Care e cel mai bun site de Swing – Dating ?

Posted by admin on Sunday Feb 21, 2010 Under Controverse

Am “analizat” putin piata siteurilor de swing dating, si am ales 3 din cele mai cunoscute. Va rog sa votati care credeti ca este cel mai bun site de swing din romania :

Cel mai bun site de swing dating ?

View Results

Loading ... Loading ...

24 Responses to “Care e cel mai bun site de Swing – Dating ?”

  1. axl_monik Says:
    avatar

    Cred ca este evident raspusul , daca luam in calcul numarul de membri (in special cei on-line) si facilitatile oferite.


  2. marian21 Says:
    avatar

    POT SA SPUN CA HOT SWINGERS E CEL MAI BUN , POATE SI DIN CAUZA CA NU AM CAUTAT ALTUL MAI BUN DIN MOMENT CE MI-AU PLACUT OAMENII DE PE SITE.


  3. karmacoma Says:
    avatar

    Indiferent ce site va aparea, HS-ul va ramane preferatul meu. Nush daca la grafica e cel mai bun, nush daca userii sunt in numarul cel mai mare dar mi-e drag de dansul (site-ul) ca-l stiu de la inceputul inceputurilor si ma leaga foarte multe amintiri de el.


  4. bogdanbh Says:
    avatar

    Pin acum , din cele intilnitre pina acum , HS este ” THE BEST ”
    Am mai ” intilnit ” si altele , dar HS mi se pare cel mai ok , atit pentru seriozitate , numar de membrii , etc .


  5. Anybody Says:
    avatar

    @bogdanbh : Te rog ca de acuma inainte, sa nu postezi comentariu dupa comentariu (stii foarte bine la ce ma refer)! Ti-am editat eu ultimele comentarii. Data viitoare, nu o sa o mai fac.
    Laurentiu.


  6. fermecatul Says:
    avatar

    Am incercat de curiozitate sa imi fac cont pe alt sait concurent am completat profilul iar ptr validare web am asteptat peste o ora asa ca am facut ce este onorabil am sters cu cea mai mare placere…….Diferenta intre Hotswingers si “alti” sincer o fac admini(Pentru promtitudine), si toti cei care contribuie cit mai mult, ca noi sa avem un site unde putem socializa cu ce-a mai mare placere Le multumesc pe aceasta cale si tineti-o tot asa.
    Cu respect Fermecatul


  7. om_sucit_dedor Says:
    avatar

    Sipe mine ma leaga ffff multe amintiri,mai ales de la prima aparitie a site-ului!!!!! Heheheheheheh Nu cred ca va fii un alt site mai bun ca acesta , pe profilul acesta!!


  8. amsw2008 Says:
    avatar

    Hotswingers e ca drogul ,provoaca dependenta, daca nu deschid site-ul o zi parca imi lipseste ceva!Sunteti cei mai buni, speram sa nu va schimbati, stimabililor!


  9. joker2007 Says:
    avatar

    Hotswingers e ptr mine primul ptr ca pot sa spun ca am dat si peste cativa oameni deosebiti(admin,cupluri si cateva dame singurele).Asta nu inseamna ca se poate si mai bine.
    Mult succes si pe viitor


  10. damian Says:
    avatar

    Ma nu stiu ca si notorietate cam taie restul ce este pe piata. Ca si interfata grafica mai este de lucrat.
    In rest ar fi ok.


  11. pisicoasa Says:
    avatar

    hs a aparut ca un pariu cu viata si s-a dovedit a fi o incercare reusita , faptul ca toti suntem de acord unanim ca altul mai bun nu exista nu face decat sa ne duca la concluzia ca bravos stimabile!!! Toata admiratia si imi ridic labuta in semn de admiratie pentru ideea minunata de a ne aduna impreuna Domnului Valentin 🙂


  12. joker2007 Says:
    avatar

    Ca site e tare dar eu zic ca ar mai trebui lucrat putin la socializarea intre cei de aici. Daca se poate face asta cred ca membrii ar fi mult mai fericiti.


