slab vascularizata si orice interventie asupra sa poate cauza moartea tesuturilor, pierderea sensibilitatii sau chiar impotenta.
    Recomandarea generala a medicilor specialisti este sa nu apelati la aceste metode pentru marirea penisului fara a discuta in prealabil cu un medic, psiholog si partenerul de viata. Necesitatea din punct de vedere medical, de a realiza o operatie de marire a penisului este extrem de rara, si de aceea acest subiect este controversat, considerat nenecesar si daunator.
    Sursa: romedic.ro


  5. Anybody Says:
    avatar

    Romania este pe locul 2 in lume in ceea priveste dotarea medie masculina. 15,9 centimetri! Era un articol in Libertatea acum 2 ani un top referitor la dotarea medie a barbatiilor.
    Laurentiu.


  6. caiidemare Says:
    avatar

    deh mara,,,tie iti e usor sa spui asa ceva cu vali al tau acasa deoarece ii faci budigai pe comanda cu ce are el in itari,,,numa eu stiu car suspina duduia me dupa ce ascunde vali al tau acolo 🙂


  7. karmacoma Says:
    avatar

    No, scriu si-aci. Cum spunea cineva, nu mai stiu cine, pentru fiecare exista cineva potrivit. In final daca pe tine (ea) nu te deranjeaza asta si ti se potriveste care e problema? Personal, am mari dubii privind tratamentele cu fel de fel de pastile, iar o interventie chirurgicala e invaziva si nu-i vad rostul. Pentru ce? Pentru un succes mai mare in swing? Sa fim seriosi. Sfaturi nu ma pricep sa dau dar in cazul asta cred ar ajuta experimentarea unor pozitii care sa suplineasca acest “neajuns” si imbunatatirea altor tactici de satisfacere a partenerei.


  8. bancposta Says:
    avatar

    vorbind la modul f serios ,respectivul barbat are mai mult nevoie de consiliere psihologica!respectivii 14 cm ii sint mai mult decit suficienti in viata ,probabil insa a dezvoltat un complex de inferioritate care il face neincrezator in propriile forte si aici nu ma refer doar la sex!un exemplu de “asa nu”sau unde se ajunge daca stai s-o masori cu prietenii cind esti copil si ceilalti te tachineaza,povestesc la altii/altele ,poreclesc…


  9. bancposta Says:
    avatar

    circumferinta=tot timpul lungimea cercului adica “de jur imprejur”


  10. mara_la_mare Says:
    avatar

    circumferinta = de jur imprejur


  11. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    Acele medicamente sunt tampenii..pe langa ca sunt scumpe,nu cred ca poate sa aiba un efect asupra penisului..marind`ul.O marire de penis chirurgical e chiar o tampenie cred eu..fara rost.Daca partenera ta este satisfacuta de tine..chiar ce rost ar avea sa`ti bati capul? Cum scrie si Karma..doar pentru a avea succese in swing?:D ca sa o numim succes..dar de fapt ce este succesul in swing?:) Cred ca singura solutie pentru cine vrea marire sunt pompele Vacum ce se gasesc pana si online la diferite magazine online.
    @caiidemare ai dreptate…multi spun treaba aia din invidie..dar in multe cazuri pot fii si adevarate…dar oricum putin probabil la un barbat care face swing.


  12. DoubleD Says:
    avatar

    Iar eu vin in completare cu o vorba de duh ..
    “Nu conteaza cat de adanc se afla peshtishorul in apa, ci cum se mishca vermushul in carlig”.Zic bine doamnelor?


  13. baggio Says:
    avatar

    Asa mai merge,daca era diametrul era de belea…va dati seama,era cat o gura de borcan marisor…


  14. darladarius Says:
    avatar

    poate l ajuta : scrie i tu ,partenera lui ca esti fericita orgasmica si ca l iubesti negru pe alb \. eu la viata mea am facut dragiste cu 6barbati mari si lati din care majoritatea erau ..intre 14 si 18 .sincer cel langa care am stat 15 ani o avea de 14:)aasa ca ..:) marimea chair nu conteaza important este sa te faca sa te simti femeie:)


  15. cherry Says:
    avatar

    Subscriu si eu cu darladarius, consider ca este foarte important ca partenerul sa stie sa te faca sa te simti femeie si tu la randu-ti sa stii sa-i dai incredere in el si sa-l faci sa se simta barbat. Placerea sexuala nu se obtine numai din marimea penisului, sunt muulti alti factori care sunt mai importanti.


  16. buburuzii Says:
    avatar

    baggio pot sa spui linistit ca eu am pus postul, daca vrei le punem amandoi pe masa sa vedem a cui se termina ultima ;))


  17. Anybody Says:
    avatar

    Eu va propun ceva. Sa terminati discutiile “astea” pe Y! 🙂
    Laurentiu.


  18. buburuzii Says:
    avatar

    probabil o sa le terminam in curand definitiv, daca cineva nu ma crede om de cuvant 😛


  19. joker2007 Says:
    avatar

    Din cat am vazut eu exista niste aparate de intinderea penisului care purtate nu stiu cat timp ti-o lungeste.
    Dar fiecare p..a are o pasarica care sa i se potriveasca, deci eu zic sa mai cauti.