  13. Ex|s][3Nz_A.K.A_cuplulcluj Says:
    avatar

    @axl_monik au dat raspunsul suficient de bun. Nu vreau sa fac anti reclama dar celelate siteuri pe care am mai avut cont..inainte si dupa contului de pe hotswingers inclusiv siteul la care face hotsw.reclama..erau si sunt amatoare si de o clasa mult mai inferioara fata de hotsw.
    @joker2007 cine sa “lucreze” pentru ca o alta persoana sa poata socializa?:D Vali baga o sectiune te rugam cu gradinita si clasele 1-4:D


  14. marian21 Says:
    avatar

    Eu consider ca admini de pe hotswingers au un rol deosebit in trierea membrilor si buna functionare a siteului si tocmai de asta e mult peste celelalte.


  15. joker2007 Says:
    avatar

    Cand m-am referit la socializare nu m-am referit la faptul ca am avea nevoie de consilieri ci ca adminii ar trebui sa promoveze mai mult intalnirile live intre cei de aici .


  16. pisicoasa Says:
    avatar

    joker2007 nu cred ca adminii ar trebui sa se ocupe de socializarea cuplurilor petreceri si intalniri se organizeaza dar mai mult tine practic de fiecare cuplu si membru in parte pentru ca si tu ca admin daca ai intalni o data 100 de cupluri iti spun eu ca ti-ar fi dificil sa faci un tur de onoare si sa saluti 200 de persoane dar sa mai si vorbesti si sa mai schimbi pareri si impresii

    Asa ca ideea ar fi ca cei care socializeaza sa se implice mai mult si sa nu se mai comporte ca niste pisicute speriate ca nu cred ca ii vor manca ceilalti.


  17. cplu40vest Says:
    avatar

    nu stiu f exact dar eu cred ca adminii ar trebui sa lase doar cuplurile cu foto verificate.apoi eu as mai avea o rugaminte.am dori daca se poate sa nu mai fim vizitati ca profil de catre barbatii singuri.intru sa vad cine ne a vizitat si pana a ma uit dupa cupluri vad o gramada de barbati care se minuneaza de profilul nostru.mai mult nici nu i pot sterge pe cei care mi au vizitat profilul.as dori o astfel de optiune.


  18. caiidemare Says:
    avatar

    oricare dar nu asta,,na ca sa nu fiu in asentimentul nimanui si sa pozez si eu in imaginea lui gigi contra


  19. cplu40vest Says:
    avatar

    gicuta pozeaza cum vrei dar da ne si noua pozele.sa ne mai distram si noi…pe contre


  20. caiidemare Says:
    avatar

    ce poze frate nu vezi cas la liber pe site? da o fuguta acolo si delecteaza ochisorul


  21. joker2007 Says:
    avatar

    cplu40vest de ce vrei tu sa nu te vizitez ca mie imi place de voi ,ia sa ma duc sa vad si eu profilul vostru ca nu am apucat pana acum.Si pe mine ma vizioneaza barbatii singuri asa ca stai linistit.


  22. cplu40vest Says:
    avatar

    sunt f linistit.nu am nici o apasare.singura problema e ca nici blonda mea nu agreeaza barbatii singuri.decat daca provin dintr un cuplu pe care l am cunoscut.deaproape.eh.ce sa i faci.pretentii de blonda.sic


  23. marian21 Says:
    avatar

    Am reusit sa acesez si celelalte siteuri participante in acest concurs in afara de horswingers si iata ce am constatat: oamenii sunt diferiti si interesele proprii primeaza , adminii au un rol important in trierea celor rau-voitori sau rau-intentionati, multe profile cred ca nu sunt valabile 100% (oricum nici nu sunt validate). Raman totusi la fidel hotswingers.


  24. cplu40vest Says:
    avatar

    si eu.hot ul e cel mai bun site.adminii sunt ok.regulile normale si cupluri….destule.dar speram si mai multe


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.