  20. fermecatul Says:
    avatar

    Uitati o intimplare reala petrecuta chiar aseara la party un tip dotat peste medie, citeva doamne se minunau , alete speriate si asa mai departe.Dar ce te faci cind acel tip incepe sa se laude ca poseda un penis peste medie si ca el face si asa mai departe?Stau si ma intreb eu?da dovada de prea mult EU SAU DE PROSTIE, DIND DOVADA CA LA MANSARDA STA CAM ………………….
    Cu respect Fermecatul


  21. McLeons Says:
    avatar

    Eu cred ca nenea respectiv ar trebui sa accepte cum este,fara complexe de inferioritate si ce nu are(in plus) sa compenseze cu un stil si fel de comportament sexual “profesionist”…adica preludii f lungi facute cu multa pasiune si atentie…sunt convins ca partenerele nici n-ar sesiza motivul “complexului” sau… 🙂
    Un sex oral de calitate(facut de un barbat)presupune si folosirea macar a unui deget..pai daca un deget si-o limba pot aduce orgasmul sunt convins ca si un preludiu facut bine+14cm sunt suficienti pt a obtine acelasi rezultat…bineinteles ma refer la partenere normale si nu la acele “gurmande” care la 20cm doar zambesc… 😛 (era un cuplu,daca tin bine minte enuntul lor,care doreau falusuri de la 22 in sus)


  22. cherry Says:
    avatar

    Eu nu ma supar daca ajung la orgasm numai facandu-mi-se sex oral asistat de 2-3 degetele 🙂 In conditiile astea cine sta sa mai masoare falusul cuiva? Si apoi, sunt jucarii de dimensiuni respectabile….


  23. geoli1980 Says:
    avatar

    Simt nevoia sa intervin.

    Culmea e asa: chinezii care statistic o au mica, au inventat mii de tehnici sexuale pentru placere. Indienii care nici ei nu-s niste monstrii, au inventat kamasutra, pentru intensificarea placerii.

    Cred asa:
    1. Nu marimea conteaza, ci identificarea partenerului. E ca la vanzari. Important e sa gasesti persoana care apreciaza ce vinzi tu 🙂
    2. Am prieteni foarte mari care au 2 probleme: 1 nu prea functioneaza la capacitate maxima; 2 se cam sperie lumea.
    3. Eu unul (sint el cel care scrie) am 16,5 masurat conform standardului. Insa nu am avut niciodata o problema vizavi de satisfactia partenerei.
    4. Un act sexual placut nu inseamna un penis gigantic. Inseamna in final o traire orgasmica a celr doi parteneri. Asta nu se reduce doar la un penis gigantic.
    5. Exista foarte multe alte alternative si optiuni de a avea o experienta sexuala speciala chiar deosebita, inainte de un penis gigantic, in cazul in care acesta este o fantezie.
    6. Daca un penis gigantic e o fantezie, pentru partenera, atunci eu unul as accepta ideea unui penis gigantic in 3 sau patru, privit ca si un vibrator sau joc erotic al partenerilor, astefel incit acest penis urias este “jucaria” si/sau “fantezia” cuplului si nu a persoanei.

    Cam asta e ce cred vivazi de penisul urias. Pe de alta parte eu sint f multumit in relatia mea pt ca partenera mea fuge de penisuri uriase. 🙂


  24. caiidemare Says:
    avatar

    asa o fi ,,insa eu nu cred ,nu v-ati pus intrebarea de ce tocmai ei au inventat asa ceva?de ce nu au inventat kamasutra africanii? raspunsul il vad destul de simplu,,ei nu aveau nevoie de asa ceva, 🙂


  25. caiidemare Says:
    avatar

    din fericire acel tip de care vorbesti sa sti ca e super dotat si la mansarda,,il cunosc personal si apropo,,,la acel party fff putine fete nu au trecut pe la el din cate imi amintesc 🙂


  26. pertinent Says:
    avatar

    ,ma bag in seama si spun din propia experienta ca —se subintelege jena—-am 20 cm si cateodata doamna imi reproseaza ca sant pre mare..uneori nu sint prea tare si tot feul de pb derivate.asa ca poate 15 cm tapeni sant mai ok decat 20 cm care stau drepti numai cand vor ei…le trebuie atmosfera…ambianta…….suflu si tentatii


  27. kriss19821 Says:
    avatar

    geoli1980 zupełnie się z Tobą zgadzam. Nie rozmiar, nie wielkość aly to jak si nim posłużysz. Nie twierdzę że rozmiar nie ma znaczenia, bo wiem że grubszy lepiej odpowiada większośći kobiet ale jak umiesz się posługiwać małym to nie kombinuj z jakimiś eksperymentami.

    ————————–

    geoli1980 total de acord cu tine. Nu dimensiune, nu dimensiunea Aly este modul în care îl servesc. Nu spun ca marimea nu conteaza, pentru că ştiu că mai grasă mai potrivite pentru majoritatea femeilor, dar aranjate de a folosi un mic K nu, cu unele experimente.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.